Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samo co chwile łapie za telefon i odświeżam forum, bo się martwię co się dzieje...
ceska u mnie bóle ledzwi i kości ogonowej sa od jakis 1.5 miesiąca... gin stwierdził, ze tak musi być... tzn. Nie każdej się to zdarza ale jak już się zdarzy to będzie prawdopodobnie do końca...
Martwia mnie troszkę te ledzwia, bo to taki bol ze jak leżę i próbuje wstać mam uczucie jakby mi tam w plecach miala jakaś kość pękać i wyjść przez skórę... a i bóle takie miałam też juz przed ciążą, planuje się właśnie wybrać do jakiegoś ortopedy, żeby i on to zobaczył... -
nick nieaktualny
-
Staraczka idź do innego lekarza i to jak naj szybciej który Cie zbada dobrze zrobi usg i powie Ci co i jak . Spokojnie kochana będzie dobrze
-
Staraczka nic się nie denerwuj... idz lepiej to jakiegoś innego gina na wizytę i zobaczysz, ze okaze się wszystko w porzadku..
Tym bardziej jak sama mówisz, ze od początku kiedy zaszła w ciążę miałaś takie mieszane uczucia co do te lekarza....
Wyobrażam sobie jak Cię cala ta wizyta zdenerwowala i wystraszyła, ale ja bym na Twoim miejscu jak najszybciej postarala się zapisać do innego lekarza... a najszybciej dlatego, żeby się długo (jak myślę) niepotrzebnie nie stresować... zobaczysz Kochana, ze będzie wszystko dobrze
Dziewczyny trzymam kciuki za resztę wizyt, oby były już same dobre wieści