Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję, Dziewczynki
Czarna88, serduszko Malucha bije 140 na minute, a u Ciebie? Wcześniej miałam 150, a dziś właśnie 140.
Gusiak, no szkooodaaa, bo naprawdę byłam mega podniecona, że się dowiem...Ale jak widać moje Maleństwo już od samego początku uparte
Córcia
-
nick nieaktualny
-
U mnie w 14 tc bylo 164 a jak bylam w czwartek przed swietami to 146/min ale mowila mi ta znajoma lekarka ze.wszysrko jest dobrze z maluszkiem. Teraz w czwartek ide do swojego lekarza i jestem ciekawa czy pptwierdzi mi ze to chlopczyk.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Czarna88, trzymam kciuki!!
Oby Twoje Maleństwo pokazało co ma między nóżkami
Staraczka, poważnie? Kurcze to by się zgadzało z wcześniejszymi prognozami
Moim marzeniem jest córcia, ale jakoś od początku ciąży czuję, że synuś i jakoś tak wszyscy mówią, że dobrze na chłopca wyglądam. Tak też czuję od początku ciąży, że mały Kucyk będzie
Córcia
-
nick nieaktualnyKucykowa gratuluje zdrowego spioszka
Ja jakos intuicyjnie tez czulam, ze chlopak i w sumie od poczecia mowimy na naszego synka w rodzaju meskim- Gerwazy
Ja mam wizyte 13.04:) i juz sie nie moge doczekac. Jestem spokojniejsza bo codziennie czuje ruchy...moj tygrysek bryka caly czas
Za wszystkie wizyty w tym tyg. Trzymam kciuki a za chwile idziemy do znajomych, kt przyjechali do rodziny na swieta...ubralam skorzana obcisla sukienke, bo maz chce sie pochwalic synkiem...jeszcze nie wiedza
Carolline, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Kucykowa wrote:Jestem PO, Dziewuszki
Niestety płci nie udało się potwierdzić, ponieważ moje Maleństwo jak zwykle spało...No co to jest za śpioch
Chyba za Tatą
( a przysięgam, że zjadłam przed wejściem kilkanaście kulek z czekolady z żurawiną) W dodatku było obrócone pupcią, więc nawet na śpiocha nic nie można było podejrzeć. A gin nie chciała Go budzić i mówiła, że płeć dokładnie sobie obcykamy 5.05. Jestem jednak mega szczęśliwa, że widziałam Malucha i posłuchałam serduszka
To zawsze dodaje mi powera na następne kilkanaście dni
Lady, też słyszałam takie opinie o Polnej i dlatego wybrałam Św. Rodziny. Jeśli natomiast chodzi o szkołę rodzenia, to nie będę jednak chodzić, bo jakoś nie czuję potrzeby. Kiedyś nawet chciałam, zanim zaszłam w ciążę, ale teraz jakoś stwierdzam, że dam radę bez. W Poznaniu jest dość sporo takich bezpłatnych szkół,także na pewno znajdziesz coś super
Kasiarzynka, nie nakręcaj się proszę, bo to jeszcze bardziej stresuje i Ciebie i Dzidziusia, a sama mówiłaś że to stres może być powodem zmian. Dlatego główka do góry i na spokojnie.
Dziękujemy bardzo za kciuki ! :*
Czyli co czekolada nie pomagacoś czuję że w moim przypadku będzie dokładnie to samo, i 20 kwietnia też płci nie poznam, a szkoda, bo tak już pomału dziwnie mówić do brzucha dzidzia, bebok, itd. Fajnie już by było po imieniu
A co do szkoły rodzenia to właśnie zapisałam się do Dziecioka na Katowicką -
Staraczka23 wrote:Kucykowa cos czytalam ze tętno 140 i wyzej na chlopaka a nizsze na dziewczynke, nie pamietam ile u mnie bylo aby porównać
Dżuls lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, w święta nie było czasu na forum bo ciągle gdzieś w rozjazdach, a naskrobałyście tyle że ciężko było nadrobić
co do tętna to u mnie się to nie sprawdza, dzidziuś ma ciągle tętno w okolicach 160 uderzeń a jednak jest 100% chłopaczkiem -
U mnie wizyta 10.04... ciekawe czy w końcu się dowiem jaka płeć
U nas tętno jest 155, wiec jeśli dowiemy się jaka płeć to sprawdzę czy sprawdza się ta teoria ... wg. Kalendarza chinskiego powinien być chłopak, wiec juz któraś teoria jest błędna -
Dżuls wrote:LOOOOOOOOOOOL ale to się odnosi do których tygodni?
Teraz pewnie wszystkie grzebią w swoich papierach z usgSerduszko mojego brzdąca biło 160/min a wg. usg będzie chłopak, więc to chyba nie jest wiarygodna teoria