Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze żurek muszę zrobić, ale czuję że mi kręgosłup siada
a zrobiłam i posprzątałam mniej niż na Boże Narodzenie,
ale wtedy byłam w 4 tyg ciąży
a teraz 20
przyszłe święta będziemy spędzać z maluchami na rękachMisi@, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Do mnie dzisiaj przyszedł teść z jego mamą, więc jednak nie ominęło mnie wczoraj szykowanie świąt. Dziś rano za to naprostowałam nieco męża, bo ja od rana sprzątam, gotuję i zajmuję się dzieckiem, a wszystko po to, żeby ugościc jego rodzinę, podczas gdy on siedział przy kompie i pracował. Jak go w końcu wkurzona zawołałam żeby zajął się dzieckiem, to wielkie oburzenie że teraz się czepiam, a przecież "mogłam mu powiedzieć!". Jestem w ciąży i robię wszystko sama, facet oczywiście się nie domyśli, że powinien mi chociaż zdjąć dziecko z głowy. Zapowiedziałam mu, że albo się ogarnie, albo wydupia z teściulkiem do knajpy. Podziałało i do przyjścia gości miałam wylizany cały dom jak nigdy, w trakcie obiadu na bieżąco sprzątał, tak że po wszystkiim mogłam tylko dopić herbatkę i zwalić się na kanapę
Kochane, nic tak nie działa jak odpowiednia tresura
Skąd ja to znam ;/ mój mówi pisz mi na kartce, taaaa, bo ja mam jeszcze czas mu pisać szczegółowe instrukcje na kartce. -
Lady Savage wrote:Skąd ja to znam ;/ mój mówi pisz mi na kartce, taaaa, bo ja mam jeszcze czas mu pisać szczegółowe instrukcje na kartce.
agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Nic się nie dowiedziałam
dr zbadała mi nerki ale ponoć w porządku i dalej nic nie wiem. Powiedziała tylko że jutro raczej do domu nie wyjdę. Zobaczę jeszcze jutro kto rano z lekarzy będzie to może dowiem się czegoś więcej.
No bo wypisów z tego co wiem nie ma w weekend oj biedna tya jak brzuch dalej boli?
-
Nie było mnie tu od rana, myślałam, że będę miała niezłą lekturkę, a tutaj tak mało naskrobałyście:) Chyba każda w kuchni siedzi. Ja też dzisiaj troszkę porobiłam i kręgosłup mnie boli. Rano jeszcze zrobię faszerowane jajka z pieczarkami. Do jutra kochane, trzymajcie się
Misi@, adzia, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Ja z kolei od kilku dni odczuwam bóle z boku brzucha z LEWEJ strony, czasem pod żebrem, czasem niżej na lewo od pępka... i nie mam pojęcia co to może być. Tak się cieszyłam, że żadnych objawów nie mam i czuję się wspaniale - aj, cieszyłam się nie w porę
Byłam kilka dni temu u gin na wizycie, wszystko z maluchem było ok... stawiam, że w takim razie to może być rozciągająca się macica, więzadła, ale pewności nie mam. Brzuch się robi już całkiem pokaźny. Ech, uroki.
Wszystkiego dobrego dla Was na święta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 22:45
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Mój jest głową w dół ale układa się poziomo
proszę bardzo, mój dzidziul.
Mój juz był prawie pionowo dwa tyg temu. W poniedziałek 23.03. Był poziomo a w czwartek juz stal na głowie
Wrocilismy z kościoła . msza trwała 3 godziny, ale była b. Ładna
W jeszcze raz Wesolych Swiat i dużo zdrowia dla Was i dzieciaczkow.
Agatko mam nadzieje, ze wypuszcza Was szybko.
Dobranoc
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Nie było mnie tu od rana, myślałam, że będę miała niezłą lekturkę, a tutaj tak mało naskrobałyście:) Chyba każda w kuchni siedzi. Ja też dzisiaj troszkę porobiłam i kręgosłup mnie boli. Rano jeszcze zrobię faszerowane jajka z pieczarkami. Do jutra kochane, trzymajcie się
Mnie też od wczoraj kręgosłup strasznie boli, jedziemy Nancy nadal łepek w łepek
Andzia i Nancy kiedy macie wizyty teraz
ja 20 kwietnia -
Misi@ wrote:Slodziak
Mój juz był prawie pionowo dwa tyg temu. W poniedziałek 23.03. Był poziomo a w czwartek juz stal na głowie
Wrocilismy z kościoła . msza trwała 3 godziny, ale była b. Ładna
W jeszcze raz Wesolych Swiat i dużo zdrowia dla Was i dzieciaczkow.
Agatko mam nadzieje, ze wypuszcza Was szybko.
Dobranoc
Mój poziomo na razie tylko, (chyba bo nie wiem co wyprawia gdy go z Panią dr nie podglądamy) i raz ma głowę w prawo, raz w lewo