WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wszystkie teorie mylne :) serduszkowanie było 2 dni przed owulacją, więc powinna być dziewczynka, wg chińskiego też dziewczynka, wg tętna też dziewczynka a tu proszę chłopaczek :)

agniesja, Gusiak lubią tę wiadomość

• kataryna Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my tak bawiliśmy się w święta.. :D

0e1f7e77256ed08bmed.jpg

kasig, Dżuls, sweety, Czarna_88, adzia, Lady Savage, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq no Ty to dopiero łamiesz wszystkie teorie ;D

Żeby Ci tylko maleństwo pozniej jakiejś niespodzianki nie zrobiło, ze ten siusiak to byla pepowina albo rączka ;D

kasig lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • agniesja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    U mnie 163/min, gin coś mówił baaardzo wstępnie o dziewczynce :P
    To u Ciebie się sprawdza :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka słaba trochę ta teoria jak się sprawdza 1 na 10 ;D

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Kasiq no Ty to dopiero łamiesz wszystkie teorie ;D

Żeby Ci tylko maleństwo pozniej jakiejś niespodzianki nie zrobiło, ze ten siusiak to byla pepowina albo rączka ;D

he he no fakt, moje dziecko chyba będzie wybitnym indywidualistą, skoro tak łamie wszelkie teorie :P
    Wiesz Gusiak nie pogniewałabym się, bo właśnie przez te teorie to się juz mocno na tą dziewczynkę nastawiłam :) ale ostatnio już drugi lekarz potwierdził stuprocentowego chłopaka,stwierdził że ma tak wyraźne i duże klejnoty że nic mu już nie odpadnie, tak więc już oswoiłam się z myślą że to jednak synuś :) Ważne żeby zdrowy był, druga będzie dziewczynka :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:32

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja najbardziej lubię podkład z loreala true match, może i nie jest najtańszy ale starcza mi na bardzo długo i super matuje, a ja mam niestety skłonność do błyszczenia, no i nie robi mi efektu maski, tak więc ja polecam ten. Czasem kupuję też z Manhattana perfect cover make up, też ładnie matuje i świetnie kryje,jest o połowę tańszy niż loreal, ale jest dość ciężki, więc wolę go na zimę.

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:47

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls i Kasig miałam te podkłady ale dziękuję:) Faktycznie ten loreal true match jest bardzo lekki i fajnie kryje i ma mnóstwo odcieni do wyboru:) Dżuls jak lubisz kremy BB, to możesz spróbować sobie krem CC z Bourjois, osobiście nie miałam ale koleżanka mi mówiła, że bardzo fajny i chyba ma dobre opinie na internecie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kataryna Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa ciekawe artykuły :)

http://polska.newsweek.pl/ile-wynosi-nowe-becikowe-dla-kazdej-matki-zasilek,artykuly,360568,1.html#fp=nw

http://opinie.newsweek.pl/nowe-becikowe-dla-polskich-matek-12-tysiecy-zl-na-dziecko,artykuly,360596,1.html#fp=nw

0d1ydqk3uuyb0t1i.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja podkładów nie używam jedynie od święta się maluje :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?
    Revlon Colorstay, do cery tłustej i mieszanej. Nakładam wilgotnym pędzlem, pięknie się wtedy rozprowadza i tworzy super naturalny efekt. Już nie szukam innego. Dla mnie musthavem jest korektor pod oczy, mam straszliwe cienie. :( Nawet jak wychodzę i się nie maluję, to chociaż korektor staram się nałożyć. Obecnie mam jakiś z tani z Bell, daje rade, ale też szału nie ma - głównie problem, że się jednak trochę zbiera w zmarszczkach.

Ja się dziś ogólnie kiepsko czuję, przespałam pół dnia, boli mnie w pachwinie i mam okropne wzdęcia i niestrawność. Jednak w święta pozwoliłam sobie na ciut za dużo i teraz za to płace. Mała przekręciła się jakoś i jest gdzieś głęboko. Tak jak pierwszego dnia świąt już ją super czułam, tak teraz prawie wcale.
    I jeszcze mi anulowali zamówienie w C&A, bo towar jednak wykupiony. Ech, znowu zostałam bez spodni, teraz już zupełnie nie wiem co kupić.
    Mam dziś nastrój na marudzenie. :( Jedno dobre, że pogoda ma być super do końca tygodnia - muszę codziennie pospacerować, to może mi się od słońca trochę humor poprawi.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wzięłam właśnie nospe bo znowu mnie kluje tak po prawej stronie i po tej stronie twardy brzuch mi się zrobił położyłam się do łóżka i zaraz spać a mi z kalendarza chińskiego wyszła dziewczynka a będzie chłopczyk :-) czy mam się tym martwić czy póki co obserwować? Czy ktoś tak miał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:19

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez z BB uzywam ale rzadko kiedy, na wulkany mam sypki :D

Gusiak o ktorej twoja wizyta bo tez mam 10.04 na godzine 11.40 :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tez z BB uzywam ale rzadko kiedy, na wulkany mam sypki :D

Gusiak o ktorej twoja wizyta bo tez mam 10.04 na godzine 11.40 :)

Ha! Jestem pierwsza... 11.30 ;D
    musiałam sprawdzić na kartce, bo ciąża rzuca mi się na mózg i jak czegoś nie zapisze to mam pamiętać złotej rybki... trzy sekundy i nie pamiętam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:21

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka mnie colorstay bardzo zapchał. Długo doprowadzałam twarz po nim do porządku. Zastanawiałam się nawet nad nim na ślub, bo bardzo fajnie kryje i się trzyma:)
    Ja w ogóle lubię bardzo urodowe tematy. Oglądam filmiki na youtubie, interesuję się nowinkami kosmetycznymi:)
    Co do makijażu to ja jak siedzę w domu to się nie maluję, ale jak wychodzę to używam podkładu, bronzera, różu, eyelinera, tuszu, podkreślam brwi, używam rozjaśniacza:P Od razu inna kobieta hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:52

‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ