Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka przecież jak pojedziesz do szpitala to nie maja prawa odesłać kobiety w ciąży z kwitkiem...
Powiedz, ze byłaś u rodziny i nagle słabiej się poczułas czy coś dlatego chcesz sprawdzić co z dzieckiem, a od rodziny ten szpital byl najbliżej i po problemie
Chociaż nie sądzę, żeby w ogóle Cię pytali dlaczego przyjechałas tutaj, a nie gdzie indziej.. -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:MadziaRatMed podpowiesz czy w innym mieście przyjmą mnie na ip ?
zawsze Cię przyjmą możesz skłamać, że byłaś u rodziny w odwiedzinach akurat i masz bóle czy coś, ogólnie muszę Cię przyjąć, ale licz się z tym, że zgodnie z ustawą możesz czekać do 48h na konsultację. ja bym poszła jednak to tego szpitala najbliżej, szkoda czasu i nerwów na taaką trasę, a jak ta wizyta Cię nie uspokoi to zawsze zdążysz tam pojechać -
nick nieaktualnydobra dziewczyny ja idę trochę poleżeć ,zaczekam na męża i pogadamy ustalimy wspólnie czy pojechać na ip , chyba jeżeli jest onfekcja to się nie rozkeci przez tydzień ? ja zwariowałam przez tego jebnietego lekarza , moze rzeczywiscie jest wszystko ok a ja jestem klebkiem nerwow , czekam na odp kolezanki czy jej wmawial infekcje
-
Kucykowa kurcze chora sytuacja..jak podniesie na ciebie rękę to mu oddaj. Ja gówniarza szybko bym sprowadziła do pionu. U mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki wiedzą, że jestem dobra ale jak któyś ze mną zadarł to nie patrzyłam co rodzice o mnie pomyślą tylko odpowiadałam z grubej rury albo rodzicom zwracałam uwagę.
Przerażające jest to że to tylko 8 latek, którego matka tak naprawdę skrzywdziła bo już nabrał odpowiednich wzorców (znęcała się na partnerze/ ojcu dziecka i ten robi to samo z innymi).
Życzę Ci powodzenia i nie daj się gówniarzowi.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Kucykowa i jeszcze jedno, jeśli jemu coś nie smakuje i ciągle wybrzydza to też to olej. Owszem zapytaj czy ma na coś ochotę ale jeśli Ci nie odpowie to rób swoje i na niego nie patrz. W końcu zgłodnieje i sam zrobi sobie kanapkę.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Staraczka ;/ ale kretyn, weź ty się nie przejmuj, bo patologiczny to jest on ;/ z dzidzią wszystko ok, i jedz to na co masz ochotę i zmieniaj frajera, bo jak się ze stresujesz tak kilka razy to tfu tfu jeszcze urodzisz wcześniej niż ja
i będę Ci zazdrościć
-
la_lenka lepij coś markowego kupic, ja kupiłą w cocondrillo za 59 zł czarne leginsy i są super, mam juz 2 pary i chodze w nich prawie codziennie., a ostatnio w C&a kupiłam jeansy ciązowe tylko za 109 zl, o wiele gorsze w happymum były za 200 zl.
Mozna też polowac na allegro na spodnie h&m, czesto dziewczyny sprzedają używane - w b. dobrym stanie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:01
-
staraczka infekcja to stara śpiewka ginekologa, ja cały czas jak tylko bylam u gina to przepisywał mi tabletki / globulki śmiałam sie z tego bo to się przecież czuje. A nikt nie pytał sie w jakim cyklu jestem. Wierzę Ci my kobiety wiemy najlepiej kiedy mamy infekcje a po drugi są testy w aptekach na zakażenie pH pochwy. A ginekologowi ewidentnie chodziło o kase najgorsi są tacy co przyjmują na NFZ i prywatnie