Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem PO, Dziewuszki
Niestety płci nie udało się potwierdzić, ponieważ moje Maleństwo jak zwykle spało...No co to jest za śpioch
Chyba za Tatą
( a przysięgam, że zjadłam przed wejściem kilkanaście kulek z czekolady z żurawiną) W dodatku było obrócone pupcią, więc nawet na śpiocha nic nie można było podejrzeć. A gin nie chciała Go budzić i mówiła, że płeć dokładnie sobie obcykamy 5.05. Jestem jednak mega szczęśliwa, że widziałam Malucha i posłuchałam serduszka
To zawsze dodaje mi powera na następne kilkanaście dni
Lady, też słyszałam takie opinie o Polnej i dlatego wybrałam Św. Rodziny. Jeśli natomiast chodzi o szkołę rodzenia, to nie będę jednak chodzić, bo jakoś nie czuję potrzeby. Kiedyś nawet chciałam, zanim zaszłam w ciążę, ale teraz jakoś stwierdzam, że dam radę bez. W Poznaniu jest dość sporo takich bezpłatnych szkół,także na pewno znajdziesz coś super
Kasiarzynka, nie nakręcaj się proszę, bo to jeszcze bardziej stresuje i Ciebie i Dzidziusia, a sama mówiłaś że to stres może być powodem zmian. Dlatego główka do góry i na spokojnie.
Dziękujemy bardzo za kciuki ! :*
Czarna_88, 4me, Gusiak, chabasse, Misi@, kasig, Lady Savage, eM, skabarka lubią tę wiadomość
Córcia
-
Kucykowa a jak szybko bije serduszko twojego malenstwa jesli moge zapytac
ciesze sie ze u ciebie wszystko ok
-
Kucykowa wrote:A tak na marginesie, ogląda któraś z Was serial "Wspaniałe Stulecie"?
Kurde wiem, że nie jest zbyt inteligentny, ale zachwyca mnie kultura osmańska i nawet uczyłam się języka tureckiego
O matko, nie oglądam, ale jestem na bieżąco, bo babcia mi ciągle opowiada, co nowego u sułtanek...
I dziadek się strasznie nakręca, jakie ładne dziewczyny - nawet mojemu mężowi proponował, żeby przyszedł obejrzećSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Kasiarzynka trzymamy kciuki za was i zobaczysz wszystko bedzie ok z maluszkiem
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze lubiłam bardzo lody, zwłaszcza latem. Teraz z umiarem koncze ciasta ze swiat i stopuje ze słodyczami po tych świętach. Bedzie ciezko ale musze wytrwać
Oczywiscie raz na jakis czas sobie pozwolę ale nie codziennie. W ogóle zauwazylam, ze jak mam cale dni zajęte to nie mysle tak o jedzeniu jak gdy siedze w domu. Niestety cale dni zajęte ze względu na oszczędzanie sie to ekstremalna rzadkość
-
nick nieaktualnyZjadlam sledzia i tak dziwno mi jakos...
Nie bede sie jarac ruchami bo tylko baloniki sa jak bede wiedziala ze to ruchy to sie pochwalezawsze jak ide do rodzicow i sie napije jakiegos soku to az domownicy slysza i zawsze te dzwieki sa z prawej strony