Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie od dwoch dni boli glowa i oczy...typowo migrena

Ja mam niskie cisnienie, a podobno jeszcze spada, wiec obwiniam pogode ;p
Dzis maz mial ochote na lody upi przyniosl mi jednego..bleee do tej pory mnie mdli a byla to 10:00 szok nie moge jesc slodyczy i lodow ;/ a wczesniej moglabym przez caly dzien jesc tylko lody i slodkie...do tego ten smak w ustach, nadal mnie meczy, wszystko smakuje inaczej...kawa inka, jest tak slodka, ze mnie wykreca, a przeciez jej nie slodze
Nancy ale Twoj maz mial przygode, szkoda, ze nie byl tego swiadom
-
nick nieaktualnyOd poczatku ciazyaldonaa wrote:Misi@, a od dawna tak masz? Kurcze, od kilku dni tez mi wszystko inazej smakuje. Wczoraj ugotowalam sobie brokuly. Zjadlam troche na widelcu , reszte wyrzucilam bo nie byly do jedzenia. Myslalam, ze jakies stare albo cos. Dzis kupilam inne i to samo. Fuj! Kilka innych rzeczy tak samo - smak zupelnie inny niz zawsze...

Moge jesc tylko jalowe rzeczy, a musze jesc bo inaczej wymiotuje, najgorzej jest wieczorem ide spac dosc szybko bo inaczej witala bym sie z muszelka klozetowa ;p a chce tego unikac i probuje to przespac, czesto przesypianie mdlosci pomagalo, czasem jak nie zdaze zjesc, albo dotkne ust szczoteczka to mi sie zdarzy wymiotowac. Wydaje mi sie , ze ten dziwny smak jest tego przyczyna
ech ten moj kochany urwis, czasem daje mi popalic 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suwaki polskie dość często padają, serwer ;/ no ale się pojawią za jakiś czas jak naprawią,
Witam się również z rana
zaraz jedziemy do Ikei
po kilka drobnych rzeczy do naszego domku i po kilka ramek, bo mam do oprawienia kilka prac
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja w nawet sloneczny dzien

Odliczam dni do mojej wizyty 2 kwietnie i nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc moja kruszyne i caly czas sie modle zeby wszystko bylo ok z moim Cudem