Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:A musisz piec od zera? Ja bym kupiła bagietke, nadciela i posmarowala masłem wymieszanym z wycisnietym czosnkiem, może jakimiś przyprawami i potem na chwilę do piekarnika. Pewnie całkiem domowe lepsze, ale i dużo więcej roboty.
Jutro se zrobie tak jak ty podsunelas -
O na przykład tu jest przepis. To w sumie na tyle proste, że mozna samemu poeksperymentować, ale fotki wygladaja super apetycznie, az sama bym taka zjadla. Na wierzchu można by jeszcze żółtym serem posypać, mniam mniam.
http://u.42.pl/7SKj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:32
-
Misi@ wrote:To pewnie efekt naszych pomiarow, wiedzialysmy kiedy jest owulka i wowczas byly wieksze starania
a jak wiadomo chlopcy sa szybsi, za to dziewczynki bardziej wytrwale
A to nie jest na odwrót? Seks przed jajeczkowaniem- wieksza szansa na dziewczynke, po na chłopca. Wydaje mi się, ze jednak tak
-
Dżuls wrote:Ja mam usg genetyczne pojutrze i po ciuchu liczę na dziewczynkę
ale jak znam świat, to pewnie gin nie będzie chciał nic zdradzić :>
A ona wtedy, ze to wyrostek plciowy ale poki co ze wskazaniem na synka (bo byl pod takim katem ulozyny).
Misi@, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku, dzidziol machał rączkami i nóżkami. Super wyraźnie było widać paluszki u stópki
No i jak na razie potwierdzenie z USG genetycznego i wydaje się, że i u mnie będzie SYNale i tak najbardziej cieszę się, że wszystko jest dobrze
agatka196, Misi@, Dżuls, SweetCherryPie, easymum, kataryna, 4me, kasig, Anitka201, Gusiak, skabarka, chabasse, eM, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Mój brzuchol gruby normalny:) ( ja tak tyje od przepony - spod cycków aż brzuch mam zazwyczaj nawet jak w ciazy nie bylam)
i wciągnięty
Co do starań my odpuściliśmy, ja nie wiedziałam kiedy owu była i jeszcze postanowiłam iż jak w grudniu się nie uda to w styczniu idziemy się badać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:34
Dżuls, Wonderland, easymum, la_lenka, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
U nas starania były co drugi dzień, czyli 1,3 i 5 dni przed owu i też wyszedł siusiak
a teoretycznie gdzieś czytałam, że jak jest nawet dzień przed owu to są większe szanse na dziewczynkę, a jak w dniu owu i dzień po to na chłopaka - jak widać ta metoda się chyba nie sprawdza
-
U nas wśród znajomych w pierwszej turze porodzily sie same chłopaki. Teraz maja po kilka latek i zawsze sie super bawią na wspólnych wyjazdach i spacerach- to jest super.
W drugiej turze-teraz- zaczely sie rodzic same dziewczynki wiec fajnie byloby miec tez córeczkę. Poza tym te slodkie ubranka
No ale wiadomo, ze najważniejsze zdrowie
-
nick nieaktualnyCzy któraś z obecnych należy do jakiejś grupy dla ciężarnych na fb?
Ja sie dołączyłam za namowa koleżanki ale takich głupich pytań nawet tutaj nikt nie zadaje na całym forum
Ostatnio dziewczyna pytała co ma zrobić bo odeszły jej wody, inna pyta czy jest w ciąży bo okres spoznia sie kilka dni. Z jej wypowiedzi wnioskowalam ze nie chce dopuscic do kolejnej ciazy gdyz wypadal by jej 8msc jak by brala slub a ma juz syna 7msc -
Staraczka23 wrote:Czy któraś z obecnych należy do jakiejś grupy dla ciężarnych na fb?
Ja sie dołączyłam za namowa koleżanki ale takich głupich pytań nawet tutaj nikt nie zadaje na całym forum
Ostatnio dziewczyna pytała co ma zrobić bo odeszły jej wody, inna pyta czy jest w ciąży bo okres spoznia sie kilka dni. Z jej wypowiedzi wnioskowalam ze nie chce dopuscic do kolejnej ciazy gdyz wypadal by jej 8msc jak by brala slub a ma juz syna 7msc -
nick nieaktualny