Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe przyszłe mamusie
życze spokojnych pozostałych 8m-cy i cierpliwości.
Marti34 podziwiam Cię że po tym wszystkim idziesz jeszcze na powtórkę bety bo ja nie dałam rady
Długo biłam się z myślami czy przyśpieszyć tę moją wizytę, bo wy już wszystkie serducha po kolei będziecie oglądać, ale nie. Poczekam cierpliwie do 19stego. Tak będzie dla mnie lepiej, mniej nerwów gdyby jednak coś nie było widać jak bym chciała.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Dajcie koniecznie znać co tam!!!
Ja dziś wróciłam do pracy po 19dniach przerwy ;( ała ;(
Poprawiłam znowu arkusz wg daty porodusweety co to za data rozwiązania 2015-098-31?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:40
Toa, agata83 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Jestem po usg, zarodek jest, ma serduszko (chociaż nie pokazali mi), ale jest tez bardzo duży krwiak, więc ciąża jest mocno zagrożona.
Bardzo się boję, proszę trzymajcie za mnie kciuki i jesli ktos wierzący to pomódlcie sie za moje maleństwo.
-
la_lenka świetne wieści. Wiem że to brzmi trochę dziwnie
ale patrz, dzidzia żyje! Ma sie dobrze, fakt jest krwiak, ale dzidzia żyje! Więc teraz masz bardzo trudne zadanie
wierzyć że się uda i zachować spokój, bo to bardzo ważne. Ty musisz być spokojna
maleństwo żyje i walczy, pomóż mu
a ja już jak pisałam się modliłam i za was i za ampoule
Daj koniecznie znać jak czegoś się dowiesz!
Misi@ lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Toa gratulacje
Ampoule i la Lenka, trzymam kciuki aby wszytko bylo dobrze.
Ja dzisiaj czuje lekkie mdlosci ;/ Dobrze , ze sa na tyke delikatne, ze do wytrzymania.
Milego dnia MamuskiToa lubi tę wiadomość
-
Toa witaj, miałaś owulkę tyko dzień później niż ja, powodzenia
Misi@, współczuję, też ostatnio cierpię na bezsenność.
ampoule, la_lenkawiara czyni cuda!
la_lenka, spokojnie, leż, miałam krwiaka w pierwszej ciąży, wchłoną się w tydzień. Moja siostra też miała, odklejał kosmówkę, też się wchłoną bardzo szybko. Twój widocznie się oczyszcza, odpoczywaj, jest zagrożenie, ale wcale nie musi się skończyć źle.
Dziewczyny, ja wróciłam z przychodni, czekam na wyniki bety i progesteronu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:57
Toa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Jestem po usg, zarodek jest, ma serduszko (chociaż nie pokazali mi), ale jest tez bardzo duży krwiak, więc ciąża jest mocno zagrożona.
Bardzo się boję, proszę trzymajcie za mnie kciuki i jesli ktos wierzący to pomódlcie sie za moje maleństwo.
-
hej dziewczyny,
ja powtorzylam bete w poniedzialek (pierwsza byla w piatek) i wynik 16000. Ale skok. Tez mnie dzis dopadly mdlosci i wszystko mi smierdzi.
Ampoule, trzymam kciuki !
la Lenka, tak jak pisze eM najwazniejsze, ze malenstwo jest! Musi byc z wami dobrze! Teraz odpoczywaj i stosuj sie do zalezen lekarzy.
Toa gratulacje.
Nancy87, kasiuleks pijcie ciepla wode z cytryna, ale nie slodzona. Mi pomagalo w pierwszej ciazy na mdlosci i ani razy nie wymiotowalam. Musze tez sie zaopatrzyc w cytryny, bo dopadly mnie mdlosci.
eM ja umowilam sie do lekarza tez na 19stego. I nie bede tego przyspieszac, bo tez wole byc pewna, ze juz cos bedzie widac. Teraz dla mnie najwazniejsze to zobaczyc serduszko, a jakby wczesniej nie bylo nic widac, to bym chyba zwariowala z nerwow. Wiec czekam cierpliwie. Poza tym uspokoilam sie troche po drugiej becie, jak zobaczylam ze przyrasta, wiec mam nadzieje, ze teraz uda sie donosic ciaze.eM, Toa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Moja chrzesnica jest dzieckiem po krwiaku i to tak bardzo, że łożysko odkleilo sie prawie w 3/4. Lekarze nie dawali żadnych szans. Teraz ma juz 9 lat, urodziła się w pełni zdrowa. Mam nadzieje, że i u mnie będzie dobrze.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatko fajnie wiedzieć że nie jestem sama
a przyrost piękny.
skabarka ja piję inkę z błonnikiem i mi pomaga, ogólnie staraj się dużo pićszamać jakieś owoce, unikać czekolady. Też w ciąży miewam te problemy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:21
Maks - ur 08.09.2015
skabarka wrote:a mnie dzisiaj dopadły bóle podbrzusza jak na @... dawno ich nie było, a tu dzisiaj nieprzyjemna niespodzianka
aż nospę wzięłam i się położyłam, bo w sumie nie wiem co więcej można zrobić...
już jest lepiej trochę, więc muszę się ogarnąć
a powiedzcie mi - macie jakieś sposoby na zaparcia?? nigdy nie miałam z tym problemów, ale teraz mnie to zaczyna męczyć...
no i od luteiny chyba jakaś infekcja mi się zaczyna robić ;-/ kurde zawsze jak ją dłuższy czas przyjmuję to się tym kończy, więc chyba jutro przymusowa wizyta i gina będzie, bo w ciąży infekcja to nic dobrego.... chyba że na to też jest jakiś sposób z apteki bez recepty...
Kochana, ja biorę lutkę doustnie. Nie jestm smaczna, ale nigdy nie lubiłam tych leków dopochwowych.
A na zaparcia... ostatnio jadłam sporo pomarańczy i się odblokowałam