Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak nie opowiadaj już tak, bo do lidla mam 15 km:P Hm, hm....jak by tu zjeść dzisiaj loda. Mąż kończy pracę o 21, to już nie mam sumienia gonić go do sklepu. W sumie tesco by tylko miał otwarte. Mąż, lody...haha okropne skojarzenie:P Nie, nie:P To nie będzie taki jaki gusiak opowiada:D
-
nick nieaktualnyJa przez cala ciaze zjadlam raz loda, a tez uwielbialam zwlaszcza grycjany, latem zawsze byly dwa pudelka w zamrazalce i majatek na nie stracila , bo jadlam na okraglo...teraz cisza...lod ktory zjadlam byl tak slodki i niesmaczny, ze wole o nim nie myslec. Z owocow to moge jesc tylko gruszki ewen czasem jablka, a banany byly moim ulubionym owocem ;/ masakra jak mi sie porobilo, niczego nie jem z apetetytem, ale o dziwo zaczynam tyc ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:25
-
Nancy jak ostatnio kupowalam to od razu 10, tak na zapas
)
Az się mąż śmiał do Pani z kasy czy widziała, żeby ktoś w marcu kupował tyle lodów... ale Pani od razu powiedziała, ze to ktoś drugi na pewno też chcę tych lodów
I dostalismy książkę cukiernia lidla (Pani przed Nami miala wypełnione naklejki i mąż powiedzial, ze tez by taka chciał tyle ze nie mamy naklejek)-pani powiedziała, ze to dla tego maluszka z brzuszka
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:36
Kasiarzynka, Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, wszystko ok, szyjka spoko pomimo kaszlu, leki na zapalenie oskrzeli dobrze dobrane.
Dziś miało być bez usg, ale poprosiłam doktora o szybkie zerknięcie. No i zerknięcie też między nóżki... Z wielką radością mogę dziś napisać, że według słów doktora na 99% zasilam, skromne na razie, szeregi. Będziemy mieć córeczkę!
Gusiak, 4me, kasig, agatka196, Kasiarzynka, easymum, SweetCherryPie, Sigma, Wonderland, Lilla My, Lady Savage, Misi@, adzia, monaaa85, skabarka, karolcia87, eM, Carolline, kataryna, chabasse lubią tę wiadomość
-
Zawsze możesz go na stację po drodze wyslacNancy87 wrote:Gusiak nie opowiadaj już tak, bo do lidla mam 15 km:P Hm, hm....jak by tu zjeść dzisiaj loda. Mąż kończy pracę o 21, to już nie mam sumienia gonić go do sklepu. W sumie tesco by tylko miał otwarte. Mąż, lody...haha okropne skojarzenie:P Nie, nie:P To nie będzie taki jaki gusiak opowiada:D

Ja tez mam ochotę na lody ale akurat u mnie to standard bo zawsze ueielbialam
a grycan na kulki to w lato standard

-
la_lenka wrote:Jestem po wizycie, wszystko ok, szyjka spoko pomimo kaszlu, leki na zapalenie oskrzeli dobrze dobrane.
Dziś miało być bez usg, ale poprosiłam doktora o szybkie zerknięcie. No i zerknięcie też między nóżki... Z wielką radością mogę dziś napisać, że według słów doktora na 99% zasilam, skromne na razie, szeregi. Będziemy mieć córeczkę!

Ale masz ładne zdjęcie
i zazdroszcze córeczki;)

-
Wróciłam z szybkiego USG, powtórka (o dziwo)jutro o 7.30. Pan doktor powiedział, że on mi zrobi na lepszej maszynie usg tą kontrolę kości nosowej, ale jak wstępnie dziś zmierzył (i nie wziął pieniędzy za to!
), to kość się wydłużyła. Nadal jest dość mała, ale jest o wiele lepiej. Już ma ok. 3 mm. Istnieje duże prawdopodobieństwo strzelenia jutro fotki w 3d
Nie mogę się doczekać!
Kasiarzynka, la_lenka, Nancy87, Sigma, Gusiak, kasig, agatka196, Terazsięuda:-), Wonderland, Lilla My, Lady Savage, Misi@, adzia, skabarka, eM, chabasse lubią tę wiadomość

Na szczęście Harmony zmniejszyło to znacznie do mniej niż 1:10000