Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mogę się doczekać tego wszystkiego już
chciała bym bardzo już sierpień albo wrzesień
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:A powiedz jaki wzielas rozmiar? Bo tak jak pisałaś kiedyś wymiary to chyba masz ciut więcej niż ja, a tu według tabelki w xxl bym nie weszła. Rozciagliwe są? Skoro fajne to bym rozwazala, choć ja chyba nie do końca lubię rurki...
Największe wzięłam i weszłam bez problemu. -
Nancy87 wrote:A nogawki przy kostce są bardzo obcisłe? A i jak ta gumka? Luźna czy przylega do brzuszka?
gumka luźna a na dole no jest obcisłe ale nie za mocno, materiał jest rozciągliwy, że nawet nie czujesz, przylega jak leginsy. -
Gusiak wrote:Nancy zleci szybciej niż nam się wydaje...

Jeszcze trochę i zaczną się i u nas tematy czopow, śluzu, skurczy, pakowania i wyjazdów do szpitala ... ojjjj będzie się działo
Co racja to racja, ja jutro zaczynam 20 tyg, kto by pomyslał już połowa, jeszcze 20 tyg i urodzę
-
Lady Savage wrote:gumka luźna a na dole no jest obcisłe ale nie za mocno, materiał jest rozciągliwy, że nawet nie czujesz, przylega jak leginsy.
Bo mi właśnie zależy na bardzo przylegającej nogawce na dole. Nie lubię jak mi tam cokolwiek odstaje:D Hmmm to może się skuszę. Muszę się tylko pomierzyć
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Gusiak ja mam dopiero 1kg na plusie a było 6 na minusie. Ale śpie na okragło, ciagle zmeczona jestem i tak podejrzewałam że coś z tarczyca jest nie tak i dlatego lekarz kazał mi ja skontrolować.
Leczona tarczyce mam dopiero od grudnia.
Ale dodatkowo ten 1 kg na plusie plus te 6 co schudlas? Bo ja sama spadlam najpoerw na wadze a teraz powoli waga rosnie. Az sie boje
-
Dostałam ciuszki dzisiaj od siostry po siostrzenicy na pierwsze miesiące neutralne
a i prośba do mam , które mają dzieci w wieku przedszkolnym proszę o wypełnienie tej ankiety : http://www.interankiety.pl/interankieta/914ff02215377170a67820d2b3c7f0a1 jest mi ona potrzebna do pracy licencjackiej
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Mi też strasznie szybko zleciało...pamiętam, że w pierwszej ciąży straszliwie mi się dłużył czas do usg połówkowego, a tu dopiero co zobaczyłam dwie kreski, a za miesiąc mogę lecieć na połówkowe, bo jutro zaczynam 17ty tydzień

Pytanoie z innej beczki - co ile robicie badania krwi i moczu? Ja miałam do tej pory jedno, na samym początku, a lekarz na razie nie zlecił następnego.
Ja mialam juz 4 razy mocz i 3 morfologie. Na Karowej mialam raz a reszte u swojego. Powiedzieli mi ze mocz bede robila na kazdej by wylapac ketony, glikoze i bialko w moczu. A morfologia podobno co 2 miechy. Z tym ze mi wizyty wychodza co dwa tygodnie.
-
nick nieaktualny