Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziołchy , troche musiałam was nadrobić , a propo teściowej to u mnie to samo co u mozajki , jak powiedzielismy z mężysławem ze dziewczynki to tesciowa powiedziała że ród wyginie hehe myslałam że pęknę tak się smiałam , za to teściowa patrzyła sie na mnie jak na kosmitke , ja tam mam ja w dupie , zawsze tylko dzowni jak chce kase pożyczyć , smieszni ludzie , my juz z mężem to mamy swoje kawały o jego mamusi
co do em to super naprawde , ale masz kobito talent , ja co prawda haftuje , ale jednak maszynowo , więc to zaden talent podaje link jakbyście chcciały zobaczyc czym się zajmuję
https://www.facebook.com/angelahaft
eM, Gusiak, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść
Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinacwiec robie hmmmm omoooomooom
To jedyna potrawa jaka robiedo tego dosc szybka
reszta tesciowie- chcielismy cos zrobic ale nie chca wiec na sile nie bede nic przygotowywac bo u nich zawsze jedzenia tyle, ze pol wojska mozna by nakarmic
-
a i dzwoniłam do mojego gina wczoraj bo potrzebuje już zwolnienia , to powiedział ze musze przyjsc na wizyte i dopiero moze mi zwolnienie pisać , ale on mi juz na zwolnienie kazał ich na samym poczatku ciaży ,
tak więc ide dzisiaj , pooglądać maluszki , pewnie sprawdzi jak tam to moje łozysko , może się przykleiło spowrotem , oby ,,,.. -
Kasiarzynka spokojnie, nawet jesli nie wszystko będzie super idealnie ogarnięte to jednak jesteś troszkę wytlumaczona...
Ja sobie to tak tłumacze, bo przez ta pogodę to na prawde chodzę ledwo zywa... nie mam na nic sił, na nic ochoty... tylko bym lezala i przespala najchętniej ten czas dopóki nie zrobi się ciepło...
Angelaa będzie dobrze z Twoim lozyskiem, zobaczysz
I jeszcze taki prezencik przed świętami, ze będziesz mogła podejrzeć swoje dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:07
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela trzymam kciuki...
Cos mialam napisac i zapomnialam...hmmmm
A ja mam znowbproblem z zusem. Pracodawca zglosik, ze l4 dostarczylam po terminie i chca mi 25% sciac pensji...skandal. Wprawdzie pracosawca cofnal mi l4 bo byl blad w cyferce w nipe, ale pierwotnie przyszlo do nich po 3 dniachbod wystawienia wiec co oni kombinuja??? Najpierw zglosili nie moj nr konta i musiala odzyskiwac kase a teraz to...ale jestem zla!!! -
Dzień dobry w tą okropną pogodę brr zimno mokro, raz deszcz raz śnieg...
eM śliczne kartki
Wczoraj będąc na usg w szpitalu w Tychach miałam okazję zobaczyć całą porodówkę, i powiem wam że super wyposażona nowy oddział mili lekarze oraz fajne położneWięc my już wybraliśmy miejsce narodzin naszego bąbla małego
Muszę w końcu wybrać się dzisiaj na jakieś zakupy świąteczne a mam strasznego lenia do tego dalej mam mdłości a wczoraj nawet wymioty.... najchętniej to bym przespała cały dzieńeM, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Misia to faktycznie same problemy masz z tym zusem. U mnie wszystko na czas. Zawsze jak patrz na Twój nick to przypomina mi się sen z początku ciąży, że najpierw Ty urodziłaś, a ja zaraz po Tobie hehe. Ciekawe czy się sprawdzi.
Dziewczyny jak mi się nie chce ogarniać tej chałupy:( Jaki leń mnie dopadł...Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nancy doskonale Cie rozumiem... ja dziś tez w ogóle się do niczego nie nadaje... nie mam kompletnie sił... tragedia jakaś
Zamiast wziąć się za robotę to po śniadaniu wylądowałam w łóżku, ale oczywiście mam wyrzuty sumienia ze skoro jestem w domu to powinnam codziennie dbać o to, zeby było pęknie i czysto... tylko, ze po prostu nie mam kompletnie sił... -
Misi@ faktycznie miesiąc w miesiąc masz pod górkę z tym ZUS-em...
W tym miesiącu i ja troszkę za późno przekazalam zwolnienie do pracodawcy, wiec tez jestem ciekawa jak to będzie u mnie... mam nadzieje, ze dostane jednak kase na czas -
Oj dołączam się do osób które mają dzisiaj lenia
jakiś mnie też od rana dopadł, a ja jedynie ciasto robię i jutro pofarbujemy kilka jajek by w domu świątecznie było, choć powiem wam , że święta trochę u teściów trochę u moich rodziców
także w domu mało nas będzie
no u nas babcia moja ma wnuki ale już dwie prawnuczki , a z kolei od strony mojego taty rodziny kuzynka ma córkę, kuzyn ma 3 córki
także u nas będzie pierwszy chłopak
i mam nadzieję , że w dziewczynkę się nie zamieni podczas porodu
-
Gusiak wrote:4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść
Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinac
serio? to ja mogę jeść fondue z winem? -
Lilla My wrote:150
Haha, ja też 150
Co do teściów/rodziców i płci, to my nie będziemy nikomu mówić jaka płeć - dowiedzą się jak się urodziale w sumie wydaje mi się, że nie maja większych preferencji, bo zarówno dla jednych, jak i drugich będzie pierwszy wnuk
Co do fotelików, to też już się trochę orientowałam, umówiłam z panami ze sklepu, że będziemy przymierzać i wybierzemy taki jaki będzie pasował do auta. Osobiście podoba mi się też BeSafe i mogłabym go ew. zamontować do wózka, ale wiadomo... nie to jest najważniejszeLilla My lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Lilla My, to co ja dostałam to właśnie "kwietniowa edycja pudełka bonbonbaby" więc chyba niestety zdradziłam Ci zawartość
a swoją drogą ja przedwczoraj zapłaciłam a dziś DHL już przyniósł, szybcy są!
Nic nie szkodzi - i tak to nie to samo, co dotknąć i pooglądaćSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!