Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
Skabarka zazdroszcze ze mozesz taki wysilek wykonywac :p
Ja mam zalecenie zaraz po pracy tj. 18 lozko
Weekend lozko
W poniedzialek bardzo bolaly mnie ledzwia i podbrzusze, tak chodzby brzuch mial mi spaść a ja na wpolzgięta.
Wczoraj Gin - skurcze Pani miala przeciazeniowe dlatego tak bardzo bolalo. Zwolnij Pani bo urodzi Pani ktorejs nocy..
A ja na to tak tak w wrzesniu :x
Fakt musze zwolnic rytm..
Kasiarzynka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHej, ceaka uwazaj na siebie
chabasse wlasnke zdaj nam relacje
Lady to jak u ciebie pada to... Zaraz do mnie nadleci a chmury są
Tez dzisiaj sie nie wyspalam, zasnelam o dziwo szybko bo po 21 , budzilam sie w nocy z glupimi myslami kilka razy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja dzis na powtorke prenatalnych, ciekawe co mi powie i czy synek pozostanie synkiem
Wczoraj zmuszalam meza do wybrania imienia dla chlopca, nic nam sie nie podoba . maz uparl sie na Antka, ale ja nie chce, bo mam wrazenie, ze wszedzie na okolo sa Antosie. Sama niewiem, imie mi sie nawet podoba, ale jest za bardzo popularne, na co maz, ze w podstawowce w klasie tez mial 6 kolegow o tym samym imieniu i zyje...hmmm ja za to mialam jedne jedyne na cala podstawowke i srednia szkole i to bylo fajne dla mnie!
Gratuluje wczorajszym, udanym wizyta i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze
Od wczoraj wieczora nie smarowalam sie balsamem i czuje, ze skora mnie swedzi, ale lekarz przed tym badaniem zabronil mi przez dwa dni sie smarowac, wiec pozamiatane, wieczorem sie wysmaruje :p
Nadal mam problem z myciem zebow dzis znow odruchy wymiotne i male wymioty
obym po ciazy mi to przeszlo bo na sama mysl o myciu jest mi niedobrze 
Milego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:jak to powtórka prenatalnych? w 17 tyg?
Kazal mi przyjsc ponownie??? Ale powiedzial, ze tym razem bezplatnie, wiec ide.
Moze czegos nie pomierzyl, wole nie myslec, ze cos jest nie tak. Zobaczymy o co chodzi. Wizyta o 17:15
Edit:
Agatko ja tez boje sie roztepow, juz mam ich dosyc duzo na biuscie i udach z okresu dorastania i niechce wiecej...oczywiscie jak wyjda pokocham jak swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:Witam sie i ja
Skabarka zazdroszcze ze mozesz taki wysilek wykonywac :p
Ja mam zalecenie zaraz po pracy tj. 18 lozko
Weekend lozko
W poniedzialek bardzo bolaly mnie ledzwia i podbrzusze, tak chodzby brzuch mial mi spaść a ja na wpolzgięta.
Wczoraj Gin - skurcze Pani miala przeciazeniowe dlatego tak bardzo bolalo. Zwolnij Pani bo urodzi Pani ktorejs nocy..
A ja na to tak tak w wrzesniu :x
Fakt musze zwolnic rytm..
znam to ja też mam zalecenia dużo odpoczywać bo w 11 tyg odklejała mi się kosmówka i teraz juz jest ok ale musze się oszczędzać i też nie ma mowy o wysiłku fizycznym
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny nie bójcie się rozstępów, lady swoje kocha a miala przed ciążą tak jak ja

Ja na swoje przestalam zwracac uwage, mezowi nie przeszkadzaja, brzucha nie odslanialam wiec byly ukryte, obawiam sie na piersiach miec i tych placków jak bede karmic bo jestem zwolleniczka dekoltow
Chyba taka nocka byla ze glupie sny i budzenie w nocy, ja zwalam to na księżyc
Sniadania nie jadlam, moze tą kasze zrobie wedlug zalecen konowala hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:49
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
post wczorajszy Ewy Chodakowskiej:
Czasem jesteś KOCUREM, a czasem TYGRYSEM !!! smile emoticon Tez pięknie heart emoticon Na tapecie ROZSTĘPY !!!
Jesli ten post okaże sie dla Ciebie przydatny, śmiało udostępnij smile emoticon
Rozstępy najcześciej pojawiają sie na biodrach, udach, brzuchu - jego najniższych partiach - i piersiach .. Kiedy rośniemy, gwałtownie tracimy lub przybieramy na wadze, jesteśmy w ciąży.. nasza skora narażana jest na "tygrysie paski" ..
Nie wiem czy wiesz, ale odpowiednie odzywianie, ma duży wpływ na prawdopodobieństwo powstawania rozstępów !!
WAŻNE!!!
1. Jedz produkty bogate w antyoksydanty, ktore odżywią Twoja skore : np. szpinak, borówki, truskawki
2. Produkty zawierające witaminę E, ktore chronią komórki skóry : orzechy, nasiona, zieleninę , awokado, brokuły
3. Produkty zawierajace witaminę A , ktora regeneruje skore np. marchewkę, słodkie ziemniaki, mango..
4. Produkty zawierajace kwasy omega-3, ktore dbają o zdrowie komórek smile emoticon np. ryby, tran, orzechy, jajka
5. Nawadniaj sie od wewnątrz !! Pij wodę -
nick nieaktualnyheja. u mnie też buro ponuro. Wyprawiłam młodszą do przedszkola i popijam sobie cappucino.
nauczona poprzednią ciążą nie nie smaruję się żadnymi kremami. według mnie to czyste naciągactwo.Co ma wyjść to wyjdzie. W pierwszej ciąży się smarowałam i rozstępy i tak wyszły. One po ciąży zbledną i się zmniejszą, więc nie ma co się stresować. Niestety natury nie oszukamy. Są metody chirurgiczne na ich usunięcie, ale to cholernie drogie jest.
misi@ kciukasy na udaną wizytę
ja swoją mam w kolejną środę.
kapturnica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
jakoś ostatnio mało się udzielam, ale nadrobiłam wszystko!
Staraczka trzymam mocno kciuki żeby było dobrze!!!
A u nas fajnie
byłam ostatnio na kontroli u endo i tsh nadal w okolicy 1, więc następna kontrola dopiero w lipcu
i ustalimy wtedy też jak po porodzie
A w poniedziałek idziemy do gin, oj jak ja się nie umiem doczekać!!!
Miłego dnia
Staraczka23, Kasiarzynka, Misi@, kasig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]