Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak juz tamte pieniadze do mnie dotarly...to w sumie nie zus tak kreci tylko to super biuro rachunkowe! Tak to jest jak wynajmuje sie firme zewnetrzna!
Sama kiedys prowadzilam rekrutacje do jednej z firm i czesto z tego co weidze biora osoby po studiach albo w trakcie za najnizsza krajowa wiec pozniej sa takie byki!
A ja mam w rodzinie ksiegowych, babcie, kt byla naczelnikiem skarbowki a pozniej zalozyla firme ksiegowa wiec mam wsparcie, choc babcia w zeszlym roku zamknela firme bo wykryto u niej raka i troche ja to przytloczxylo
No ale szwagier jest glownnym ksiegowym wiec mi pismo odpowiednie wystosuje!
No to ja zabieram sie za pieczenie kruchych babeczek. Ciasto gotowe czas wyjac foremki i nagrzac piekarnik -
Ja na święta nie robię zupełnie nic. Nawet nie sprzątam. Ciąża ciążą, ale po zapaleniu oskrzeli czuję się nadal paskudnie, zresztą jeszcze antybiotyk kończę.
Na śniadanie jedziemy do teściów i liczę, że tam dostaniemy jakieś zapasy.W drugi dzień świat za to siedzimy w domu, tak się złożyło, że do moich rodziców nie pojedziemy. Ale nawet się cieszę, bo mieszkają daleko, a ja nie czuję się rewelacyjnie żeby się tłuc kilka godzin pociągiem.
-
nick nieaktualny
-
Dziecko mi się w brzuchu rusza
jakie to fajne, ja teraz nie potrzebuję USG wystarczy mi że będzie się ruszać każdego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:00
easymum, aldonaa, Kasiarzynka, bento, Dżuls, Misi@, 4me, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
bento wrote:Lady Super, a jak te ruchy czujesz? Ja mam wrażenie takiego rozpierania, jak by mi się maleństwo przeciągało w brzuchu.
Ale, że właśnie to takie dziwne to jeszcze nie jestem pewna, że to to.
-
nick nieaktualnyCo do ruchów lekarz mnie sie osttanio pytal czy czuje i powiedzialam mu ze raz tak wyraznie poczulam a on do mnie ze jak tylko raz to to nie dziecko bo dziecko to bede codziennie czula i mam dac mu znac jak juz bede codziennie czula...;/ zirytowal mnie ale nie chciala dyskutowac na ten temat ale wiem co czulam jelita to nie byly bo wiem jak czuc jelita i to nie tak nisko... no wiec grzecznie poczekam az bede czula mocno i porzadnie i codziennie i wtedy mu powiem ale dla samej siebie zapislam date kiedy poczulam pierwsze ruchy
a jesli chodzi o swieta to czekam az moj R wroci z pracy i idziemy na zakupy liste juz zrobilam, i bedziemy robic razem żurek i sałatke jarzynową -
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Oo, ja bym podobnie nazwała to co czasem czuję. Albo jakbym miała drugie serce w brzuchu, takie jakby pulsowanie, przepływ.
Ale, że właśnie to takie dziwne to jeszcze nie jestem pewna, że to to.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzxis jeszcze nie dostalan kopniaka, moze dflatego, ze odrazu po sniadasniu cos robie i jestem w ruchu. Mam nadzieje, ze jak usiade to sie obudzi i da mamusi znbac, ze wszystko jest dobrze
Edit easymum. Piekny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:56
easymum lubi tę wiadomość
-
Kopniaków to ja jeszcze wcale, ale spokojnie to jeszcze mnóstwo czasu. Nawet położna stwierdziła, że u mnie do czucia ruchów to jeszcze ze 2 tygodnie minimum. I ja właśnie czuję zaskakująco wysoko, tak jakby mała trącała dno macicy, tak z 5cm poniżej pępka. Między innymi i przez to mam jeszcze dużo wątpliwości, wszyscy stwierdzają, ze czują raczej nisko.
Ale ja ogólnie dopiero kilka dni temu zaczęłam czuć coś konkretniej, więc wiem, że po prostu muszę spokojnie czekać. Jeszcze trochę i wszystko się wyklaruje. -
nick nieaktualny
-
Hej laski.. próbuję was nadgonić ale się nie da...
ostatnio coś mi czasu brakuje, zeby trochę tu posiedzieć i poczytać. Dwa dni zaległości to 48h nieprzerwanego nadrabiania heh... sorki, ale oczka troszke bolą.
Ok.. wracając do tematu ciąży.. ja też już czuję ruchy właściwie codziennie coś tam mnie smyrnie. Kopniaki to jeszcze nie są ale to pewnie dlatego, że jeszcze jest w miarę luźno dzieciaczkowi. A w ogóle to wczoraj byłam na ug i potwierdzone zostało na 100 że będzie chłopak... Mąż pęka z dumy..Ogólnie z dzidziusiem wszystko ok.. rośnie i waży 250 g. Tylko ja mam jakieś dziwne bóle osratnio.. takie jakby miesiączkowe.. ale ginka kazala zbadac mocz i sprawdzic czy nie ma infekcji gdzies tam. Aaa i jeszcz byłam wczirac w c&a i kupilam pare rzeczy z promocjii (dla dzidzi).. np kurtke jakby puchową za 19 zeta, dwie koszulki z dl. rękawem za 9.99 za zestaw i pajacyk za 19 zl... jak bede miala chwilke to wrzuce fotki. A tym czasem pozdrawiam was wszystkie i udanych wizyt życzę..
oto fotki
a tu jeszcze porteczki z lidla za 5 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:12
kasig, Misi@, Gusiak, easymum, wiaraczynicuda, 4me, Lady Savage, skabarka, Wonderland lubią tę wiadomość