Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ale strzeliłam gafę ;/ uczę się, a tu nagle bum zapachniało mi ciasto cytrynowe, wyszłam z pokoju, udałam się do kuchni i robię ciacho cytrynowe, po skończonej robocie, oblizałam małą łyżeczkę O.O a potem sobie myśle, ty kretynko przecież tam są surowe jajka, kurde, teraz będę cały dzień się martwić, ;/
-
Dzisiejszy dzien spędzam na sofie pod kocykiem, ogladam jakieś głupie programy w TV.
Na obiad mam ochotę na naleśniki, ale nie wiem czy chce mi sie ich na tyle żeby stać nad patelnią.
blabla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 12:11
Lady86 lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:ale strzeliłam gafę ;/ uczę się, a tu nagle bum zapachniało mi ciasto cytrynowe, wyszłam z pokoju, udałam się do kuchni i robię ciacho cytrynowe, po skończonej robocie, oblizałam małą łyżeczkę O.O a potem sobie myśle, ty kretynko przecież tam są surowe jajka, kurde, teraz będę cały dzień się martwić, ;/
Lady już po ptokach. Nie martw się. Trzeba się pilnować.
Ja teraz oglądam ostre cięcie i zaraz zbieram się na spacer. -
hej dziewczyny, rzadko tu zaglądam bo czasu brakuje ale na bieżąco poczytuję. Dopisałam się w końcu do listy, super że nas tam już sporo i ciągle przybywa. Chciałam się dopisać dopiero po wizycie bo jednak narazie jest sporo obaw, ale postanowiłam myśleć bardziej pozytywnie. Po długich staraniach już musi być dobrze. Miłego popołudnia Wam życzę
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 14:30
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady już po ptokach. Nie martw się. Trzeba się pilnować.
Ja teraz oglądam ostre cięcie i zaraz zbieram się na spacer.
No też po krótkim obrażaniu się na siebie, przeszło mi ale wiecie jakie mi pyszne i duże wyszło to ciasto.
Nancy ty już umówiłaś się na wizytę, ja będę dzwonić jutroMisi@ lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady ja już 22 grudnia umówiłam się na 12 stycznia na 10:30:)
aha, no moja przychodnia do dziś jest zamknięta, jutro ją otworzą, a moja ginekolog przyjmuje tylko i wyłącznie w pon, będę jutro dzwonić -
Lady Savage wrote:aha, no moja przychodnia do dziś jest zamknięta, jutro ją otworzą, a moja ginekolog przyjmuje tylko i wyłącznie w pon, będę jutro dzwonić
Moja przyjmuje i prywatnie i na nfz, także w sumie codziennie. Liczę na to, że w poniedziałek będzie wszystko ok z bobo i, że da mi l4. -
Nancy87 wrote:Moja przyjmuje i prywatnie i na nfz, także w sumie codziennie. Liczę na to, że w poniedziałek będzie wszystko ok z bobo i, że da mi l4.
ja mam nadzieje zobaczyć bobo z rączkami i nóżkami i ruszające się jak Sigma -
Lady Savage wrote:Dziewczyny mam takie pytanie, zabieracie swoich mężczyzn do ginekologa, bo mnie mój facio dziś zaskoczył, pytaniem czy będzie mógł też pójść w poniedziałek do ginekologa ze mną
-
Lady Savage wrote:U mnie w pracy już wszyscy wiedzą od 28 grudnia
Lady - A nie boisz się mówić tak wcześnie, że się nie uda? Ja mam jakiś straszny opór przed tym czytając jak często na początku się nie udaję i nie chcę później tłumaczyć wszystkim, że jednak się nie udało.... przesadzam? A Wy dziewczyny, kiedy planujecie ogłosić światu swoją ciążę?[/url] -
Lady86 wrote:Lady - A nie boisz się mówić tak wcześnie, że się nie uda? Ja mam jakiś straszny opór przed tym czytając jak często na początku się nie udaję i nie chcę później tłumaczyć wszystkim, że jednak się nie udało.... przesadzam? A Wy dziewczyny, kiedy planujecie ogłosić światu swoją ciążę?
uważam że jest to kolejny głupi przesąd, z resztą jedna z dziewczyn tu już pisała że stać się coś może na każdym etapie ciąży, ile jest przypadków że dziecko umiera podczas porodu, a wszystko do porodu było ok. Cieszmy się ciążą i tym dzidziusiem, i tą radością dzielę się z jak największą liczą osób, reszta się nie liczy, co będzie to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:49
-
Lady Savage wrote:Dziewczyny mam takie pytanie, zabieracie swoich mężczyzn do ginekologa, bo mnie mój facio dziś zaskoczył, pytaniem czy będzie mógł też pójść w poniedziałek do ginekologa ze mną
ja też zabieram mojego męża na pierwszą wizytę, mamy nadzieję że będzie juz widać serduszko wiec chcielibyśmy ten moment przeżyć razem, poza tym ma swój udział w tym naszym sukcesie więc niech będzie zabiorę go ze sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:53
-
A to nie jest tak, że na samym początku usg robi się tylko dopochwowo? Czy ja się znowu głupot naczytałam? Bo na takie badanie to wolałabym chłopiny nie zabierać Choć dla mnie to naturalne, że poszedłby ze mną na normalne usg[/url] -
kasig wrote:ja też zabieram mojego męża na pierwszą wizytę, mamy nadzieję że będzie juz widać serduszko wiec chcielibyśmy ten moment przeżyć razem, poza tym ma swój udział w tym naszym sukcesie więc niech będzie zabiorę go ze sobą
No właśnie, mój się upiera że ze mną pójdzie, muszę się zapytać jutro przy rejestracji, jak się zgodzą, to czemu nie