Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kataryna Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm :-/

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • kataryna Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez sensu mi obcięło zdjęcie. przesyłam link do całego zdjęcia - powinien działać

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1zg4941&s=8#.VRfiVj4cTIU

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie obcięło, po prostu zdjęcie jest za duże. Zmniejsz je najpierw do 500-600px szerokości i będzie ok :)

kataryna lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kataryna Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno :

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=qsujrd&s=8#.VRfjnD4cTIU

co do zakupu ciuszków, najpierw byłam przeciwna tak wczesnemu kupowaniu ale jak dowiedziałam się że będzie prawdopodobnie chłopak to tak się ucieszyłam że w rezultacie mam już cały worek ubranek - teraz tylko boję że na kolejnych badaniach wyjdzie dziewczynka :D

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z Tuptusiem wcinamy lody :-D

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kolejny dzień boli brzuch ;/

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady odpoczywaj. Brałaś może nospe? I jaki to rodzaj bólu? Jak na okres?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:34

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Dziewczyny zrobiły mi się aż 3 afty i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Znacie jakieś sposoby?

Mam ten sam problem. Podobno afty biorą się z braku witamin, ja tu łykam tabsy jak narkoman, a afty i tak się pojawiają i bolą jak diabli... :/

8pdp47e.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś czas temu miałam aftę, niestety wszystko prawie zabronione w ciaży, ja ją smarowałam płynem do płukania jamy ustnej, trochę łagodziło

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy - ja nie mam wagi, więc kontroluję sprawę wizualnie i po ciuchach :P i tak... wnioskuję, że jeszcze trochę przytyłam, a potem stanęło. Może nie w miejscu całkiem, ale obecnie powoli leci w górę. O dziwo najbardziej tyłam w 1 trymestrze. No i muszę przyznać, że apetyt powoli wraca do normy! Jeszcze nie całkiem, bo zdarzają mi się ciągle straszne zachcianki, ale już nie mam ssania w żołądku co godzinę :P

Ale też ostatnio się nie oszczędzam, dzisiaj byłam na kawce mrożonej z gałką lodów i bitą śmietaną :) świętowaliśmy 5-ty miesiąc :) ale też pospacerowaliśmy sporo, ogarniamy powoli przedświątecznie dom - umyliśmy ostatnio okna razem, ja posprzątałam i umyłam balkon, poprałam firanki - także robota jest i trochę ruchu przy niej też :) staram się nie przeginać w żadną ze stron.

Moją ostatnią zachcianką jest zielona fasolka szparagowa :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma ja myślę, że z moim tempem tycia spokojnie do końca osiągnę 15-20 kg. Startowałam z wagi 64 kg (przed ciążą przytyłam 6 kg!). Najlepiej się czułam z wagą 58 kg. Wszyscy mi mówią, że ładnie wyglądam, że jestem szczupła, a tylko brzuszek rośnie i nic się na twarzy nie zmieniam. Niech tak myślą:P Ja jednak widzę większe uda- moja zmora. No trudno. Po porodzie wezmę się ostro za siebie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, ja też przed ciążą przytyłam i w ciąży też :(
    Moja dobra waga to 60-62 kg, przy takiej czuję się ok (mam 170 cm i dość "ciężkie kości", więc poniżej 60 już wyglądam źle). U mnie niestety wszyscy widzą, że przytyłam :P Mówią, że nie jest tak źle, że w ciąży mogę :P za to rodzice na mnie wskoczyli ostatnio że ILE TO JA WAŻĘ? Że tak nie można, że w ciąży maksymalnie 12 kilo można przytyć, i tak dalej. Powiedziała mama, która sama przytyła 25 ze mną i ojciec, który ma brzuch od piwa. A dajcie wy se wszyscy siana, tak sobie myślę ;P będą mi kurna moją wagę komentować. Schudnę po ciąży i wtedy ja będę im docinać :P

Carolline, chabasse lubią tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.srokao.pl/2013/02/analiza-oliwki-dla-dzieci.html

jeśli któraś z Was używa OLIWKI to polecam wycieczkę do REALa, u mnie jest wyprzedaż, bo marka RQ (real quaity) znika, gdyż wchodzi AUCHAN i nabyłam tą cudowną OLIWKĘ za uwaga... 3zł !! a w sumie to kupiłam 4 i dostałam rabat i zapłaciłam 9zł za 4 sztuki!!! w powyższym linku możecie o niej poczytać i zobaczyć która to, ja się nią smaruje po kąpieli fajnie się wchłania :))

co do tycia... wiadomo, że po ciąży zawsze można schudnąć, aloe weźcie pod uwagę też jak będzie wyglądać wasza skóra po takim rozciągnięciu.. jak nie macie wagi, to warto mierzyć obwody

relgio4pxlxziakh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 167 cm, dlatego 58 było super:) Jak ważyłam 56 kg to już wszyscy krzyczeli, że za szczupło. Nie ma się co przejmować, niech każdy patrzy na siebie:P Mamy takie szczęście, że będzie rok do schudnięcia do kolejnych wakacji:D Później będziemy liczyć tygodnie diety hehe i suwaki z wagą:D Akcja: ważenie co sobotę czy coś:D Razem będzie łatwiej:)

nick nieaktualny, karolcia87, Gusiak, kasig, 4me, chabasse lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed - moja skóra nie wisi i nie mam jakoś strasznie dużo rozstępów, a zdarzyło mi się już schudnąć powyżej 20 kilo. Takie rzeczy to w dużej mierze kwestia genów :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady odpoczywaj. Brałaś może nospe? I jaki to rodzaj bólu? Jak na okres?

Nie nie biorę nospy, odpoczywać już bardziej się nie da ;/, jaki to jest ból, nie nie taki jak na okres, kurde nie wiem jak to opisać

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jeżeli dalej Cię boli, to może lepiej weź nospę. No chyba, że to jakieś bóle jelit:P

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jak bardzo nie pokoisz sie tym bolem zawesze mozesz zglosic sie do szpitala na IP i cie zbadaja i na pewno pomoga:-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady jeżeli dalej Cię boli, to może lepiej weź nospę. No chyba, że to jakieś bóle jelit:P

Nie wiem, na prawdę nie wiem, nigdy czegoś takiego nie miałam, mam nadzieje że z dzidzią ok :(. I to nie boli tak ciągle, tzn cały dzień, ból jakiś 2 godziny potem na kilka godzin spokój po czym znowu wraca na ok 2-3 godzin, nie biorę nospy bo to nie jest aż tak silny ból by cokolwiek brać, ale troszkę przeszkadza sie skupić np na pisaniu magisterki.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ