Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ja od 6 nie śpię - kot się cieszy bo ma się kto z nim bawić. Denerwuje się jutrzejszą betą
objawów mam mało, kreski na testach właściwie nie ciemnieją i w głowie mam same najgorsze scenariusze
milego dnia Wam życzę!!
I jeszcze suwaczek nie wiedzieć czemu pokazuje ciążę młodszą o tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 07:34
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Lady86 wrote:under the snow - ja też zaczełam mysleć o tym kiedy można powiedzieć w pracy, ale mnie jeszcze trochę brakuje do potwierdzenia przez lekarza, bicia serduszka. Zapytam gina i poradze sie, kiedy spokojnie można mówić.
U mnie w pracy już wszyscy wiedzą od 28 grudnia -
ampoule wrote:Cześć dziewczyny! Ja od 6 nie śpię - kot się cieszy bo ma się kto z nim bawić. Denerwuje się jutrzejszą betą
objawów mam mało, kreski na testach właściwie nie ciemnieją i w głowie mam same najgorsze scenariusze
milego dnia Wam życzę!!
I jeszcze suwaczek nie wiedzieć czemu pokazuje ciążę młodszą o tydzień!
Mnie też ale w nosie to mam -
ampoule wrote:Cześć dziewczyny! Ja od 6 nie śpię - kot się cieszy bo ma się kto z nim bawić. Denerwuje się jutrzejszą betą
milego dnia Wam życzę!!
I jeszcze suwaczek nie wiedzieć czemu pokazuje ciążę młodszą o tydzień!
Ta twoja beta to całkiem spoko, a skoro miałaś niedawno 14dpo to suwaczek jest ok, chodzi Ci o to że on zamiast pisać 5tydzień pisze 4tydzień 1 dzień? To samo masz na kalendarzu w bellyu mnie jest: Jesteś w 6 tygodniu ciąży (5 tyg. i 3 dni). Więc jak dla mnie albo pisze się ogólnie 6 tydzień, albo dokładnie 5t3d
Buziaki i bez nerwów
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
eM wrote:Ta twoja beta to całkiem spoko, a skoro miałaś niedawno 14dpo to suwaczek jest ok, chodzi Ci o to że on zamiast pisać 5tydzień pisze 4tydzień 1 dzień? To samo masz na kalendarzu w belly
u mnie jest: Jesteś w 6 tygodniu ciąży (5 tyg. i 3 dni). Więc jak dla mnie albo pisze się ogólnie 6 tydzień, albo dokładnie 5t3d
Buziaki i bez nerwów
widac jestem w 100% blondynka
jestem prawie pewna ze testy z allegro są do chrzanu bo protest ciemnieje a one nie... Troche boje sie jeszcze ucieszyć...
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
nick nieaktualny
-
U mnie dziś samopoczucie trochę gorsze, bo obudziłam się z lekkim burym śladem na wkładce. Takie dosłownie prawie nic, że się trzeba mocno przypatrzeć i bez żywej krwi, tylko taki cień. Nic mnie nie boli, więc staram się nie martwić. Już raz tak miałam, poleciałam od razu sprawdzić betę, zadzwoniłam do lekarza i było ok. Dziś zamierzam nie panikować, poleżę sobie spokojnie w łóżku i mam nadzieję, że się nie powtórzy. Ale przyznam, że czuję się spokojniejsza kiedy jest całkiem czyściutko.
Ech, byle do piątku, może wizyta u lekarza mnie bardziej uspokoi. -
skabarka wrote:no i plusz bombki strzelił ;-/ wyników dzisiaj nie zrobię ;-/ pan z lab kazał przyjść jutro IgG zrobią mi w godzinę, ale awidność będzie dopiero na czwartek ;-/ grrrr.... mam nadzieje że gin mój łaskawie telefon odbierze i mnie uspokoi, bo do czwartku jajko zniosę
A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkimu mnie piękna pogoda. Troszkę poprószyło, błękit nieba i słonko. Wszystko byłoby OKi gdyby nie te mdłości i uporczywy kaszel od ponad 2 tygodni
-
nick nieaktualny