Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:Pewnie nie raz o tym pisalyscie ale pracuje i zagladam raz na pare dni, chcialam zapytac czy smarujecie czyms brzuszki i jak tak to czym?ja mam bio-oil i nie wiem czy zostac przy tym czy probowac czegos innego?
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:Pewnie nie raz o tym pisalyscie ale pracuje i zagladam raz na pare dni, chcialam zapytac czy smarujecie czyms brzuszki i jak tak to czym?ja mam bio-oil i nie wiem czy zostac przy tym czy probowac czegos innego?
ja po kąpieli smaruje oliwką dla dzieci z reala(real quality) , pisałam parę stron wcześniej, że u mnie jest wyprzedaż i kupiłam 4 sztuki za 9zł !! bardzo fajnie nawilża skórę, a przecież o to chodzimam też balsam z rossmana dla kobiet w ciąży i nim smaruje w ciągu dnia albo na wieczór
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny w ten pochmurny zimny wietrzny dzień i z mega mdłościami od rana
Ja nie potrafię się jeszcze żadnym kremem smarować bo strasznie mi dalej zapachy przeszkadzają...
Zazdroszcze wam smaków na jedzenie ja dalej jakoś nie mam i trochę się tym martwię...
Jeszcze 3 dni i zobaczymy nasz naj większy cud na usg znowu i juz nie mogę się doczekać chociaż również się bardzo stresuje a przecież musi być wszystko ok z naszym maleństwem skoro nic mnie nie boli nie plamie nie krwawię itd ale ta psychika plata figle trochę... -
nick nieaktualnyUciekł mi link
a chciałam się pochwalić no;) niżej moje 'dzieło'
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/s960x960/11073917_740938046023007_9003455537443271182_o.jpgLady Savage, Anitka201, Wonderland, Czarna_88, Gusiak, Kasiarzynka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Cudowny torcik
Ja się smaruję masełkiem zrobionym z masła shea, kakaowego, oleju ze słodkich migdałów, z moreli i kiełków pszenicy. U mnie nic się jeszcze nie pojawiło, ale myślę, że to może też geny (moja mama po trzech ciążach nie ma ani jednego rozstępu - oczywiście bez żadnego smarowania).Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:42
Paulinek lubi tę wiadomość