Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ja mam 156cm ;) także podbijam stawkę ;)

150 :)

eM, Wonderland, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:54

sRUqp2.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziołchy , troche musiałam was nadrobić , a propo teściowej to u mnie to samo co u mozajki , jak powiedzielismy z mężysławem ze dziewczynki to tesciowa powiedziała że ród wyginie hehe myslałam że pęknę tak się smiałam , za to teściowa patrzyła sie na mnie jak na kosmitke , ja tam mam ja w dupie , zawsze tylko dzowni jak chce kase pożyczyć , smieszni ludzie , my juz z mężem to mamy swoje kawały o jego mamusi :)
    co do em to super naprawde , ale masz kobito talent , ja co prawda haftuje , ale jednak maszynowo , więc to zaden talent podaje link jakbyście chcciały zobaczyc czym się zajmuję

https://www.facebook.com/angelahaft

eM, Gusiak, Wonderland lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść =)

Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
    To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinac =)
    No wlasnie tez tak mysle. Smak tego piwa jest dosc mocny ale to tylko smak :) wiec robie hmmmm omoooomooom

To jedyna potrawa jaka robie ;) do tego dosc szybka :) reszta tesciowie- chcielismy cos zrobic ale nie chca wiec na sile nie bede nic przygotowywac bo u nich zawsze jedzenia tyle, ze pol wojska mozna by nakarmic ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzwoniłam do mojego gina wczoraj bo potrzebuje już zwolnienia , to powiedział ze musze przyjsc na wizyte i dopiero moze mi zwolnienie pisać , ale on mi juz na zwolnienie kazał ich na samym poczatku ciaży ,
    tak więc ide dzisiaj , pooglądać maluszki , pewnie sprawdzi jak tam to moje łozysko , może się przykleiło spowrotem , oby ,,,..

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:53

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka spokojnie, nawet jesli nie wszystko będzie super idealnie ogarnięte to jednak jesteś troszkę wytlumaczona... =)
    Ja sobie to tak tłumacze, bo przez ta pogodę to na prawde chodzę ledwo zywa... nie mam na nic sił, na nic ochoty... tylko bym lezala i przespala najchętniej ten czas dopóki nie zrobi się ciepło...

Angelaa będzie dobrze z Twoim lozyskiem, zobaczysz =)
    I jeszcze taki prezencik przed świętami, ze będziesz mogła podejrzeć swoje dziewczynki =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:07

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki...
    Cos mialam napisac i zapomnialam...hmmmm :)

A ja mam znowbproblem z zusem. Pracodawca zglosik, ze l4 dostarczylam po terminie i chca mi 25% sciac pensji...skandal. Wprawdzie pracosawca cofnal mi l4 bo byl blad w cyferce w nipe, ale pierwotnie przyszlo do nich po 3 dniachbod wystawienia wiec co oni kombinuja??? Najpierw zglosili nie moj nr konta i musiala odzyskiwac kase a teraz to...ale jestem zla!!!

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w tą okropną pogodę brr zimno mokro, raz deszcz raz śnieg...
    eM śliczne kartki :-)
    Wczoraj będąc na usg w szpitalu w Tychach miałam okazję zobaczyć całą porodówkę, i powiem wam że super wyposażona nowy oddział mili lekarze oraz fajne położne :-) Więc my już wybraliśmy miejsce narodzin naszego bąbla małego ;-)
    Muszę w końcu wybrać się dzisiaj na jakieś zakupy świąteczne a mam strasznego lenia do tego dalej mam mdłości a wczoraj nawet wymioty.... najchętniej to bym przespała cały dzień :-)

eM, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia to faktycznie same problemy masz z tym zusem. U mnie wszystko na czas. Zawsze jak patrz na Twój nick to przypomina mi się sen z początku ciąży, że najpierw Ty urodziłaś, a ja zaraz po Tobie hehe. Ciekawe czy się sprawdzi.

Dziewczyny jak mi się nie chce ogarniać tej chałupy:( Jaki leń mnie dopadł...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy doskonale Cie rozumiem... ja dziś tez w ogóle się do niczego nie nadaje... nie mam kompletnie sił... tragedia jakaś =)

Zamiast wziąć się za robotę to po śniadaniu wylądowałam w łóżku, ale oczywiście mam wyrzuty sumienia ze skoro jestem w domu to powinnam codziennie dbać o to, zeby było pęknie i czysto... tylko, ze po prostu nie mam kompletnie sił...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ faktycznie miesiąc w miesiąc masz pod górkę z tym ZUS-em...
    W tym miesiącu i ja troszkę za późno przekazalam zwolnienie do pracodawcy, wiec tez jestem ciekawa jak to będzie u mnie... mam nadzieje, ze dostane jednak kase na czas =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka - ja sobie zamówiłam subskrypcję i dostanę chyba dopiero zestaw kwietniowy, bo opłata pobierana jest 20. każdego miesiąca. Ale też nie mogę się już doczekać :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dołączam się do osób które mają dzisiaj lenia :D jakiś mnie też od rana dopadł, a ja jedynie ciasto robię i jutro pofarbujemy kilka jajek by w domu świątecznie było, choć powiem wam , że święta trochę u teściów trochę u moich rodziców :) także w domu mało nas będzie :) no u nas babcia moja ma wnuki ale już dwie prawnuczki , a z kolei od strony mojego taty rodziny kuzynka ma córkę, kuzyn ma 3 córki :) także u nas będzie pierwszy chłopak :) i mam nadzieję , że w dziewczynkę się nie zamieni podczas porodu :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść =)

Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
    To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinac =)

serio? to ja mogę jeść fondue z winem?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    150 :)

Haha, ja też 150 :)

Co do teściów/rodziców i płci, to my nie będziemy nikomu mówić jaka płeć - dowiedzą się jak się urodzi :P ale w sumie wydaje mi się, że nie maja większych preferencji, bo zarówno dla jednych, jak i drugich będzie pierwszy wnuk :)

Co do fotelików, to też już się trochę orientowałam, umówiłam z panami ze sklepu, że będziemy przymierzać i wybierzemy taki jaki będzie pasował do auta. Osobiście podoba mi się też BeSafe i mogłabym go ew. zamontować do wózka, ale wiadomo... nie to jest najważniejsze :)

Lilla My lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Lilla My, to co ja dostałam to właśnie "kwietniowa edycja pudełka bonbonbaby" więc chyba niestety zdradziłam Ci zawartość:( a swoją drogą ja przedwczoraj zapłaciłam a dziś DHL już przyniósł, szybcy są!

Nic nie szkodzi - i tak to nie to samo, co dotknąć i pooglądać ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ