Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie już dzidzia codziennie puka
zwykle po jedzeniu gdy leżę spokojnie
Mega fajne uczucie
mąż bardzo chce wyczuć to na ręce, ale niestety puknięcia są tak delikatne że tego nie czuć na ręce ...
Czarna_88, Misi@, kasig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja właśnie też przyszłam poleżeć żeby malec się obudził
Mój też czasami się tak przeciąga, że mi całą skórę rozpiera. Dziwne uczucie ale piękne hehe. Częściej mam kopniaczka. I w ogóle tak mam, że jak go nie czuję to od razu się kładę i go smyram żeby się odezwał
Okropna jestem matka, bo on pewnie śpi, a ja go budzę hehe. Niby za 4 tygodnie ma otworzyć oczka:)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ja właśnie też przyszłam poleżeć żeby malec się obudził
Mój też czasami się tak przeciąga, że mi całą skórę rozpiera. Dziwne uczucie ale piękne hehe. Częściej mam kopniaczka. I w ogóle tak mam, że jak go nie czuję to od razu się kładę i go smyram żeby się odezwał
Okropna jestem matka, bo on pewnie śpi, a ja go budzę hehe. Niby za 4 tygodnie ma otworzyć oczka:)
Lady Savage, easymum, .ona. lubią tę wiadomość
-
Dżuls na pewno:D Ja też nadal go będę męczyć
Jak się urodzi, to go od stópeczek do głowy całego wycałuję
Nie zostawię ani cm wolnego hehe. Trzeba będzie korzystać, bo później urosną i już nie będą chcieli żeby mama ich całowała:D
Lady przepraszam, że marudzę ale pamiętasz o mnie z tym zdjęciem:D? Chcę zobaczyć kostki hehehe:DMisi@ lubi tę wiadomość
-
bento wrote:easymum Śliczny brzuszek
Ja nazbierałam przed ciążą trochę tłuszczyku i jakoś tak ,mój brzuszek nie jest zgrabny jak typowy ciążowy. W spodniach takich z pasem nabiera kształtu i wtedy od razu widać, że dzidziuś tam mieszka.
Lady Super, a jak te ruchy czujesz? Ja mam wrażenie takiego rozpierania, jak by mi się maleństwo przeciągało w brzuchu.fajnooo
-
kasig wrote:buuu ja też nie czuję jeszcze dzidzi
jakiś czas temu raz dwa razy poczułam i cisza
wiem że z małym jest ok bo sprawdzam go detektorem, więc to mnie uspokaja, ale chciałabym już go czuć
Jak zobaczysz na mój kalendarz ciąży, to ja często miałam nawet 5 dniowe przerwy miedzy jednym pukaniem a drugim, nie martw się, ja nie byłam pewna aż do dzisiaj ze to to, kiedyś wam pisałam że go widzę jak się rusza ale nie czuję a dziś widziałam i czułam i wiem już jak to jest gdy dzidzia cie kopie :0)kasig lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:
Lady przepraszam, że marudzę ale pamiętasz o mnie z tym zdjęciem:D? Chcę zobaczyć kostki hehehe:D
Pamiętamale pranie będę robić dopiero po świętach, a nie chcę z taką plamą robić zdjęć, głupio, taki świntuch ;(
-
No ja Ci mogę dać najlatwiejszy sposób ale nie wiem czy aż nie zalatwy;) W sklepach sa takie duże szynki w foliach- juz przyprawione- wystarczy włożyć do piekarnika. My ostatnio mielismy na obiad i byla calkiem dobra ;)Np Krokusa i w biedronce tez ostatnio widzialam.
A jak ktos nie lubi kupnych przyprawionych to mozna wziac taki duży 1 czy 2 kg kawałek szynki lub indyka i wrzucić w calosci jako pieczeń do piekarnika.
Tylko, ze chyba musicie sie pospieszyc z mięsem bo w sklepach juz lekko pustkami wiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:39
-
Lady Savage wrote:Pamiętam
ale pranie będę robić dopiero po świętach, a nie chcę z taką plamą robić zdjęć, głupio, taki świntuch ;(
To dobrze, że o mnie pamiętasz:D A tam świntuch, każdemu się zdarza. Ja dzisiaj całe spodnie mam brudne, bo wylałam ciasto na babeczki:p Kurde przyszłam odpocząć i zasnęłam! Lecę do dalszej robotki. -
a ja właśnie zamówiłam pieczywko czosnkowe
taka ochotę mam pomimo , że chyba pierwszy raz w życiu zgagę mam (choć nie jestem do końca pewna , bo nie znam objawów) aż mi niedobrze od tego ahh ta dzidzia
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Ja dzisiaj miałam pracowity dzień pół dnia sprzątałam dom z Mężem, a później drugie pół dnia w Kościele spędziliśmy jeszcze szliśmy do spowiedzi a taka wielka kolejka była,że nie mieliśmy miejsca siedzącego i ja tak prawie 4 godziny na nogach, ale dumna z siebie jestem!Teraz czas na odpoczynek i herbatkę
aaa i pogoda dzisiaj u mnie już ładna była słoneczkooo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 21:36