Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Mi tylko na brzuchu urosły. Albo takie były, tylko wcześniej nie zwracalam uwagi
Dzien dobry
Mnie od dwoch dni boli pepek i troche mnie to martwibo ostatnio jak mnie bolal to znalezli guza...ale z drugiej strony, jak mialam juz dwa razy rozcinany to lekarz mowil,ze moze przy ciazy wyjsc mi przepuklina, a moze poprostu sie rozciaga, bo dzidzia rosnie?
Za dwa tyg wizyta u gin musze pamietac by o to zapytac!
Skarbka ja tez odrana na nogach teraz usiadlam i padlam
Ale kupilam sobie pomidory sliwkowe..o mamo zjadlam juz dwa i chce wiecej a kupilam tylko 4 sztuki
-
Jeszcze mi się przypomniało jaki miałam sen! Śniło mi się, ze miałam malutką córeczkę, miała ciemne, kręcone włoski i ciągle się uśmiechała, karmiłam ją piersią i wozilam w wózku. Tyle, że... to nie do końca była moja córka...
Bo poszłam do szpitala na wizytę (w ciąży, tak jak teraz) i spotkałam dziewczynę która właśnie urodziła córkę - tylko, że się żaliła, ze jeszcze nie gotowa, że ma nic nie kupione itp. I postanowiłyśmy, że się wymienimy - ona wzięła moja ciążę, a ja jej córeczkę. I taka byłam zadowolona, bo przecież tej ciąży to jeszcze mi dużo zostało, potem jeszcze poród, a tu od razu dostałam gotową dziewuszke.Chwalilam sie rodzinie i wszyscy potwierdzali, że rzeczywiście, trafila mi się taka okazja.
Misi@, Anitka201, wiaraczynicuda, kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
Misia ja ostatnio do wszystkiego dodaje te pomidory bo mi tak smakują
Ogólnie ostatnio moje kanapki są tak kolorowe bo po tygodniach jałowego jedzenia nabieram ochoty na nowe smaki
Dzisiaj na obiad pałki w marynacie musztardowo miodowej, zapiekane ziemniaki lub gotowany ryż i surówka z białej kapusty
A taką mam ochotę na racuchy z jabłkami, że wczoraj przed snem śliniłam się do telefonu (przeglądałam zdjęcia w necie) Chyba jutro je zrobię
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Lenka ja ostatnio czytałam artykuł o brytyjce (23 letniej), która trafiła do szpitala z bólem brzucha i okazało się, że jest w 9 miesiacu ciąży i rodzi
Niby nic o ciąży nie wiedziała (gruba była waga jej minimalnie wzrosła) i przez ten całą ciążę brała tabletki anty. W związku z powyższym nic nie miała kupione dla tego dziecka
Ja w realu znam podobną sytuację ale wydaje mi się, że moja sąsiadka wiedziała o ciąży a grała głupią przed rodzicami -
To dziś chyba dzień ziemniaczany...
ja z kolei mam wieeeeelka ochote na frytki... tyle, ze dziś wszystko jest jakoś przeciwko mnie i w domu nawet jednego ziemniaka...
Chciał nie chciał musze jakoś wgrać z bólem głowy i wszelką niechęcią do wyjścia spod koca... żeby iść na miasto...
Ostatnie dwa dni w ogóle jakoś do najlżejszych nie należą... znów czułam jakby coś stało mi w gardle, ból głowy, plecy... oby szybko się poprawiło -
nick nieaktualny
-
Tylko trzeba pamiętać aby papier do pieczenia nasmarować odrobiną oleju aby się do niego nie przykleiły. Ja lubię wszystko z piekarnika, u mnie w domu praktycznie się nie smaży. Tylko te nieszczęsne racuchy..no mam taką ochotę a boję się, że po nich będzie mnie bolał brzuch.
-
skabarka wrote:
wiecie co, zaszłam po drodze do sklepu obczaić wózek Riko Nanopięęęęękny jest, zwrotny, piękny i piękny
w sklepie był za 1549pln (na allegro za 1640), ale jak tak sobie z Panem pogadałam to doszliśmy do tego że opuści mi na nim 200pln
umówiliśmy się że przyjdę w kwietniu i zamówię sobie kolorek jaki mi będzie pasować
i największy zakup będę miała z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:19
skabarka lubi tę wiadomość