X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 zmień lekarza jak najszybciej, chociaż by jak masz pieniądze idź prywatnie. Ja jak pierwszą ciąże poroniłam chodziłam do innego lekarza poszłam raz mówi , że za mały zarodek , proszę przyjść za tydzień poszłam za tydzień pyta mnie się on sam czy czekamy tydzień czy skierowanie do szpitala , bo dalej za mały zarodek i serca nie było. Ja wyszłam wkurzona, pomyślałam co za lekarz , który mnie się pyta czy wystawiać mi skierowanie do szpitala. Poszłam wtedy prywatnie w ten sam dzień , jak opowiedziałam o tym co lekarz do mnie powiedział, a ten na to to lekarz jakiś niepoważny mówi proszę się nie stresować wypisał mi luteinę mówi , że proszę się nie nastawiać ale też by dobrej myśli i kazał przyjść za tydzień, gdzie już nie przyszłam bo w niedziele miałam wtedy plamienia i od października 2013 roku chodzę do tego lekarza a tamtego nie chce znać , bo się nie zna. Tacy są, będzie dobrze nie stresuj się :*

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 Współczuję przeżyć, na Twoim miejscu poszła bym jak najszybciej do jakiegoś ginekologa, aby wszystko sprawdził. Wiadomo nerwy źle działają na dziecko, a tak miała byś wszystko wyjaśnione, sprawdzone i była byś dużo spokojniejsza.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On mi na każdej wizycie pierdzieli że mam infekcje , jak miałam ciąże pozamaciczną i wyszłam ze szpitala a dalej mnie bolał jajnik to w sumie jemu zawdzięczam że odkrył guza ale też oznajmił o infekcji , jak pojechałam do szpitala na operację i miałam tyle badań żaden lekarz nie wspomniał o infekcji , zaczekam aż znajoma się pojawi na fb zapytam czy jej też wmawiał infekcję bo ona na początku ciąży weszła prywatnie on wypisał jej wszystkie możliwe badania i po chwili wyszła , lekarza zmieniła i mi też polecała zmianę .

Już od początku był problem, było mi przykro jak chwaliłyście się ile mierzą maluchy i jakie tętno mają a ja byłam w czarnej dupie bo bez żadnych informacji

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka normalnie jestem w szoku po tym co przeczytałam... idz koniecznie do innego lekarza, a u tego się nawet więcej nie pojawiaj... bo faktycznie z tego co piszesz to ginekolog od prowadzenia ciąży to z Niego żaden...

Ja na Twoim miejscu poszła bym jeszcze gdzieś przed tym 3 kwietnia - ale to tylko ze względu na to, ze po prostu bym nie wytrzymała tyle czasu i pewnie bym się non stop denerwowala, a to nie dość ze mogłoby się odbić na dziecku to z pewnością odbiło by się na wszystkich dokola mnie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Staraczka23 zmień lekarza jak najszybciej, chociaż by jak masz pieniądze idź prywatnie. Ja jak pierwszą ciąże poroniłam chodziłam do innego lekarza poszłam raz mówi , że za mały zarodek , proszę przyjść za tydzień poszłam za tydzień pyta mnie się on sam czy czekamy tydzień czy skierowanie do szpitala , bo dalej za mały zarodek i serca nie było. Ja wyszłam wkurzona, pomyślałam co za lekarz , który mnie się pyta czy wystawiać mi skierowanie do szpitala. Poszłam wtedy prywatnie w ten sam dzień , jak opowiedziałam o tym co lekarz do mnie powiedział, a ten na to to lekarz jakiś niepoważny mówi proszę się nie stresować wypisał mi luteinę mówi , że proszę się nie nastawiać ale też by dobrej myśli i kazał przyjść za tydzień, gdzie już nie przyszłam bo w niedziele miałam wtedy plamienia i od października 2013 roku chodzę do tego lekarza a tamtego nie chce znać , bo się nie zna. Tacy są, będzie dobrze nie stresuj się :*
    No to widzisz tak jak ja już w ciąży byłam u konowała robił usg nic nie mówił że ciąża a poszłam prywatnie po pozytywnym teście to doktorek prawie w ręce klasnął że mam piekną szyjkę macicy i jest ciąża , na usg już mnie nie kładł dał tylko luteinę

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/strefa-rodzinna/szczesliwa-mama/

BEZPŁATNE USG 4D :)) ALE NIESTETY TYLKO 4 MIASTA W POLSCE, MOŻE AKURAT KTÓRAŚ TAM MIESZKA I SKORZYSTA :)

la_lenka, kasig, Misi@, chabasse lubią tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak myślę aby na ip dzisiaj zajechać tylko nie wiem jak to rozegrać , w mieście do nich nie pojadę najbliżej wojewódzki 40km dalej jak spojrzą skąd jestem to co ja bym miała mówić skoro mam szpital miejski pod nosem ?
    Terminy prywatnie są odległe o tydzień ;/

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczzka ja też bym próbowała się wcisnąć gdzieś wcześniej prywatnie. Masz taką możliwość?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/strefa-rodzinna/szczesliwa-mama/

BEZPŁATNE USG 4D :)) ALE NIESTETY TYLKO 4 MIASTA W POLSCE, MOŻE AKURAT KTÓRAŚ TAM MIESZKA I SKORZYSTA :)
    uu gdyby był gdańsk to dało by radę ale tak to za duża odległość ;/

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbuduj ich ego, powiedz, że dla Ciebie są najlepszym szpitalem, że uratowali Ci życie:D Powiedz, że tylko im ufasz hehe
    Przecież Cie nie pogonią:)

Carolline lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 nie musisz się im tłumaczyć czemu ten a nie inny. Oni są od badania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczzka ja też bym próbowała się wcisnąć gdzieś wcześniej prywatnie. Masz taką możliwość?
    tygodniowe są ;/
    probowalam już kiedys ale ci dobrzy lekarze mają wizyty nawet 40min wiec nie da rady sie wcisnac

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przecież maż mnie wyśmieje że chcę cudować ;/ przynajmniej tak mi się wydaje ,chociaż jak mu napisałam smsa mniej wiecej to odpisal ze przecież mówił jak będzie i mam nie isc dzisiaj

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:32

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka to Twoja/Wasza decyzja:) Ja bym po prostu chciała jak najszybciej wiedzieć co z dzieckiem. Może i faktycznie ten gbur coś zobaczył i potrzebne są inne leki. Broń Boże nie chcę Cie straszyć, ale tylko tamten jeden wie, co widział przy badaniu. My możemy tylko się domyślać, że nie zapłaciłaś mu za badania, to będzie Ci teraz wymyślał jakieś rzeczy żebyś się martwiła.

Paulinek lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ja wiem ze surowego nie bede jadla wystrzegam sie tatara i jajek surowych skoro tak sie duzo o tym pisze to ok i tak nie bylam mamaniaczka tego ale co on ma do chleba ja nie wiem ;/
    2tyg temu jak bylam u innego lekarza wszystko bylo ok zadnych problemow dziecko fikalo sobie i bylo dobrze a ten ma chyba problem ze nie zaplacilam za badania

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    uu gdyby był gdańsk to dało by radę ale tak to za duża odległość ;/

mi też nie pasują te miasta,ale liczę na to, że jeszcze inne będą !

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka to Twoja/Wasza decyzja:) Ja bym po prostu chciała jak najszybciej wiedzieć co z dzieckiem. Może i faktycznie ten gbur coś zobaczył i potrzebne są inne leki. Broń Boże nie chcę Cie straszyć, ale tylko tamten jeden wie, co widział przy badaniu. My możemy tylko się domyślać, że nie zapłaciłaś mu za badania, to będzie Ci teraz wymyślał jakieś rzeczy żebyś się martwiła.
    to tak jak moja mama mowila , prawdopodobnie chcial wykorzystac moje przejscie z ciaza pozamaciczna pomyslal glupia bedzie sie bala to przyjdzie na badania .

Kolezanka miala z nim problem , na nfz nie powiedzial jaka plec przyszla na genetyczne i nawet na usg nie weszla jak powiedzial ze syn bedzie bo poprostu pamietal ją z wizyty 2 dni wczesniej .

martwie sie ze pojade na ip do innego miasta a odesla z kwitkiem bo mam szpital swoj pod nosem , z tym ze moge miec usprawiedliwieni poniewaz tam gdzie chce dzisiaj jechac to mialam operacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    mi też nie pasują te miasta,ale liczę na to, że jeszcze inne będą !
    odswezaja tam ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed podpowiesz czy w innym mieście przyjmą mnie na ip ?

‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ