Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Czy któraś z was miała opryszczkę na ustach? Bo nie wiem czy przypadkiem mi się nie robi, właśnie użyłam pasty do zębów. Nie pamiętam żebym miała coś takiego, co polecacie i coś bez recepty?
Ja smarowalam teraz mascia cynkkwa -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Staraczka23 taka nazwa tej maści: maść cynkowa ile kosztuje w aptece o plasterki też dziękuję kochana za odpowiedź muszę zwalczyć za nim się pojawi
.
ona wysusza, ogolnie bylam po nia z zajadem ale na opryszczke dala rade
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 17 tyg ciąży
dziś z dzidziulem spędzimy cały dzień na uczelni od 8 do 17
do zobaczenia jutro, trzymam kciuki
za wszystkie dzisiejsze wizyty
anima, agatka196, easymum, skabarka, adzia lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana a mnie mdłości i wymioty wykonczaja całymi dniami od rana do wieczora
dziś musze jechać na praktykę nie wiem jak ja to wytrzymam
a do tego wycieczka dziś nie wiem jak podróż zniose wprawdzie nie daleko ale dużo zakrętów po drodze
a mówiłam mężowi i rodzinie ze wezmę Dziekanke to stwierdzili ze nie, bo zaraz przejdą wymioty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 07:37
-
anulka20 wrote:Czy któraś z was miała opryszczkę na ustach? Bo nie wiem czy przypadkiem mi się nie robi, właśnie użyłam pasty do zębów. Nie pamiętam żebym miała coś takiego, co polecacie i coś bez recepty?
-
dziś zobaczę mojego Kosmę na USG... Ażeby nie było normalnie to idę z... moim tatą
czekam tylko na "ten" wzrok w poczekalni (mój tata wygląda na żigolaka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:36
agatka196, karolcia87, Dżuls, skabarka, 4me, chabasse, adzia, kasig, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość
-
Witam Was:) a u mnie królują kanapki z serem juz od dluzszego czasu nic tylko ser( ale tylko królewski z Biedronki haha) ewentualnie dżem. Mam takie mdlosci ze masakra( w końcu sobie wykrakałam) zagryzam to wszystko różowymi winogronami i jest bosko... Widocznie synusiowi smakuje:)
życzę udanych wizyt i milego dnia:) -
Witajcie a ja ciezka noc dzisiaj.. o 4 obudzil mnie bol w klatce piersiowej po lewej stronie tak jak by ucisk i tak do 6 chodzilam i chodzilam zmierzylam cisnienie 90/78/60 mowie no niskie ale zeby az tak bardzo lupalo w klatce
Teraz wstalam obudzilam sie nie obolalo tylko dzwigenlam sie z lozka zaś ... -
Witam Ciężarówki:)
Lady, Dżuls - gratulacje!
Cherry - no będzie wesoło, a co dokładnie masz na myśli pisząc "żigolak"?
U mnie powrót mdłości i totalnego braku energii. Podobno w II trymestrze jest przypływ energii, mam nadzieję, bo na razie jest słabo ...
Mimo wszystko miłego dnia -
nick nieaktualnyWitam
skabarka widzisz to pewnie zalezy jak kto odczuwa ból i sa rozne teorie
Sweet ja mame pytalam czy pojdzie hehe mowila ze nie bo przypadkiem płeć pozna, ogolnie powiedziała ze mam nie mowic jaka plec bedzie, ona chce miec niespodzianke
maelena ja i bez ciąży jadlam ser z musztarda lub ketchupemjakos nie przepadam za 'sucha' kanapka
U mnie dzisiaj znowu ponuro, która z was ukradła piękną pogodę z pomorza?