Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka, współczuję
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze, święta już nie są takie ważne
Trzymaj się tam, kochana
Ja zabieram się za pieczenie babki. Życzę Wam wesołych, spokojnych świąt i dużo kopniaczkówCzarna_88, bento, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
My z mezem idziemy swiecic na 12:00 o ile sie nie spozni, bo tata go wezwal, to najwyzej pojdziemy o 13:00
Brzuch mnie zaczal bolec, babel sie nie odzywawczoraj tez moze tylko delikatnie dwa razy dal znac. Chyba za duzo jestem na nogach...dzis od rana pieke sernik, dekoruje mazurki, babeczki i jeszcze torcik orzede mna i szynka w ksztalcie jajek w galarecie
Zrobie i odpoczywam!
Agatko mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze
Dziewczynki duzo zdrowka, radosci i szczesciaadzia, agatka196 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Dzień dobry brzuchatki.
My od wczoraj w szpitalu. Strasznie mnie bolał prawy bok i R zaciagnał mnie do szpitala. Zostawili mnie na obserwacji i chyba święta spędzę w szpitalu
Z dzidzia wszystko dobrze. Wiem tylko tyle że waży 220 gram i serduszko ładnie bije.
Oj Agatkadobrze że z dzidzią wszystko ok, będzie dobrze, ale święta w szpitalu to takie smutne, ja pamiętam jak byłam au pair w Francji i chłopczyk którym się opiekowałam wylądował na święta Bożego Narodzenia do szpitala
z podejrzeniem udaru mózgu
straszne taki mały, smutny 3 latek w szpitalu. Nikomu nie życzę takich przeżyć w święta. Trzymam kciuki żebyś wyszła jednak jutro!
-
Dziewczyny, przede wszystkim zdrowych dzieci i szczęśliwego rozwiązania w terminie +/- 2tygLady Savage, Kasiarzynka, 4me, karolcia87, Misi@, agniesja, agatka196, Sigma lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
cały dzień się każdy głodzi,
by móc jutro o poranku,
siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
zającami i kaczkami.
A już następnego ranka,
wiadrem wody zlać baranka
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
składam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka,
mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego
słońcaoraz szczęśliwych porodów
Lady Veronique Savageagniesja, Kasiarzynka, 4me, Misi@, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Dziękuję kochane za dobre słowo
Nancy ten prawy bok pobolewał mnie od jakiegoś czasu i to tak na wysoko$ci biodra raz wyżej raz niżej. Ból był ostry a czasem łagodny. Ale 2 dni dało mi popalić ostro że R mnie przywiózł do szpitala. Pewnie dopiero wieczorem na obchodzie się coś więcej dowiem.
I korzystajac z okazji chciałabym życzyć Wam drogiem mamusie Wesołych, pogodnych i rodzinnych Świat!
Tymczasem wszystkim Mamom życzę udanych świąt, spokojnego weekendu, grzecznych teściowych i pomocnych mężówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:31
Misi@, Lady Savage, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość