Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Ale Ci zazdroszczę, postanowienie mam, po ciąży się odchudzę tak że kolejna ciąża będzie u mnie widoczna już na takim etapie jak u Ciebie.
jeszcze z tydzień temu byl normalnie plaski, teraz juz trochę wyskoczył i czuje, ze w najbliższych tygodniach pokaze na co go stać
A tak poza tym to w drugiej ciąży zawsze widac o wiele szybciej brzucholLady Savage lubi tę wiadomość
-
bento wrote:la_lenka Ja uwielbiam spodnie w fasonie dzwonów i uwielbiam bojówki, niestety moda na oba te fasony się skończyła i w sklepach prawie same rurki, ewentualnie boyfriend... trzeba się przystosować
Wlasnie wraca moda na dzwony. Trabia o tym. Juz są w h&m i żarze itp. Jeszcze troche a wrócą na ulice
Chociaz ja osobiście wole rurki- których natabene nie cierpialam jak zaczely byc modne a teraz mam takich najwięcej
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:A nie!
Wlasnie wraca moda na dzwony. Trabia o tym. Juz są w h&m i żarze itp. Jeszcze troche a wrócą na ulice4me lubi tę wiadomość
-
A ja się zastanawiam czy nie skoczyć do india shopu, jeśli gdzieś się jeszcze jakiś ostał. Przecież tam mieli zawsze sporo takich spodni z szeroką gumą w pasie, aladynek. Może nie będę w nich wyglądać jak ostatnia kretynka i jednocześnie nie będą kosztować majątku...
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:A ja się zastanawiam czy nie skoczyć do india shopu, jeśli gdzieś się jeszcze jakiś ostał. Przecież tam mieli zawsze sporo takich spodni z szeroką gumą w pasie, aladynek. Może nie będę w nich wyglądać jak ostatnia kretynka i jednocześnie nie będą kosztować majątku...
Ciekawe czy jeszcze sa takie sklepy. Pamietam, ze przy kinie Femina byly i na Starym Miescie. Ale teraz nigdzie mi sie nie rzucily w oczy.
-
nick nieaktualnySuper brzusio!!Aż się zdziwiłam, że już taki spory, ale wtedy spojrzałam na suwaczek i jesteś z 4 tygodnie przede mną
Już wygląda typowo ciążowo nie ma że się objadłaś :p Już ciąży nie ukryjesz hihi
Ale z czego Ty się chcesz odchudzać chyba całkiem szczupła jesteś?
Nancy wchodzisz jeszcze w jeansy sprzed ciąży?bo to chyba nie ciążowe?
A co do tego, że w 2 ciązy szybciej brzuszek widać to różnie z tym bywa, u mojej znajomej w 1 ciąży bardzo szybko wybił brzuszek, a właśnie w 2 nieWbrew powszechnie głoszonym opiniom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:13
-
No to jestesmy juz po ogladaniu naszego maluszka i odrazu pokazal co ma miedzy nozkami
.....
Bedziemy mieli Syna!!!Gusiak, la_lenka, adzia, bento, Lady Savage, aldonaa, kasig, Misi@, agatka196, Sigma, Kasiarzynka, skabarka, 4me, Dżuls, eM, Wonderland, easymum, karolcia87, Luna1, kataryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny