Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Dzień dobry brzuchatki.
My od wczoraj w szpitalu. Strasznie mnie bolał prawy bok i R zaciagnał mnie do szpitala. Zostawili mnie na obserwacji i chyba święta spędzę w szpitalu
Z dzidzia wszystko dobrze. Wiem tylko tyle że waży 220 gram i serduszko ładnie bije.no to nie fajnie, współczuję
A przynajmniej wiadomo skąd ten ból?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:01
-
nick nieaktualnyWitam z rana, my tez o 12 idziemy a ze mąż robil bigos to podjadlam
Agatka lepiej na Wielkanoc niz na wigilię
Jak jestescie piratkami to na torentach jest film dzien dobry kocham cie
wczoraj na vod sie pokazalo za 10zl spojrzalam w google i mozna sciagnac.
Pewnie juz nie zajrzę na forum tak wiec życzę spokojnych świąt wszystkimCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
Witajcie ja wstałam zaraz wstawiam pranie i dopiero jak zrobić możemy świętować
ze swieconka w tym roku nie idziemy bo na śniadanie i całe święta u rodziców
Życzę wszystkim zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych oraz smacznego jajka i mokrego dyngusa
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Mamusie
Ja właśnie biorę się za robienie muffinek a z koszyczkiem idziemy między 12 a 13
agatka... przynajmniej jesteś spokojna że maleństwo jest całe i zdrowe tak że spokojnie a jeszcze nie jedne święta przed wami
Spokojnego dnia wam życzę kochane -
Agatka trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i żeby Was szybciutko wypuscili do domku
U nas tez właśnie zaraz szykujemy koszyczek i idziemy świecić... ogólnie zwykle śniadanie jest poświęceniu, ale aktualnie niestety nie bylam w stanie wytrzymać i uznałam, ze mama z bąblem w brzuszku coś zjeść musi
ps. Wesołych i spokojnych Świąt Dziewczyny, oby te pozostałe miesiące były dla nas lekkie i przyjemne, a nasze maleństwa bez żadnych trudów i komplikacji pojawily się na świecie i były z NamiCzarna_88, 4me, bento, karolcia87 lubią tę wiadomość