Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:No to się wkłada, to nie jest tak że robi się taki czopek który chroni dziecko przed infekcjami i jak się takie coś włoży to przecież ten czopek się zrywa, mam rację?
hmm, no z tej strony na to nie patrzyłam. pytanie czy tak wcześnie się "korkujemy" żeby chronić dziecko. może nieco później i własnie w tym wcześniejszym okresie jeszcze się da dopochwowo?
[/url] -
Nancy87 wrote:Nieco później się robi czop. Drugie usg jest już przez powłoki, chyba że ktoś ma więcej tłuszczyku, to jeszcze przez pochwę. Coś takiego przeczytałam na jakiejś stronie.
a ja czytałam że czop się robi już w 7 tyg, a my obie Nancy będziemy w 8 jak pójdziemy do gina -
Bruma wrote:Lady Savage ale dlaczego miałoby się coś dziać...przecież tyle kobiet miało usg po 7tc i nic się nie dzieje, ja miałam w 2 ciąży usg w 9tc i synek urodził się cały i zdrowy

Nie martw się
no wiem, ale jest to zastanawiające, czy my wtedy, a raczej dzidzia nie będzie przez pewien czas narażona na infekcje, -
nick nieaktualnyHej dziewczyny..U mnie o cia zy wie tylko mąż..dopóki nie zobacze sreduszka nic nie mówie, boje się i tyle. Nie chce, żeby ktoś mi później wspóczł i pytał zwłaszcza teściowa...
za tydzień mam wizyte wówczas sie coś może dowiem...staraliśmy się wiele lat i jak się udało to nie chce zapeszac...w pracy na razie też nie mówie. Powiem po wizycie gina.
Skarbka..takigin to skarb
-
Cześć dziewczyny.
Witam się bardzo nieśmiało, bo pozytywny test dopiero przedwczoraj, a dzisiaj 12 dpo.
Beta robiona wczoraj 69,6
Czy Wy też się tak boicie?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kasig, adzia, kasiuleks, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie ..Dzis w 12tym dniu po ovu zobaczyłam rano cień cienia a powtórzony test późnym popołudniem pokazal 2krechy

Nie wiem czy jest tu jakas znajoma mi twarzyczka..ale witam wszystkie wrześniówki..Termin wstepnie mam na 17wrzesnia..Mam nadzieje ,że wszystko bedzie dobrze
adzia, nick nieaktualny, kasiuleks, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Foto_Anna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
hej Agaja
gratulacje
chyba każda z nas ma tam jakieś swoje lęki i niepokoje, ale tak jak skabarka pisze fajne jest to, że tu można wymienić sie obawami, doświadczeniami i zawsze znajdzie się ktoś kto doda wiary. Ja też ostatnio miałam chwile doła jak źle obliczyłam na kalkulatorze przyrost bety i też znalazła się dobra dusza która zauważyła ten błąd i dodała wsparcia
-
kapturnica i Agaja witajcie u nas

oczywiście, że się boimy, jedne pewnie mniej inne bardziej. Ja jestem z tych schizujących i panikujących a mam trochę jak skabarka - falami. Jednego dnia tryskam energią, jestem pełna pozytywnego myślenia, innego jestem chodzącym czarnowidztwem.
Jutro pierwsza wizyta u lekarza
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się mamuśki i trzymajcie kciuki za mnie i maluszka. Dobrej nocki!
kapturnica, adzia lubią tę wiadomość
[/url]