Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka - nie, nie smarowałam. Zdrowe odżywianie + redukcja kalorii (nie za bardzo! poniżej 1200-1400 nie ma sensu schodzić) + ruch, który uelastycznia skórę i mięśnie.
A, no i faktycznie piję całe życie dość dużo, ze 2-3 litry dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 00:13
-
U mnie też o ponad tydzień większy ale też nie zmieniamkasig wrote:no właśnie Misia, wydawało mi się że byłaś kilka dni za mną, ale pewnie maluszek większy i zmieniłaś termin. Mój synuś też póki co tydzień większy, ale na razie jeszcze nie zmieniam
-
nick nieaktualnyA bo widzisz schudlam w wakacje 12kg i smarowalam brzuch serum z eveline o nogach zapomnialam i tak wewnętrzna strona ud ciut wisialaSigma wrote:Staraczka - nie, nie smarowałam. Zdrowe odżywianie + redukcja kalorii (nie za bardzo! poniżej 1200-1400 nie ma sensu schodzić) + ruch, który uelastycznia skórę i mięśnie.
A, no i faktycznie piję całe życie dość dużo, ze 2-3 litry dziennie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Misia jak to jest ze na Twoim suwaku widzę 17 tydz 1 dzien. Przecież my bylysmy w tym samym tygodniu
chyba się mylę? 
Dzien dobry!
Zmienilam bo nowy lekarz zaczal liczyc mi wiek od ost.miesiaczki, mimo, ze mialam pozna owulacje, ale powiedzial, ze maluch nadrobil
Mam nadzieje, ze bole dzis sie nie pojawia u zadnej z Nas
Mnie w nocy w kazdej pozycji to bolalo podbrzusze, tak jakby pecherz mial mi peknac i co chwile chodzilam do toalety :p
Dzis na obiad zrobie chyba pizze bezglutenowa, bo przez ostatnie trzy dni jadlam na obiad gzik
musze urozmaicic, moze uda sie przemycic warzywa, ktorych nadal ciezko jesc 
Ps a przed chwila zjadlam ptasie mleczko i wiecie, ze wydalo mi sie ono kwasne i teraz mnie mdli...jednak nadal nie moge niczego w czerkoladzie jesc
Milego dnia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ dla mnie ptasie mleczko jest takie mdłe blee wogole słodycze w mojej japie wydaja sie slodsze niz kiedykolwiek, baa nawet wczoraj mama babke zrobila i mialam wrażenie ze dała za dużo cukru

a w cp miałam wszystko słone, mąż obiad robił ziemniaki przesolone, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze wtedy sam przyznal iz zapomniał posolić
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzuls wspolczuje...mezczyzna + grypa lub przeziebienie to straszne polaczenie a masz jeszcze dwoch

Mnie martwi tylko moj pepek, szczypie i ciagnie i boje sie dostac przepukliny, czy to moze zaszkodzic dziecku?? Mam nadzieje, ze nie..ja tam bol wytrzymam byle z malenstwem bylo dobrze!
Kurcze mialam niestety kilka razy rozcinana okolice pepka i w lipcu po ost operacji moj chirurg mi powiedzial, ze mam uwazac bo jestem narazona na przpukilne.
A lekarz rodzinny mi powiedziala, ze jak bede rodzic to maz ma mi trzymac i sciskac reka okolice pepka, by uniknac rozwarstwienia...hehe juz to widze jak w czasie porodu poizwole sie sciskac mezowi po brzuchu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:15
-
Hej! jakoś tak pesemistycznie tu od rana:/
Misia nie martw się, mnie też pępek boli i ciągnie mimo, że żadnych zabiegów nie miałam- tak już chyba musi być.
Dżuls unikaj mężczyzn:)) łątwo powiedzieć, nie? ale kiedy moj mąż był chory tydzień temu to po raz pierwszy w życiu się od niego nie zaraziłam (może dzięki codziennemu przyjmowaniu witamin prenatalnych??)
pozdrawiam ciepło
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sobie wymyslilam
30 kwietnia kuzynka ma ślub i tak myślę co ubrać, no wymyśliłam kombinezon
teraz musze go tylko poszukać
ale tak patrzę większość jest z gumką na brzuchu bo niby wyszczuplajace 
MOŻE wy cos doradzicie Na wysoką 180wzr długie nogi, odstajacy brzuch
i szerokie ramiona.
Myślę aby balerinki ubrać żeby nie napinac mięśni w obcasach, koturny na ślub chyba odpadaja -
nick nieaktualny
a ja dziś od rana jakaś taka "rozczulona"
mój synek ( a trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że będzie moim "małym synkiem" do 40tki ;P ), bohatersko zaczął chodzić do żłobka
pierwszy tydzień był cięęęęęężżżżżzki: mały płakał non stop a był tam 1, 5 godz, a drugim tygodniu coś się z dnia na dzień zmieniło i mały naprawdę chętnie idzie ( teraz jest tam 3 godz - docelowo będzie 5 ).
W tym żłobku są kamery i właśnie patrze jak Adasiek bawi się z dziećmi
Młody ma rok i 2 miesiące,nosi okularki i naprawdę wygląda jak "rasowy" przedszkolak
mój mały bohater :* :* a rok temu ten "wcześniaczek" miał zaledwie 2 miesiące i 3,5 kg wagi :)ehhhh jakaś sentymentalna się w tej ciąży robię
;P
Ciekawe kiedy w końcu lokator w brzucholcu moim się odezwie
czekam na to pierwsze łaskotanie i czekam 
karolcia87, Misi@, Kasiarzynka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten paskudny, szary i ponury dzień

U mnie też pogoda do kitu... w ogóle najchętniej nie ruszałabym się z łóżka....
Jeśli chodzi o jedzenie u mnie w kolei zaczął się okres... 'nie wiem co zjem' ...jakoś na nic nie mam szczególnie apetytu...
wczoraj zrobiłam sobie lody z owocami i bita śmietaną - jedyne na co mialam ochotę
ps. Misi@ gratuluję wyniku na egzaminie
Misi@ lubi tę wiadomość