X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze śląska też ukradli pogodę ciekawe jaki region będzie miał kumulację słoneczka? :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Lady ale ten czas leci...17 tydzień:) Za dwa dni ja przywitam:)

U nas też dzisiaj ponuro. Muszę wstać na jakieś śniadanko, pewnie też będzie ser żółty z dżemem, uwielbiam takie połączenie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ser żółty z powidłami śliwkowymi...mmm rozmarzyłam się :-) to jest tak dobre, a nie mogę sera :-(. Dietetyczka zgodziła się na żółty ser kozi, na szczęście lubię :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Easymum - Tatuś jest zadbanym 44 letnim facetem, jak wychodzimy razem do klubu lub baru, zaraz wisi na nim wianuszek dziewczyn młodszych ode mnie. Muszę go pilnować :D
    Mój tato ma 53 lata i mam to samo :-) moja mama z kolei też po 50 i często jest brana za moją starszą siostrę :-). Są tego plusy bo często wymieniamy się ciuchami :-)

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:)

Dawno mnie nie bylo ( chociaz czytam na biezaco ).prawie same chlopaki sie tutaj szykuja :) ciekawe ilu z nich jeszcze zmieni plec :)

My mimo 16 tygodnia nie wiemy kto mieszka w brzuszku. Mimo ze chodze dp dwoch ginow:) mezus modli sie o corke.tym bardziej ze na usg miedzy nozkami nic nie dopatrzylismy.moze koncem marca sie dowiemy.

Ja naleze do prywatnego forum listopadowki 2012 i wlasnie pol godzinki temu kolezanka napisala ze jedzie na wywolanie porodu.emocje sa :)

To nieprawda o tych zebrach przy cc .ja tam nic takiego nie czulam.

Gratuluje kolejnych skonczonych tygodni

U nas tak od 14 tyg samopoczucie lepsze i przyplyw energii,w koncu nadazam za biegajacym synkiem :)

Anitka201, Lady Savage lubią tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ja już nie mam wogóle mdłości- od początku 14 tc, za to przysmakiem jest chleb z serem żóltym i musztardą:) mój mąż nie może na to patrzeć:))

ja tez od tygodnia nie wymiotuje :) mam nadzieje ze to juz koniec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja.

ja sie czuje dobrze natomiast mlodą mi rozklada i ma 39. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Tak jej sie kluje od poniedzialku.

Ciekawe ilu z tych chlopakow okaze sie dziewczynkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna pozazdrościć poweru :D ja sie bycze w łóżku cos mnie muli ale nie na wymioty tylko tak jak by w powietrzu cos bylo, mąż wczoraj narzekał na ból głowy :/
    oby zaden wirus nie fruwal :/

Dopiero mysle o sniadaniu ale co by tu zjesc :D
    później skocze po bagietki i te maslo czosnkowe zrobie az slinka cieknie na sama myśl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do nieskiego ciśnienia.. dziewczyny macie tak ze Wam spada co jakis czas czujecie sie słabo zaczyna bolec glowa?? ja przed ciaza nigdy tak nie mialam a teraz raz na tydzien np tak mam. Ostatnio bylam na zakupach i zrobilo mi sie slabo i mowie mojemu R ze chodzmy do apteki zmierzymy mi cisnienie bo lekarz mi mowil zeby mierzyc jak bede sie tak czula no i okazalo sie ze faktycznie niskie mierzylam 2 razy za drugim razem bylo jeszcze nizsze...
    Nie wiem za bardzo jak sobie radzic z tym ?? Mama mi mowila ze kawa wtedy..tylko z eja kawy nie cierpie..;/
    znacie jakies sposoby na to niskie cisnienie??

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypij puszkę coli :) ja też nie lubię kawy, jak mi spada ciśnienie to piję właśnie cole

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj o tej owulacji pisalyscie ze w jakis dzien to dziewczynka w owulacje chlopak widzialam wieksze pojecie macie powiedzie dwa dni przed owulacja jaka plec moze byc i w dzien owulacji?

Prowadzilam pomiar temp na ovu i tak 24grudnia kochalismy sie 25 ovu pokazalo owulacje a potem zmienilo na 27 i w dniu kiedy przestawilo tez sie kochalismy..
    Dzien przed owu i w dniu owu jaka plec?

• chabasse Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.. a u mnie pogoda bardzo ładna.. Warszawa i mam nadzieję, że taka się utrzyma przynajmniej do popołudnia, bo mam wychodne..:)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    wypij puszkę coli :) ja też nie lubię kawy, jak mi spada ciśnienie to piję właśnie cole

i co pomaga od razu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka chodzi o to ze plemniki z zenskim hromosomem zyja dluzej i jezeli stosunek byl pare dni przed owu to wieksza szansa jezt na dziewczynke, a jezeli w owu to wieksza szanza na chlopca, ale tego sie nie da okreslic na 100%

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:37

8pdp47e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

u mnie za Warszawa pogoda dość marna... rano niby próbowało przebić sie jakoś słoneczko, a teraz tak dość kiepsko...

Co do płci, pamiętam jak znajoma z pracy od razu zaczela mi wyliczać co będę mialla wg. Chińskiego kalendarza plci =)

sama nie wiem czy w ogóle wierze w takie cos, ale Ona podobno tak 'zrobila' sobie còre ;D
    Te które juz wiedzą jaka płeć mogą sobie sprawdzić =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    i co pomaga od razu?

tak, bo działa jak kawa też ma kofeinę a o to tu chodzi :))

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Staraczka chodzi o to ze plemniki z zenskim hromosomem zyja dluzej i jezeli stosunek byl pare dni przed owu to wieksza szansa jezt na dziewczynke, a jezeli w owu to wieksza szanza na chlopca, ale tego sie nie da okreslic na 100%
    Dodajmy tylko, że te parametry plemników są obserwowane wyłącznie w warunkach laboratoryjnych - przy realnym stosunku ta zasada nie ma żadnego znaczenia :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to co bedzie to bedzie bo my tak caly tydzień świąteczny mielismy przytulanki a po swietach ta owulacja byla a kit oby zdrowe bylo :D

Mam problem a wlasciwie teraz to zobaczylam jako zwolenniczka dekoltow, zaczęły mi rosnąć wloski na piersiach aaaaa :/ co robic z tym?

‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ