Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie na wieczór,.
Widzialam temat odystepowania miejsc w autobusie czy kolejce w przychodni.
Nie narzekam na berety ponieważ jak bylam na pobraniu to jedna stanela w mojej obronie gdy druga mniej wiecej w moim wieku zaczela sie pluc ze jest kolejka, franca najpierw weszla a wtedy mnie przepuscila... Autobusem nie jeżdżę a jak juz to wybieram godziny takie aby szkolniacy nie wracali, nigdy by mi nie przyszlo na mysl aby prosic o miejsce w autobusie, mialam sytuacje z siostrzencem , byl w wozku mial moze niecale poltora roku, kierowca jechal jak by kartofle wiozl przy ostrym hamowaniu ludzie zaczeli krzyczec ze dziecko w wozku spi i ma uwazac bo poleca skargi, a hamowanie bylo takie potezne ze gdyby nie facet przede mna to wozek by sie przewroci....
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Teraz też jest luzik, ale inny, bo wtedy po prostu szłam w ciemno uznając, że miliony kobiet rodzi i jest wszystko cacy, więc u mnie też będzie, niewiedza mnie ratowała
A teraz po prostu wiem że raz dałam radę, więc i drugi też dam
-
nick nieaktualnyCzemu filmy z porodów uważacie za straszne?
Zobaczcie porody naturalne, fizjologiczne, w wodzie, w domu... na youtube można znaleźć
jest ból, czasem jest krew, jest krzyk i pokazana natura, ale nic z tych rzeczy nie jest straszne.
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
Dziękuje niektórym dziewczyną za miłe słowa, podbudowały mnie trochę. Co do stomatologa, to ja dzisiaj byłam i okazało się że wszystko u mnie ok, wypełniła tylko zęba,z którego mi plomba wypadała.
Ja nie mam co narzekać na lekarzy, trafiłam na bardzo dobrych, chociaż szukałam niektórych bardzo długo. Ale się opłacało. Odebrałam też wyniki krwi i moczu, i mam wykryte pełno bakterii w moczu, i za mało limfocytów, za dużo granulocytów i za mało płytek krwi, moja mama powiedziała że mam się nie stresować, wsio jest prawie ok
i kazała mi się zgłosić do ginekologa w najbliższy pracujący poniedziałek
-
nick nieaktualnyTo ja sie pochwale, ze pierwszy raz wyczulam kopniaka w reke...polozylam reke na brzucu i bach. Teraz mam 100% pewnosci, ze te pukniecia, ktore czuje juz od dawna to ruchy synka
. Maz czatuje, ale maly juz chyba wygodnie sie ulozyl i pewnie spi
Maz odebral moje wyniki cytologi i mam IIIa czy ktoras tez miala w ciazy taki wynik? Kurcze znow mam problemy ;/
Lady zaufaj mamie,zna sie lepiej niz my na tych wynikach, aj mam za duzo bialych krwinek, ale wyczytalam, ze w ciazy sa mozliwe odchylenia od normy, a tego nie ma duzo wiec wyluzowalam
Edit.
My z siostramy mamy kilka kierunkow skonczone mimo, ze po 30 ce nadal jakas podyplomowke wynajdujemy...takie czasy jak chcesz miec prace, kwalifikacje i utrzymac sie w pracy to trzeba sie doksztalcac. Ja w lipcu koncze te , robie rok przerwy, by zajac sie maluszkiem a potem wracam znowuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:32
-
Misi@ wrote:To ja sie pochwale, ze pierwszy raz wyczulam kopniaka w reke...polozylam reke na brzucu i bach. Teraz mam 100% pewnosci, ze te pukniecia, ktore czuje juz od dawna to ruchy synka
. Maz czatuje, ale maly juz chyba wygodnie sie ulozyl i pewnie spi
Maz odebral moje wyniki cytologi i mam IIIa czy ktoras tez miala w ciazy taki wynik? Kurcze znow mam problemy ;/
Lady zaufaj mamie,zna sie lepiej niz my na tych wynikach, aj mam za duzo bialych krwinek, ale wyczytalam, ze w ciazy sa mozliwe odchylenia od normy, a tego nie ma duzo wiec wyluzowalam
Edit.
My z siostramy mamy kilka kierunkow skonczone mimo, ze po 30 ce nadal jakas podyplomowke wynajdujemy...takie czasy jak chcesz miec prace, kwalifikacje i utrzymac sie w pracy to trzeba sie doksztalcac. Ja w lipcu koncze te , robie rok przerwy, by zajac sie maluszkiem a potem wracam znowu
Wiem, w końcu jest pielęgniarką
U Was też wesoło tak z pogodą -> śnieg, słońce, burza, nawałnica, wichura, słońce, burza z gradem -
nick nieaktualnyJa też lubię oglądać. Nie lubię tylko tych starych filmów "edukacyjnych", na których kobieta leży na plecach niemal bez ruchu jak szynka w mięsnym, krocze jest nacinane głęboko i bez potrzeby i tak dalej.
Popatrzcie, tak też może wyglądać poród:
https://www.youtube.com/watch?v=ALYW76t6q0Y -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny