Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
SweetCherryPie wrote:Easymum - Tatuś jest zadbanym 44 letnim facetem, jak wychodzimy razem do klubu lub baru, zaraz wisi na nim wianuszek dziewczyn młodszych ode mnie. Muszę go pilnować
moja mama z kolei też po 50 i często jest brana za moją starszą siostrę
. Są tego plusy bo często wymieniamy się ciuchami
-
Hej dziewuszki:)
Dawno mnie nie bylo ( chociaz czytam na biezaco ).prawie same chlopaki sie tutaj szykujaciekawe ilu z nich jeszcze zmieni plec
My mimo 16 tygodnia nie wiemy kto mieszka w brzuszku. Mimo ze chodze dp dwoch ginow:) mezus modli sie o corke.tym bardziej ze na usg miedzy nozkami nic nie dopatrzylismy.moze koncem marca sie dowiemy.
Ja naleze do prywatnego forum listopadowki 2012 i wlasnie pol godzinki temu kolezanka napisala ze jedzie na wywolanie porodu.emocje sa
To nieprawda o tych zebrach przy cc .ja tam nic takiego nie czulam.
Gratuluje kolejnych skonczonych tygodni
U nas tak od 14 tyg samopoczucie lepsze i przyplyw energii,w koncu nadazam za biegajacym synkiemAnitka201, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
ja sie czuje dobrze natomiast mlodą mi rozklada i ma 39. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Tak jej sie kluje od poniedzialku.
Ciekawe ilu z tych chlopakow okaze sie dziewczynkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:07
-
nick nieaktualnyMozna pozazdrościć poweru
ja sie bycze w łóżku cos mnie muli ale nie na wymioty tylko tak jak by w powietrzu cos bylo, mąż wczoraj narzekał na ból głowy
oby zaden wirus nie fruwal
Dopiero mysle o sniadaniu ale co by tu zjesc
później skocze po bagietki i te maslo czosnkowe zrobie az slinka cieknie na sama myśl -
nick nieaktualnya co do nieskiego ciśnienia.. dziewczyny macie tak ze Wam spada co jakis czas czujecie sie słabo zaczyna bolec glowa?? ja przed ciaza nigdy tak nie mialam a teraz raz na tydzien np tak mam. Ostatnio bylam na zakupach i zrobilo mi sie slabo i mowie mojemu R ze chodzmy do apteki zmierzymy mi cisnienie bo lekarz mi mowil zeby mierzyc jak bede sie tak czula no i okazalo sie ze faktycznie niskie mierzylam 2 razy za drugim razem bylo jeszcze nizsze...
Nie wiem za bardzo jak sobie radzic z tym ?? Mama mi mowila ze kawa wtedy..tylko z eja kawy nie cierpie..;/
znacie jakies sposoby na to niskie cisnienie?? -
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj o tej owulacji pisalyscie ze w jakis dzien to dziewczynka w owulacje chlopak widzialam wieksze pojecie macie powiedzie dwa dni przed owulacja jaka plec moze byc i w dzien owulacji?
Prowadzilam pomiar temp na ovu i tak 24grudnia kochalismy sie 25 ovu pokazalo owulacje a potem zmienilo na 27 i w dniu kiedy przestawilo tez sie kochalismy..
Dzien przed owu i w dniu owu jaka plec? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
u mnie za Warszawa pogoda dość marna... rano niby próbowało przebić sie jakoś słoneczko, a teraz tak dość kiepsko...
Co do płci, pamiętam jak znajoma z pracy od razu zaczela mi wyliczać co będę mialla wg. Chińskiego kalendarza plci
sama nie wiem czy w ogóle wierze w takie cos, ale Ona podobno tak 'zrobila' sobie còre
Te które juz wiedzą jaka płeć mogą sobie sprawdzić -
Mozjaka wrote:Staraczka chodzi o to ze plemniki z zenskim hromosomem zyja dluzej i jezeli stosunek byl pare dni przed owu to wieksza szansa jezt na dziewczynke, a jezeli w owu to wieksza szanza na chlopca, ale tego sie nie da okreslic na 100%
-
nick nieaktualnyDobra to co bedzie to bedzie bo my tak caly tydzień świąteczny mielismy przytulanki a po swietach ta owulacja byla a kit oby zdrowe bylo
Mam problem a wlasciwie teraz to zobaczylam jako zwolenniczka dekoltow, zaczęły mi rosnąć wloski na piersiach aaaaaco robic z tym?