Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wszystkie teorie mylne :) serduszkowanie było 2 dni przed owulacją, więc powinna być dziewczynka, wg chińskiego też dziewczynka, wg tętna też dziewczynka a tu proszę chłopaczek :)

agniesja, Gusiak lubią tę wiadomość

• kataryna Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my tak bawiliśmy się w święta.. :D

0e1f7e77256ed08bmed.jpg

kasig, Dżuls, sweety, Czarna_88, adzia, Lady Savage, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq no Ty to dopiero łamiesz wszystkie teorie ;D

Żeby Ci tylko maleństwo pozniej jakiejś niespodzianki nie zrobiło, ze ten siusiak to byla pepowina albo rączka ;D

kasig lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • agniesja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    U mnie 163/min, gin coś mówił baaardzo wstępnie o dziewczynce :P
    To u Ciebie się sprawdza :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka słaba trochę ta teoria jak się sprawdza 1 na 10 ;D

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Kasiq no Ty to dopiero łamiesz wszystkie teorie ;D

Żeby Ci tylko maleństwo pozniej jakiejś niespodzianki nie zrobiło, ze ten siusiak to byla pepowina albo rączka ;D

he he no fakt, moje dziecko chyba będzie wybitnym indywidualistą, skoro tak łamie wszelkie teorie :P
    Wiesz Gusiak nie pogniewałabym się, bo właśnie przez te teorie to się juz mocno na tą dziewczynkę nastawiłam :) ale ostatnio już drugi lekarz potwierdził stuprocentowego chłopaka,stwierdził że ma tak wyraźne i duże klejnoty że nic mu już nie odpadnie, tak więc już oswoiłam się z myślą że to jednak synuś :) Ważne żeby zdrowy był, druga będzie dziewczynka :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:32

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja najbardziej lubię podkład z loreala true match, może i nie jest najtańszy ale starcza mi na bardzo długo i super matuje, a ja mam niestety skłonność do błyszczenia, no i nie robi mi efektu maski, tak więc ja polecam ten. Czasem kupuję też z Manhattana perfect cover make up, też ładnie matuje i świetnie kryje,jest o połowę tańszy niż loreal, ale jest dość ciężki, więc wolę go na zimę.

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:47

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls i Kasig miałam te podkłady ale dziękuję:) Faktycznie ten loreal true match jest bardzo lekki i fajnie kryje i ma mnóstwo odcieni do wyboru:) Dżuls jak lubisz kremy BB, to możesz spróbować sobie krem CC z Bourjois, osobiście nie miałam ale koleżanka mi mówiła, że bardzo fajny i chyba ma dobre opinie na internecie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kataryna Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa ciekawe artykuły :)

http://polska.newsweek.pl/ile-wynosi-nowe-becikowe-dla-kazdej-matki-zasilek,artykuly,360568,1.html#fp=nw

http://opinie.newsweek.pl/nowe-becikowe-dla-polskich-matek-12-tysiecy-zl-na-dziecko,artykuly,360596,1.html#fp=nw

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja podkładów nie używam jedynie od święta się maluje :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?
    Revlon Colorstay, do cery tłustej i mieszanej. Nakładam wilgotnym pędzlem, pięknie się wtedy rozprowadza i tworzy super naturalny efekt. Już nie szukam innego. Dla mnie musthavem jest korektor pod oczy, mam straszliwe cienie. :( Nawet jak wychodzę i się nie maluję, to chociaż korektor staram się nałożyć. Obecnie mam jakiś z tani z Bell, daje rade, ale też szału nie ma - głównie problem, że się jednak trochę zbiera w zmarszczkach.

Ja się dziś ogólnie kiepsko czuję, przespałam pół dnia, boli mnie w pachwinie i mam okropne wzdęcia i niestrawność. Jednak w święta pozwoliłam sobie na ciut za dużo i teraz za to płace. Mała przekręciła się jakoś i jest gdzieś głęboko. Tak jak pierwszego dnia świąt już ją super czułam, tak teraz prawie wcale.
    I jeszcze mi anulowali zamówienie w C&A, bo towar jednak wykupiony. Ech, znowu zostałam bez spodni, teraz już zupełnie nie wiem co kupić.
    Mam dziś nastrój na marudzenie. :( Jedno dobre, że pogoda ma być super do końca tygodnia - muszę codziennie pospacerować, to może mi się od słońca trochę humor poprawi.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wzięłam właśnie nospe bo znowu mnie kluje tak po prawej stronie i po tej stronie twardy brzuch mi się zrobił położyłam się do łóżka i zaraz spać a mi z kalendarza chińskiego wyszła dziewczynka a będzie chłopczyk :-) czy mam się tym martwić czy póki co obserwować? Czy ktoś tak miał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:19

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez z BB uzywam ale rzadko kiedy, na wulkany mam sypki :D

Gusiak o ktorej twoja wizyta bo tez mam 10.04 na godzine 11.40 :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tez z BB uzywam ale rzadko kiedy, na wulkany mam sypki :D

Gusiak o ktorej twoja wizyta bo tez mam 10.04 na godzine 11.40 :)

Ha! Jestem pierwsza... 11.30 ;D
    musiałam sprawdzić na kartce, bo ciąża rzuca mi się na mózg i jak czegoś nie zapisze to mam pamiętać złotej rybki... trzy sekundy i nie pamiętam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:21

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka mnie colorstay bardzo zapchał. Długo doprowadzałam twarz po nim do porządku. Zastanawiałam się nawet nad nim na ślub, bo bardzo fajnie kryje i się trzyma:)
    Ja w ogóle lubię bardzo urodowe tematy. Oglądam filmiki na youtubie, interesuję się nowinkami kosmetycznymi:)
    Co do makijażu to ja jak siedzę w domu to się nie maluję, ale jak wychodzę to używam podkładu, bronzera, różu, eyelinera, tuszu, podkreślam brwi, używam rozjaśniacza:P Od razu inna kobieta hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:52

‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ