Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja znowu uwielbiam C&A, chyba mój ulubiony z sieciowek. Mam stamtąd moje ukochane legginsy, chyba z 10 par posiadam - 34zl za dwupak, nieprzeswituja, świetnie się rozciągają. Tylko, że już ich nie można kupić, mam nadzieję, ze jeszcze wrócą.marlenak_me wrote:ale faktycznie czasem lepiej odło,życ kase i kupic cos dobrego, bo w c&a kupilam bardzo grube fajne jeansy paskiem tylko za 109 zl(inne rzeczy tam są brzydkie jak na mój gust:)
Znowu do H&M nie mam cierpliwości, rzadko udaje mi się tam coś fajnego znaleźć (mam jedna sukienkę HMmama - świetną, ale kupioną w ciucholandzie). -
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:Jaaaa... z dnia na dzień robią mi się coraz większe (i więcej) rozstępy, mimo że waga się nie zmienia. Nie wiem co robię źle, 2x dziennie wmasowuję balsam z palmersa:/
Zdjęcie aż mężowi wysłałam to powiedział, że jestem jego pięknym tygryskiem:P
Ważne, że mężowi nadal się podobasz
Marzenia się spełniają

-
nick nieaktualnyZa tydzien mam innego lekarz,, mąż wrocil jakos nie widze u niego zadnych emocji jak by to olewal jedyne co mowi zebym sie nie stresowala i zaczekac tydzien zamiast na ip jechac bo to nie lekarz a idiota i skoro tak straszyl kolezanki i maja zdrowe dzieci to samo za siebie mowi.
Dajcie znac jak dzisiejsze wizyty bo chociaz cos dobrego uslysze na dzisiaj -
No ja się witam
takie śmieszne zdjęcie dał nam ginekolog
Wszystko jest w porządku 

A i na 95% chłopiec ( 100% nigdy nie daje bo raz się pomylił i się z niego śmiali w pracy ) Pokazywał gdzie ma jajeczka i pisiorka
a i łobuz leniwy bo spał
ale to lekarzowi nie przeszkadzało
Nancy87, Staraczka23, Kasiarzynka, Misi@, Czarna_88, Gusiak, Terazsięuda:-), Angela22, 4me, kasig, Dżuls, Lady Savage, Wonderland, skabarka, agatka196, easymum, adzia, karolcia87, eM, kataryna, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny