X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze śląska też ukradli pogodę ciekawe jaki region będzie miał kumulację słoneczka? :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Lady ale ten czas leci...17 tydzień:) Za dwa dni ja przywitam:)

U nas też dzisiaj ponuro. Muszę wstać na jakieś śniadanko, pewnie też będzie ser żółty z dżemem, uwielbiam takie połączenie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ser żółty z powidłami śliwkowymi...mmm rozmarzyłam się :-) to jest tak dobre, a nie mogę sera :-(. Dietetyczka zgodziła się na żółty ser kozi, na szczęście lubię :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Easymum - Tatuś jest zadbanym 44 letnim facetem, jak wychodzimy razem do klubu lub baru, zaraz wisi na nim wianuszek dziewczyn młodszych ode mnie. Muszę go pilnować :D
    Mój tato ma 53 lata i mam to samo :-) moja mama z kolei też po 50 i często jest brana za moją starszą siostrę :-). Są tego plusy bo często wymieniamy się ciuchami :-)

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:)

Dawno mnie nie bylo ( chociaz czytam na biezaco ).prawie same chlopaki sie tutaj szykuja :) ciekawe ilu z nich jeszcze zmieni plec :)

My mimo 16 tygodnia nie wiemy kto mieszka w brzuszku. Mimo ze chodze dp dwoch ginow:) mezus modli sie o corke.tym bardziej ze na usg miedzy nozkami nic nie dopatrzylismy.moze koncem marca sie dowiemy.

Ja naleze do prywatnego forum listopadowki 2012 i wlasnie pol godzinki temu kolezanka napisala ze jedzie na wywolanie porodu.emocje sa :)

To nieprawda o tych zebrach przy cc .ja tam nic takiego nie czulam.

Gratuluje kolejnych skonczonych tygodni

U nas tak od 14 tyg samopoczucie lepsze i przyplyw energii,w koncu nadazam za biegajacym synkiem :)

Anitka201, Lady Savage lubią tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ja już nie mam wogóle mdłości- od początku 14 tc, za to przysmakiem jest chleb z serem żóltym i musztardą:) mój mąż nie może na to patrzeć:))

ja tez od tygodnia nie wymiotuje :) mam nadzieje ze to juz koniec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja.

ja sie czuje dobrze natomiast mlodą mi rozklada i ma 39. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Tak jej sie kluje od poniedzialku.

Ciekawe ilu z tych chlopakow okaze sie dziewczynkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna pozazdrościć poweru :D ja sie bycze w łóżku cos mnie muli ale nie na wymioty tylko tak jak by w powietrzu cos bylo, mąż wczoraj narzekał na ból głowy :/
    oby zaden wirus nie fruwal :/

Dopiero mysle o sniadaniu ale co by tu zjesc :D
    później skocze po bagietki i te maslo czosnkowe zrobie az slinka cieknie na sama myśl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do nieskiego ciśnienia.. dziewczyny macie tak ze Wam spada co jakis czas czujecie sie słabo zaczyna bolec glowa?? ja przed ciaza nigdy tak nie mialam a teraz raz na tydzien np tak mam. Ostatnio bylam na zakupach i zrobilo mi sie slabo i mowie mojemu R ze chodzmy do apteki zmierzymy mi cisnienie bo lekarz mi mowil zeby mierzyc jak bede sie tak czula no i okazalo sie ze faktycznie niskie mierzylam 2 razy za drugim razem bylo jeszcze nizsze...
    Nie wiem za bardzo jak sobie radzic z tym ?? Mama mi mowila ze kawa wtedy..tylko z eja kawy nie cierpie..;/
    znacie jakies sposoby na to niskie cisnienie??

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypij puszkę coli :) ja też nie lubię kawy, jak mi spada ciśnienie to piję właśnie cole

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj o tej owulacji pisalyscie ze w jakis dzien to dziewczynka w owulacje chlopak widzialam wieksze pojecie macie powiedzie dwa dni przed owulacja jaka plec moze byc i w dzien owulacji?

Prowadzilam pomiar temp na ovu i tak 24grudnia kochalismy sie 25 ovu pokazalo owulacje a potem zmienilo na 27 i w dniu kiedy przestawilo tez sie kochalismy..
    Dzien przed owu i w dniu owu jaka plec?

• chabasse Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.. a u mnie pogoda bardzo ładna.. Warszawa i mam nadzieję, że taka się utrzyma przynajmniej do popołudnia, bo mam wychodne..:)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    wypij puszkę coli :) ja też nie lubię kawy, jak mi spada ciśnienie to piję właśnie cole

i co pomaga od razu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka chodzi o to ze plemniki z zenskim hromosomem zyja dluzej i jezeli stosunek byl pare dni przed owu to wieksza szansa jezt na dziewczynke, a jezeli w owu to wieksza szanza na chlopca, ale tego sie nie da okreslic na 100%

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:37

8pdp47e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

u mnie za Warszawa pogoda dość marna... rano niby próbowało przebić sie jakoś słoneczko, a teraz tak dość kiepsko...

Co do płci, pamiętam jak znajoma z pracy od razu zaczela mi wyliczać co będę mialla wg. Chińskiego kalendarza plci =)

sama nie wiem czy w ogóle wierze w takie cos, ale Ona podobno tak 'zrobila' sobie còre ;D
    Te które juz wiedzą jaka płeć mogą sobie sprawdzić =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    i co pomaga od razu?

tak, bo działa jak kawa też ma kofeinę a o to tu chodzi :))

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Staraczka chodzi o to ze plemniki z zenskim hromosomem zyja dluzej i jezeli stosunek byl pare dni przed owu to wieksza szansa jezt na dziewczynke, a jezeli w owu to wieksza szanza na chlopca, ale tego sie nie da okreslic na 100%
    Dodajmy tylko, że te parametry plemników są obserwowane wyłącznie w warunkach laboratoryjnych - przy realnym stosunku ta zasada nie ma żadnego znaczenia :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to co bedzie to bedzie bo my tak caly tydzień świąteczny mielismy przytulanki a po swietach ta owulacja byla a kit oby zdrowe bylo :D

Mam problem a wlasciwie teraz to zobaczylam jako zwolenniczka dekoltow, zaczęły mi rosnąć wloski na piersiach aaaaa :/ co robic z tym?

‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ