X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ja mam 156cm ;) także podbijam stawkę ;)

150 :)

eM, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:54

sRUqp2.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziołchy , troche musiałam was nadrobić , a propo teściowej to u mnie to samo co u mozajki , jak powiedzielismy z mężysławem ze dziewczynki to tesciowa powiedziała że ród wyginie hehe myslałam że pęknę tak się smiałam , za to teściowa patrzyła sie na mnie jak na kosmitke , ja tam mam ja w dupie , zawsze tylko dzowni jak chce kase pożyczyć , smieszni ludzie , my juz z mężem to mamy swoje kawały o jego mamusi :)
    co do em to super naprawde , ale masz kobito talent , ja co prawda haftuje , ale jednak maszynowo , więc to zaden talent podaje link jakbyście chcciały zobaczyc czym się zajmuję

https://www.facebook.com/angelahaft

eM, Gusiak, Wonderland lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść =)

Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
    To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinac =)
    No wlasnie tez tak mysle. Smak tego piwa jest dosc mocny ale to tylko smak :) wiec robie hmmmm omoooomooom

To jedyna potrawa jaka robie ;) do tego dosc szybka :) reszta tesciowie- chcielismy cos zrobic ale nie chca wiec na sile nie bede nic przygotowywac bo u nich zawsze jedzenia tyle, ze pol wojska mozna by nakarmic ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzwoniłam do mojego gina wczoraj bo potrzebuje już zwolnienia , to powiedział ze musze przyjsc na wizyte i dopiero moze mi zwolnienie pisać , ale on mi juz na zwolnienie kazał ich na samym poczatku ciaży ,
    tak więc ide dzisiaj , pooglądać maluszki , pewnie sprawdzi jak tam to moje łozysko , może się przykleiło spowrotem , oby ,,,..

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:53

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka spokojnie, nawet jesli nie wszystko będzie super idealnie ogarnięte to jednak jesteś troszkę wytlumaczona... =)
    Ja sobie to tak tłumacze, bo przez ta pogodę to na prawde chodzę ledwo zywa... nie mam na nic sił, na nic ochoty... tylko bym lezala i przespala najchętniej ten czas dopóki nie zrobi się ciepło...

Angelaa będzie dobrze z Twoim lozyskiem, zobaczysz =)
    I jeszcze taki prezencik przed świętami, ze będziesz mogła podejrzeć swoje dziewczynki =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:07

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki...
    Cos mialam napisac i zapomnialam...hmmmm :)

A ja mam znowbproblem z zusem. Pracodawca zglosik, ze l4 dostarczylam po terminie i chca mi 25% sciac pensji...skandal. Wprawdzie pracosawca cofnal mi l4 bo byl blad w cyferce w nipe, ale pierwotnie przyszlo do nich po 3 dniachbod wystawienia wiec co oni kombinuja??? Najpierw zglosili nie moj nr konta i musiala odzyskiwac kase a teraz to...ale jestem zla!!!

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w tą okropną pogodę brr zimno mokro, raz deszcz raz śnieg...
    eM śliczne kartki :-)
    Wczoraj będąc na usg w szpitalu w Tychach miałam okazję zobaczyć całą porodówkę, i powiem wam że super wyposażona nowy oddział mili lekarze oraz fajne położne :-) Więc my już wybraliśmy miejsce narodzin naszego bąbla małego ;-)
    Muszę w końcu wybrać się dzisiaj na jakieś zakupy świąteczne a mam strasznego lenia do tego dalej mam mdłości a wczoraj nawet wymioty.... najchętniej to bym przespała cały dzień :-)

eM, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia to faktycznie same problemy masz z tym zusem. U mnie wszystko na czas. Zawsze jak patrz na Twój nick to przypomina mi się sen z początku ciąży, że najpierw Ty urodziłaś, a ja zaraz po Tobie hehe. Ciekawe czy się sprawdzi.

Dziewczyny jak mi się nie chce ogarniać tej chałupy:( Jaki leń mnie dopadł...

Misi@ lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy doskonale Cie rozumiem... ja dziś tez w ogóle się do niczego nie nadaje... nie mam kompletnie sił... tragedia jakaś =)

Zamiast wziąć się za robotę to po śniadaniu wylądowałam w łóżku, ale oczywiście mam wyrzuty sumienia ze skoro jestem w domu to powinnam codziennie dbać o to, zeby było pęknie i czysto... tylko, ze po prostu nie mam kompletnie sił...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ faktycznie miesiąc w miesiąc masz pod górkę z tym ZUS-em...
    W tym miesiącu i ja troszkę za późno przekazalam zwolnienie do pracodawcy, wiec tez jestem ciekawa jak to będzie u mnie... mam nadzieje, ze dostane jednak kase na czas =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Misi@ lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka - ja sobie zamówiłam subskrypcję i dostanę chyba dopiero zestaw kwietniowy, bo opłata pobierana jest 20. każdego miesiąca. Ale też nie mogę się już doczekać :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dołączam się do osób które mają dzisiaj lenia :D jakiś mnie też od rana dopadł, a ja jedynie ciasto robię i jutro pofarbujemy kilka jajek by w domu świątecznie było, choć powiem wam , że święta trochę u teściów trochę u moich rodziców :) także w domu mało nas będzie :) no u nas babcia moja ma wnuki ale już dwie prawnuczki , a z kolei od strony mojego taty rodziny kuzynka ma córkę, kuzyn ma 3 córki :) także u nas będzie pierwszy chłopak :) i mam nadzieję , że w dziewczynkę się nie zamieni podczas porodu :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    4me myślę, ze spokojnie możesz zjeść =)

Jesli piwo dodane jest przed smażeniem/pieczeniem kielbasy to alkohol i tak wyparuje poprzez obróbkę termiczna...
    To tak jak z sosami na bazie wina... smsk pozostaje, jednak alkohol jest odparowany i spokojnie można wcinac =)

serio? to ja mogę jeść fondue z winem?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    150 :)

Haha, ja też 150 :)

Co do teściów/rodziców i płci, to my nie będziemy nikomu mówić jaka płeć - dowiedzą się jak się urodzi :P ale w sumie wydaje mi się, że nie maja większych preferencji, bo zarówno dla jednych, jak i drugich będzie pierwszy wnuk :)

Co do fotelików, to też już się trochę orientowałam, umówiłam z panami ze sklepu, że będziemy przymierzać i wybierzemy taki jaki będzie pasował do auta. Osobiście podoba mi się też BeSafe i mogłabym go ew. zamontować do wózka, ale wiadomo... nie to jest najważniejsze :)

Lilla My lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Lilla My, to co ja dostałam to właśnie "kwietniowa edycja pudełka bonbonbaby" więc chyba niestety zdradziłam Ci zawartość:( a swoją drogą ja przedwczoraj zapłaciłam a dziś DHL już przyniósł, szybcy są!

Nic nie szkodzi - i tak to nie to samo, co dotknąć i pooglądać ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ