Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze się zastanawiam, ale chyba będę szukała wózka bez skrętnych kół. Chociaż nie powiem, bo Riko Nano też mi się podoba. Znalazłam tylko opinie, że jest raczej dla wyższych osób, a do takich to na pewno nie należę. Skabarka, a Ty co o tym myślisz? Rzeczywiście dla wysokich?
No i na pewno przed zakupem muszę sobie pochodzić po sklepach, bo może okaże się, że spodoba mi się coś, co na necie mi się nie podoba -
4me wrote:Dziewczyny a w sumie to kiedy lozysko jest juz wykształcone?
4me, czytałam gdzieś, że łożysko w pełni się wykształca do 20 tygodnia (nie w jednym czasie, ale max do 20 tyg już jest) - ile w tym prawdy, nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:33
-
4me wrote:A tak w ogóle to w sklepie bobowozki jest po 1449
To jest bardzo dobry i znany sklep -
4me wrote:A ja juz sama nie wiem
raczej opinie sa zle o tym riko nano. Ladny- fakt ale chyba to za malo
Same poczytajcie. Teraz mam dylemat ale chyba odpuszcze...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,150347363,,Riko_Nano_co_sadzicie_.html?v=2też się mocno zastanawiam bo tam ludzie opisywali konkretne wady.
-
Witajcie
ja wróciłam z uczelni i połozyłam się spać, teraz wstałam, oj coś czuję że nie pociągnę tak długo
miało być od 2 trymestru spoko, gruszki łapać i żyganie tęczą a ja po dniu siedzienia na uczelni od 8 do 17 żygam nie tęczą ale zmęczeniem, potwornym zmęczeniem jakby po mnie 400 słoni przebiegło.
-
nick nieaktualny
-
adzia wrote:4me też tam często na ich stronę sklepu wchodzę i naprawdę okazje są super. Ale wystraszyłam się trochę opini na temat tego sklepu. Piszą że są nie wiarygodni że czasami na towar trzeba czekać 2 mies... itd...
Narazie to kompletnie nie wiem jaki wozek kupie- szukam wg swoich kryteriow i co znajde to sprawdzam opinie a tam duuupa- wszystkie beznadziejne.
Drugi problem, ze takie jak mi sie podobaja to cos ich w ofertach uzywanych nie ma
-
agatka196 wrote:My właśnie wróciliśmy z szpitala od babci mojego R i po drodze zajechałam znowu do pepko i kupiłam śliczności. Bodziaki z przeceny po 2,3,4,5zł, półśpiochy i komplecik welurowy
Ja to przed kupnem musze obowiazkowo wybrać się do jakiegoś sklepu i zrobić pierwsza jazdę wózkiem. Wtedy podejmę decyzje jaki wózio kupić.
A na kolacje zjadłam makrele w sosie pomidorowym. Boszsz tak mi się chciało że wytrzymać nie mogłam.
A jeszcze byłam dziś w przychodni zdrowia po pen do insuliny bo doktor wczoraj nie miał i kazał przyjechać i wejść bez kolejki. Prawie ludzie mnie zlinczowali. Facetowi tłumaczę, że ja nie na wizytę, tylko mam wejść bez kolejki po pena, a on do mnie że on tylko po insuline i swoje odstać musi. No prawie mnie tam laska zdielił. Naszczęście wepchałam się do gabinetu i po 30 sekundach wyszłam z penem.
Wiemteż mam zamiar skoczyć jutro do Pepko
bo mam kilka rzeczy na oku
A to dzisiejsza zdobycz
-
Agatka mamy takie same śpioszki welurowe z pepco. Ja znowu powiększyłam zbiór. Mama mi kupiła śpioszki łosia z rogami z takiego misia, kombinezonik na zimę z odpinanymi rękawiczkami (na rękawiczkach łapki niedźwiadka jakiegoś
), spodenki w kratę na szelkach, aaa i jeszcze jedne śpioszki w kółka niebieskie też z misia. Ogólnie bierzemy już takie 3-6 miesięcy żeby było na później.