Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo pewnie efekt naszych pomiarow, wiedzialysmy kiedy jest owulka i wowczas byly wieksze staraniakasig wrote:prawie same jesienne chłopaczki się szykują
ciekawe kiedy będzie wysyp dziewuszek 
a jak wiadomo chlopcy sa szybsi, za to dziewczynki bardziej wytrwale
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ostatnio jadłam pyszną sałatkę z buraków. Gotujemy kilka buraczkow kroimy je w talarki do tego uprazone orzechy wloskie trochę pietruszki oliwa i sok z cytryny plus sol i pieprz i jak ktoś lubi to trochę cebuli. To było na prawdę dobre.4me wrote:Zaraz się zabieram za szukanie przepisów na buraki- ostatnio widzialam tyle modnych salatek z tych warzywem

Na barszcz ukraiński to teścia musze namowic- robi najlepszy
Na anemie polecam również zielona pietruszke, kaszanke (blee nie lubię), salceson
właśnie buraki.
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka współczuje przeżyć...ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej, teraz będzie już tylko lepiej i tego Ci życzę.
Justysss gratulacje!!!
Za to u mnie na wczorajszej wizycie mój gin potwierdził, że mojemu maleństwu coś stoi między nóżkami
Anitka201, kasig, Kasiarzynka, nick nieaktualny, chabasse, Gusiak, nick nieaktualny, easymum, justysss, Wonderland, nick nieaktualny, eM, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Ostatnio jadłam pyszną sałatkę z buraków. Gotujemy kilka buraczkow kroimy je w talarki do tego uprazone orzechy wloskie trochę pietruszki oliwa i sok z cytryny plus sol i pieprz i jak ktoś lubi to trochę cebuli. To było na prawdę dobre.
Na anemie polecam również zielona pietruszke, kaszanke (blee nie lubię), salceson
właśnie buraki.
O dzieki napewno zrobie
musze tylko mojego po kilo buraków wyslac
Anitka201 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyLady haha cos w tym jest ja albo dzien przed albo w tym dniu poki co czekam

Jakie kuchareczki tu mamy
Mam pytanie jak sie robi masło czosnkowe? Chcialam zjeść bagietke czosnkowa one po 3zl a smak czosnku tyle co nic, pomyslalam sama zrobie i bez chemii ale niewiem jak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co haha mi nawet ciasteczka nie wychodząMadziaRatMed wrote:tak robiłam, w ogóle to najlepszy blok kulinarny, jak się robi jak jest napisane to zawsze wychodzi !!! pyszne są, chyba też upiekę
)
Hmm męża wykorzystam do tego albo chociaz do nadzoru haha -
A musisz piec od zera? Ja bym kupiła bagietke, nadciela i posmarowala masłem wymieszanym z wycisnietym czosnkiem, może jakimiś przyprawami i potem na chwilę do piekarnika. Pewnie całkiem domowe lepsze, ale i dużo więcej roboty.
Carolline lubi tę wiadomość
-
A u nasMisi@ wrote:To pewnie efekt naszych pomiarow, wiedzialysmy kiedy jest owulka i wowczas byly wieksze starania
a jak wiadomo chlopcy sa szybsi, za to dziewczynki bardziej wytrwale 
5 dni przed owulacja i 2 dni po owulacji a poki co bardziej na Synusia jest
powinno byc na dziewczynke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:16
-
A co do witamin to na poczatku ciazy bralam kwas foliowy (Folik), magnez, D3 (bo mam mega niedobor, 8,00 a minimalna norma to 50), i siemie lniane.
Ginekolog kazal zostawic tamto a przyjmowac PregnePLUS (ma juz D3). Dodatkowo sama biore magnez bo lapia mnie skurcze a on nie zaszkodzi.
A od prawie tygodnie dodatkowo kazal mi brac Euthyrox. Chcial dac dawke 37,5 ale ja wycofali i mam 50.