Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:dobra dziewczyny ja idę trochę poleżeć ,zaczekam na męża i pogadamy ustalimy wspólnie czy pojechać na ip , chyba jeżeli jest onfekcja to się nie rozkeci przez tydzień ? ja zwariowałam przez tego jebnietego lekarza , moze rzeczywiscie jest wszystko ok a ja jestem klebkiem nerwow , czekam na odp kolezanki czy jej wmawial infekcje
możesz kupić sobie http://www.doz.pl/apteka/p109012-GINEintima_test_pH_1_szt i sprawdzić w domu czy masz infekcje, nigdy tego nie próbowałam, no ale ph to ph
-
Na markowe mi jednak szkoda kasy. Bo akurat mam w czym chodzić i jakbym sie uparla to do porodu dam rade (zrzucilam trochę kilo przed ciążą i mam ciuchy w większym rozmiarze). Po prostu mam zachciewajke na ciuch który będzie trochę eksponował brzuszek.
Coś mi się marzy takiego z panelem, ala jeansowe, udajace spodnie - żeby można założyć obcisly sweterek i nie świecić gołym tyłkiem
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:On mi na każdej wizycie pierdzieli że mam infekcje , jak miałam ciąże pozamaciczną i wyszłam ze szpitala a dalej mnie bolał jajnik to w sumie jemu zawdzięczam że odkrył guza ale też oznajmił o infekcji , jak pojechałam do szpitala na operację i miałam tyle badań żaden lekarz nie wspomniał o infekcji , zaczekam aż znajoma się pojawi na fb zapytam czy jej też wmawiał infekcję bo ona na początku ciąży weszła prywatnie on wypisał jej wszystkie możliwe badania i po chwili wyszła , lekarza zmieniła i mi też polecała zmianę .
Już od początku był problem, było mi przykro jak chwaliłyście się ile mierzą maluchy i jakie tętno mają a ja byłam w czarnej dupie bo bez żadnych informacji
Staraczka, jak on ciagle mowi wszystkim o infekcji to co się dzieje, jak dziewczyna przychodzi do niego naprawde z infekcją??, ze jest w ciąży? absur! -
Kucykowa no kiepska sytuacja, ale uwazam ze Twój mąż powinien też pokazać dzieciaków kto rządzi u Was w domu i himery może sobie stroić u mamusi...
Tym bardziej jeśli tata w Jego oczach nie ma autorytetu... nie jestem absolutnie za biciem dzieci, ale jakby podniósł rękę na Twoje męża czy na Ciebie (tym bardziej) uważam, ze dzieciak powinien dostać od ojca w tylek skoro nic inne nie działa...
Na pewno byłby w takim szoku, ze móże następnym razem by się zastanowił...
a jak będzie się wyzalal matce, ze dostał od taty to Twój mąż powinien powiedzieć jaka jest sytuacja i, ze sobie tego nie życzy, a skoro Ona buntuje dziecko to bym Ja w ogole olala...
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja polecam - o ile gdzieś w pobliżu macie, bo wiem, że nie w każdym mieście jest- H&M Mama:http://www.hm.com/pl/product/26720?article=26720-A
niezła cena a jakość naprawdę spoko
i co jakiś czas robią przeceny więc można uchwycić taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:41
-
alutka wrote:A ja polecam - o ile gdzieś w pobliżu macie, bo wiem, że nie w każdym mieście jest- H&M Mama:http://www.hm.com/pl/product/26720?article=26720-A
niezła cena a jakość naprawdę spoko
i co jakiś czas robią przeceny więc można uchwycić taniej 
tez je upatrzylam:) -
nick nieaktualnyKucykowa juz pisalas kiedys o tym dziecku, ja nic nie doradze niewiem jak bym sie zachowała.
Dziewczyny byla u mnie koleżanka, lekarz tez wmawial jej infekcje pochwy
Troche mi nagadala ze wcześniej mialam go zmienic i powiedziala ze musze jechac na ip bo skoro nie mam w karcie ciazy dzisiejszej wizyty wpisanej a nie daj boze dziecko mialo slabe tętno to zadnego dowodu nie mam na to ze wizyta dzisiaj byla, jestem przerażona czekam na męża i jade na szpital najwyższej mnie poloza trudno ale bede walczyc o te dziecko, jest 15 a ja nic nie jadłam dzisiaj nie moge sie zmusic nawet
Z morfologii moje pHA to 4 lub 5
Ja nie kupowałam leginsow ciazowych, dostalm spodnie dresowe mają dobry material i były wyprane, sa takie dresowe ale nie nosilam jeszcze bo są przewiewne wiec zimno mi w nich by byloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:02
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:ja juz sie wkurzylam na h&m, byłąm w silesi- nie ma dzialu mama- to samo w galerii kazimierz, ale za to moja soiostra kupiła fajne leginsy asos maternity (z allegro za 30 zl bo miały małą wade- dziurke na pasku)
no w 3city na kilkanaście sklepów kolekcja dla mamusiek jest w jednym niestety
-
Le_lenka ja kupilam takie niby jeansowe na allegro ale szczerze nic o nich nie powiem bo nie mialam ich jeszcze ani razu. Ogolnie nie sa zle ale nie podobaja mi sie na mnie. I tym sposobem przekonalam sie po raz ktorys, ze j sie do zakupow internetowych nie nadaje....
W tym tygodniu mam zamiar udac sie do H&M mama i C&A- juz wole dolozyc bo na te getry kupujac dwie rozne pary na allegro i tak stracilam 60 zl

-
Ja znowu mnóstwo kupuje przez internet, bo przy moim rozmiarze to stacjonarnie nic fajnego nie ma.
W przyszłą środę mam wyjazd do endokrynologa i chciałam na niego sobie coś zamówić, żeby wyglądać bardziej ciążowo.
Ale nic, popatrzę jeszcze i najwyżej pojadę w normalnych spodniach zapietych na gumeczke, pod dłuższą bluzka nie będzie widać
-
nick nieaktualny