Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasig wrote:prawie same jesienne chłopaczki się szykują
ciekawe kiedy będzie wysyp dziewuszek
a jak wiadomo chlopcy sa szybsi, za to dziewczynki bardziej wytrwale
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Zaraz się zabieram za szukanie przepisów na buraki- ostatnio widzialam tyle modnych salatek z tych warzywem
Na barszcz ukraiński to teścia musze namowic- robi najlepszy
Na anemie polecam również zielona pietruszke, kaszanke (blee nie lubię), salcesonwłaśnie buraki.
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka współczuje przeżyć...ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej, teraz będzie już tylko lepiej i tego Ci życzę.
Justysss gratulacje!!!
Za to u mnie na wczorajszej wizycie mój gin potwierdził, że mojemu maleństwu coś stoi między nóżkamiAnitka201, kasig, Kasiarzynka, Staraczka23, chabasse, Gusiak, Misi@, easymum, justysss, Wonderland, skabarka, eM, Sigma lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Ostatnio jadłam pyszną sałatkę z buraków. Gotujemy kilka buraczkow kroimy je w talarki do tego uprazone orzechy wloskie trochę pietruszki oliwa i sok z cytryny plus sol i pieprz i jak ktoś lubi to trochę cebuli. To było na prawdę dobre.
Na anemie polecam również zielona pietruszke, kaszanke (blee nie lubię), salcesonwłaśnie buraki.
O dzieki napewno zrobiemusze tylko mojego po kilo buraków wyslac
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady haha cos w tym jest ja albo dzien przed albo w tym dniu poki co czekam
Jakie kuchareczki tu mamy
Mam pytanie jak sie robi masło czosnkowe? Chcialam zjeść bagietke czosnkowa one po 3zl a smak czosnku tyle co nic, pomyslalam sama zrobie i bez chemii ale niewiem jak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:tak robiłam, w ogóle to najlepszy blok kulinarny, jak się robi jak jest napisane to zawsze wychodzi !!! pyszne są, chyba też upiekę
)
Hmm męża wykorzystam do tego albo chociaz do nadzoru haha -
A musisz piec od zera? Ja bym kupiła bagietke, nadciela i posmarowala masłem wymieszanym z wycisnietym czosnkiem, może jakimiś przyprawami i potem na chwilę do piekarnika. Pewnie całkiem domowe lepsze, ale i dużo więcej roboty.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:To pewnie efekt naszych pomiarow, wiedzialysmy kiedy jest owulka i wowczas byly wieksze starania
a jak wiadomo chlopcy sa szybsi, za to dziewczynki bardziej wytrwale
5 dni przed owulacja i 2 dni po owulacji a poki co bardziej na Synusia jest
powinno byc na dziewczynke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:16
-
A co do witamin to na poczatku ciazy bralam kwas foliowy (Folik), magnez, D3 (bo mam mega niedobor, 8,00 a minimalna norma to 50), i siemie lniane.
Ginekolog kazal zostawic tamto a przyjmowac PregnePLUS (ma juz D3). Dodatkowo sama biore magnez bo lapia mnie skurcze a on nie zaszkodzi.
A od prawie tygodnie dodatkowo kazal mi brac Euthyrox. Chcial dac dawke 37,5 ale ja wycofali i mam 50.