Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Nancy Pimafucin? O ile dobrze pamiętam?
U nas dziś kiepski dzień. Prze ryczałam pół dnia bo mojego R zwolnili z pracy.
Tak pięknie zaczął nam się poniedziałek. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień.
oj Agatko no to faktycznie kiepska wiadomość, jeszcze teraz jak tyle wydatków dla dzidziusiaTrzymam mocno kciuki, żeby się wszystko ułożyło i żeby szybko znalazł nową pracę
-
nick nieaktualnyTo ja zdaje raport z dzisiejszej wizyty:) Dzidzia wazy 200g a jak spytalam ile ma cm to lekarz powiedzial ze od teraz sie tylko wage podaje a nie wymiar ale mowil ze okolo 16cm ma w tym czasie. Bobo tak sie obracalo i ciagle pokazywalo plecami ze nie widzialam co ma miedzy nogami:( lekarz powiedzial ze za 4 tygodnie na kolejnej wizycie juz mi na pewno powie bo badani bedzie dluzsze dokladniejsze,ale na dzis to obstawia dziewczynke:) ale nie zdziwie sie jak siusiak sie pokaze za miesiac
la_lenka, Dżuls, agatka196, Kasiarzynka, Lady Savage, adzia, kasig, Gusiak, chabasse, Misi@, skabarka, Sigma, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Wnioskuję z Twojej wiadomości, ze razem ze swoim Rafałem pracujecie w jednej firmie... w takiej sytuacji na pewno by znaleźli jakiś powód, żeby pozbyć się i Ciebie... niestety takie sa realia...
Zwolnienie jak widzie z winy pracownika, wiec nawet nie ma okresu wypowiedzenia ani nic, żeby coś przeciągnąć... ?
Zawsze sa wyjścia z takich sytuacji jeśli został zwolniony niesłusznie, ale trochę by to na pewno trwalo... zarówno czasu jak i nerwów...
Jak mówisz, ze juz Twój mężczyzna dostał jakieś propozycje to na pewno szybko znajdzie nowa prace i bedzoe dobrze... ale stresu co się najadlas to Wasze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:14
-
Agatka tak pana...coś tam:) Też miałaś? Jak wrażenia? Przeszło po nich?
Bardzo Ci współczuję z tą pracąAle będzie dobrze. Zazwyczaj takie zmiany na dobre wychodzą. Człowiek sam się nie zwolni jak jest praca, a może gdyby podjął taką decyzję to by lepiej na tym wyszedł. Życzę Wam powodzenia w szybkim znalezieniu czegoś, co będzie satysfakcjonować Twojego partnera.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Agatka- wspolczuje i trzymam kciuki. Najwazniejsze to sie nie poddać i szukac nowej pracy. Moze bedzie nawet lepiej
pamiętaj, ze koniec jest zawsze nowym początkiem w takich sytuacjach.
Co do zwolnienia to nie uważam, ze to z winy pracownika... Moim zdaniem to powinno być porozumienie stron i wypowiedzenie miesiac lub trzy w zależności od umowy. Jesli jest inaczej a Twój R rzeczywiście nie jest winny to moze sad... Choc ja osobiście nie preferuje takich rozwiązań.
Tak czy siak pracownika jest trudniej zwolnic niż nam sie wydaje. Trzeba miec dowody jego niewywiązywania sie z obowiązków lun działania na szkodę firmy na przykład.
Oczywiscie dzieje sie inaczej ale zazwyczaj to dlatego, ze nie chce nam sie brodzić w bagnie i juz lepiej rozstać sie z takim pracodawca za porozumieniem stronagatka196 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Zawyzam statystyke dziewczynek -na dzisiejszym usg okazalo się że bedzie corka:) mąż chodzi dumny jak paw
Nie pamiętam już kto to pisał, że duża utrata wagi powoduje obwisla skórę.zrzucilam 23 kg,cwiczylam i skórka pięknie się wciagnela.
Niestety rozstepy jak dziedziczne to można cuda wianki wyprawiac a i tak będą.
Śliczne torty.jej to trzeba mieć cierpliwość do takich rzeczy
Agatka trzymam kciuki żeby mąż znalazł inna prace. Takie mamy czasy, nie lizesz dupy szefostwu to do pola; (
Co do tatuazy.mnie się podobaja na ledzwiach i obojczyk.żadnego niestety nie mam.
Czytam was dziewuszki na biezaco.
Biegnę teraz mojego Nikosia umyć bo brudny jak swinka; )
chabasse, easymum, Sigma, skabarka, Misi@, Dżuls lubią tę wiadomość