Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe właśnie dotykałam się po tyłku żeby sprawdzić ten klin i faktycznie jest ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Te moje są z gattty ale ogólnie wolę rajstopy z marilyn. Są takie gładziutkie w dotyku i zazwyczaj biorę czarne 40. Teraz muszę sprawdzić czy mają ciążowe ale pewnie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 22:39
-
Lady Savage wrote:Mnie też od wczoraj kręgosłup strasznie boli, jedziemy Nancy nadal łepek w łepek
Andzia i Nancy kiedy macie wizyty teraz
ja 20 kwietnia -
adzia wrote:A więc tak Lady 9 w moje urodzinki mam wizytę na NFZ, 13 wizyta prywatna a 15 badanie połówkowe. ☺
no to poleciałaś ładnie z tymi wizytami
zazdroszczę co chwilę widzieć dzidzulka. Myślicie że w końcu się dowiem co mam pod sercem tego 20 kwietnia
. Wczoraj R dzwonił do swojej babci i ona się pyta: co będzie, R mówi że nie wie bo się zasłonił i nie chciał pokazać. A ona na to chłopak będzie. Ja sie zaczęłam śmiać, i powiedziałam że jego babcia to jak wyrocznia
-
W ogóle od 4 spać nie mogę, miałam tak straszny sen, że ja pierdziu! Śnił mi się pogrzeb mojego brata, normalnie z rykiem się obudziłam i już się nie kładę spać, bo nie chcę by się sen powtórzył, strasznie jestem z bratem z żyta, nie przeżyłabym tego, gdyby coś mu się stało, czekam z niecierpliwością aż mi odpisze na sms, tak bo o 4 w nocy napisałam mu sms czy wsio ok. Mam nadzieje że nasze dzieci nie widzą naszych snów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZien dobry!
Jacwrocilam od mojej rodziny b. Przejedzona. Dawno tyle nie zjadlam :p
Dzis wiec odpuszczamy snidanie, najwyzej zjemy pomaranczko i na obiad do tesciow
Moja siostrzenica jest taka slodka wczoraj przykladala uCho do brzuszkavi jak szwagier pytal sie co robi kuzyn to po chwile namyslu z powazna minka mowila..szuka wyjscia
Lady wspolczuje snow. Mnie ostatnio snia sie takie rzeczy ale z udzialem taty
Tez dzwonie do niego bo jestem roztrzesiona
Milego swietowania wszystkim!i
Agatko mam nadzieje, dzis Cie wypuszcza
Oby juz nikogo brzuchy nie bolalyLady Savage, 4me lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:DZien dobry!
Jacwrocilam od mojej rodziny b. Przejedzona. Dawno tyle nie zjadlam :p
Dzis wiec odpuszczamy snidanie, najwyzej zjemy pomaranczko i na obiad do tesciow
Moja siostrzenica jest taka slodka wczoraj przykladala uCho do brzuszkavi jak szwagier pytal sie co robi kuzyn to po chwile namyslu z powazna minka mowila..szuka wyjscia
Lady wspolczuje snow. Mnie ostatnio snia sie takie rzeczy ale z udzialem taty
Tez dzwonie do niego bo jestem roztrzesiona
Milego swietowania wszystkim!i
Agatko mam nadzieje, dzis Cie wypuszcza
Oby juz nikogo brzuchy nie bolaly
polubiłam za odpowiedz Twojej siostrzenicy -
nick nieaktualnyI ja witam z rana
Lady współczuję takiego snu, ja w skowronkach wstalam, mialam taaaki wypasiony sen haha ale pewnie sie nie proroczyśniło mi się ze trzymałam dziewczynkę malutka na ręce a drugą ręką robilam zdjecie w lustrze haha to chyba bylo 2 mkesiace po porodzie a brzuch jak u chodakowskoej
Zaraz wam cos wkleje -
agniesja wrote:Hej dziewczyny! Wiecie co to znaczy, jak mi wczoraj spuchły nogi i nie wróciły do normy po nocy? Strasznie się martwię a lekarza mam dopiero za tydzień, wcześniej brak wolnych terminów
agniesja możesz zadzwonić do lekarza? kiedy byłąm na wizycie mówiłam, ze drętwieją mi palce u rąk po nocy , a ona na to że nic się nie dzieje, gorzej gdyby drętwiały i puchły nogi.. ale nic więcej na ten temat nie wiem..
tylko tyle, że przy zakrzepicy żylnej puchną, ale występują też ine objawy.. sprawdź to, ja bym tego nie bagatelizowała. -
nick nieaktualny