Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady zgdzam sie z tym, ze to straszna historia, ze w imie czegos- czego? Mam zostac z mezem alkoholikiem i najlepiej pozwolic sie zabic...
ale ja wierze, tylko, ze mam problem z obecnymi poglądami kościoła...i to mnie od niego odsuwa i zniechęca...
I Np w takie swieta czuje sie hipokrytka- idę poświęcić jajka, dziele sie święconka, oplatkiem a później w Nd nie pamiętam o mszy święte bo nie chce słuchać, ze jestem złym człowiekiem bo uprawiam sex przedmalzenski...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 19:37
-
nick nieaktualnyZapytalam bo wlasnie jak sigma napisala czesto o tym wspominasz wiec sie zainteresowalam
ale juz rozumiem, nke ma co wracac do przeszlosci, juz chyba pisalas tutaj o dzieciństwie. Ja tak jak wyzej pisalam raz w roku ide z jajkami, nigdy sie nie modlilam idąc spać, a od cp zaczęłam, noc przed operacja zaczelam sie modlic, wyszukiwalam roznych modlitw i tak je odmawialam, wczoraj troszke sie bu towalam aby isc do kosciola mowilam ze siistra mogla wziac wiecej do koszyka zebym z mezem sniadanie miala i tak mama przypomniala mi ' jak trwoga to do Boga' i poszlam z koszykiem, podejrzewam ze gdybys byla w mojej sytuacji rowniez bys zaczela sie modlic ale ok nie dyskutujmy o wierze bo każda z nas moze byc wierzaca nie praktykujaca i praktykujaca wierzaca czy jakos tak
O religi i polityce nie lubie gadac
Co do objadania dziiaj pofolgowalam sobiea przed chwilą na żurek mnje wzielo i teraz mleko pije bo zgaga
-
I ja sobie przez te dwa dni pofolgowalam...a jutro jeszcze imieniny mamy, wiec tez pewnie sobie dołożę ... i kg w górę lecą ;p
Zresztą zauważyłam w piątek, ze zmienił mi się brzuszek... zrobił się taki właśnie ciążowy i to tak z dnia ns dzien przez noc... nie wiedzialam, ze tak można
Teraz leżę i odpoczywam... od wczoraj mam uczucie jakbym nie miała miejsca pod zebrami... tak mnie coś tam ciśnie i przez to mi ciężko troszkę oddychać... tłumacze sobie, ze powiększa się macica i tak musi być... ale domyślam się, że później będzie gorzej -
Agatka szkoda, ze nie zdiagnozowali skąd wziął sie ten ból i co jest jego przyczyną... ale najważniejsze, ze z Tobą i malenstwem jest wszystko w porządku i bóle minęły... może to taka jednorazowa akcja i teraz już będzie dobrze
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nawet się cieszyłam jak byłam sama.
Ale też trafiały mi się jakieś sfochowane starsze panie, gadające takie głupoty, że się aż słabo robiło jak się chwilę posłuchało. Aż czułam ulgę jak sobie szły
Sama właśnie jeszcze dojadłam łososia w cieście francuskim. W ciąży tak mnie ciągnie, do rybek, że nie mogłam się powstrzymać jak wiedziałam, że w lodówce leży. Do jutra by się zepsuł, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 21:42
-
Czarna_88 wrote:Wszystkiego dobrego kochane w te swieta duzo spokoju zdrowia i spokojnych tygodni ciazy a na koncu szczesliwych rozwiazan
My z mezem tez mamy zero seksu od stycznia ale dla tego ze ja sie boje....
Milego dnia kochane
Nie wiem czego tu się bać, w drugim trymestrze seks jest najprzyjemniejszy