X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    dobra dziewczyny ja idę trochę poleżeć ,zaczekam na męża i pogadamy ustalimy wspólnie czy pojechać na ip , chyba jeżeli jest onfekcja to się nie rozkeci przez tydzień ? ja zwariowałam przez tego jebnietego lekarza , moze rzeczywiscie jest wszystko ok a ja jestem klebkiem nerwow , czekam na odp kolezanki czy jej wmawial infekcje

możesz kupić sobie http://www.doz.pl/apteka/p109012-GINEintima_test_pH_1_szt i sprawdzić w domu czy masz infekcje, nigdy tego nie próbowałam, no ale ph to ph :)

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:12

l22nhdge5b933eoh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chwale sobie spodnie ciązowe z firmy NEXT Mama używane kupiłam za 15 zł i sa nie do zdarcia i fajne bo z takim niskim pasem mega wygodne

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na markowe mi jednak szkoda kasy. Bo akurat mam w czym chodzić i jakbym sie uparla to do porodu dam rade (zrzucilam trochę kilo przed ciążą i mam ciuchy w większym rozmiarze). Po prostu mam zachciewajke na ciuch który będzie trochę eksponował brzuszek.
    Coś mi się marzy takiego z panelem, ala jeansowe, udajace spodnie - żeby można założyć obcisly sweterek i nie świecić gołym tyłkiem :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    On mi na każdej wizycie pierdzieli że mam infekcje , jak miałam ciąże pozamaciczną i wyszłam ze szpitala a dalej mnie bolał jajnik to w sumie jemu zawdzięczam że odkrył guza ale też oznajmił o infekcji , jak pojechałam do szpitala na operację i miałam tyle badań żaden lekarz nie wspomniał o infekcji , zaczekam aż znajoma się pojawi na fb zapytam czy jej też wmawiał infekcję bo ona na początku ciąży weszła prywatnie on wypisał jej wszystkie możliwe badania i po chwili wyszła , lekarza zmieniła i mi też polecała zmianę .

Już od początku był problem, było mi przykro jak chwaliłyście się ile mierzą maluchy i jakie tętno mają a ja byłam w czarnej dupie bo bez żadnych informacji

Staraczka, jak on ciagle mowi wszystkim o infekcji to co się dzieje, jak dziewczyna przychodzi do niego naprawde z infekcją??, ze jest w ciąży? absur!

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:50

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa no kiepska sytuacja, ale uwazam ze Twój mąż powinien też pokazać dzieciaków kto rządzi u Was w domu i himery może sobie stroić u mamusi...
    Tym bardziej jeśli tata w Jego oczach nie ma autorytetu... nie jestem absolutnie za biciem dzieci, ale jakby podniósł rękę na Twoje męża czy na Ciebie (tym bardziej) uważam, ze dzieciak powinien dostać od ojca w tylek skoro nic inne nie działa...
    Na pewno byłby w takim szoku, ze móże następnym razem by się zastanowił...

a jak będzie się wyzalal matce, ze dostał od taty to Twój mąż powinien powiedzieć jaka jest sytuacja i, ze sobie tego nie życzy, a skoro Ona buntuje dziecko to bym Ja w ogole olala...

Kucykowa lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam - o ile gdzieś w pobliżu macie, bo wiem, że nie w każdym mieście jest- H&M Mama:http://www.hm.com/pl/product/26720?article=26720-A
    niezła cena a jakość naprawdę spoko :) i co jakiś czas robią przeceny więc można uchwycić taniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:41

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam jeansy ciążowe na zwykłym bazarku... dalam za nie jakieś 65 zl i musze powiedzieć, ze tez na prawdę jestem zadowolona =)

Lady Savage lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie wkurzylam na h&m, byłąm w silesi- nie ma dzialu mama- to samo w galerii kazimierz, ale za to moja soiostra kupiła fajne leginsy asos maternity (z allegro za 30 zl bo miały małą wade- dziurke na pasku)

720fbe94f2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    A ja polecam - o ile gdzieś w pobliżu macie, bo wiem, że nie w każdym mieście jest- H&M Mama:http://www.hm.com/pl/product/26720?article=26720-A
    niezła cena a jakość naprawdę spoko :) i co jakiś czas robią przeceny więc można uchwycić taniej :)

tez je upatrzylam:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa juz pisalas kiedys o tym dziecku, ja nic nie doradze niewiem jak bym sie zachowała.

Dziewczyny byla u mnie koleżanka, lekarz tez wmawial jej infekcje pochwy :/
    Troche mi nagadala ze wcześniej mialam go zmienic i powiedziala ze musze jechac na ip bo skoro nie mam w karcie ciazy dzisiejszej wizyty wpisanej a nie daj boze dziecko mialo slabe tętno to zadnego dowodu nie mam na to ze wizyta dzisiaj byla, jestem przerażona czekam na męża i jade na szpital najwyższej mnie poloza trudno ale bede walczyc o te dziecko, jest 15 a ja nic nie jadłam dzisiaj nie moge sie zmusic nawet :/

Z morfologii moje pHA to 4 lub 5

Ja nie kupowałam leginsow ciazowych, dostalm spodnie dresowe mają dobry material i były wyprane, sa takie dresowe ale nie nosilam jeszcze bo są przewiewne wiec zimno mi w nich by bylo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ja juz sie wkurzylam na h&m, byłąm w silesi- nie ma dzialu mama- to samo w galerii kazimierz, ale za to moja soiostra kupiła fajne leginsy asos maternity (z allegro za 30 zl bo miały małą wade- dziurke na pasku)

no w 3city na kilkanaście sklepów kolekcja dla mamusiek jest w jednym niestety :(

• 4me Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Le_lenka ja kupilam takie niby jeansowe na allegro ale szczerze nic o nich nie powiem bo nie mialam ich jeszcze ani razu. Ogolnie nie sa zle ale nie podobaja mi sie na mnie. I tym sposobem przekonalam sie po raz ktorys, ze j sie do zakupow internetowych nie nadaje....
    W tym tygodniu mam zamiar udac sie do H&M mama i C&A- juz wole dolozyc bo na te getry kupujac dwie rozne pary na allegro i tak stracilam 60 zl :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu mnóstwo kupuje przez internet, bo przy moim rozmiarze to stacjonarnie nic fajnego nie ma.
    W przyszłą środę mam wyjazd do endokrynologa i chciałam na niego sobie coś zamówić, żeby wyglądać bardziej ciążowo. :P Ale nic, popatrzę jeszcze i najwyżej pojadę w normalnych spodniach zapietych na gumeczke, pod dłuższą bluzka nie będzie widać :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:32

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/s04696-asos-maternity-leginsy-imitujace-jeans-z-gu-i5115351636.html

to moje spodenki, o ktorych mówilam, a ten sprzedawca ma wiele rzeczy asos maternity za ułamek ceny :)

720fbe94f2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale faktycznie czasem lepiej odło,życ kase i kupic cos dobrego, bo w c&a kupilam bardzo grube fajne jeansy paskiem tylko za 109 zl(inne rzeczy tam są brzydkie jak na mój gust:)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero pojade ok 18 poki co patrze o co chodzi z ta ciaza patologiczna i rozkiminiam czemu nie wpisal dzisiejszej wizyty

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka u nas chyba ciążowe można spotkać w galerii karkonoskiej i coś kojarzę, że mają w mini maxi, ale nie jestem pewna. Sama bym chętnie przeszła się do jakiegoś sklepu z takimi rzeczami, więc jak coś gdzieś zobaczysz to daj znać.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ