Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Kasiq no Ty to dopiero łamiesz wszystkie teorie
Żeby Ci tylko maleństwo pozniej jakiejś niespodzianki nie zrobiło, ze ten siusiak to byla pepowina albo rączka
he he no fakt, moje dziecko chyba będzie wybitnym indywidualistą, skoro tak łamie wszelkie teorie
Wiesz Gusiak nie pogniewałabym się, bo właśnie przez te teorie to się juz mocno na tą dziewczynkę nastawiłamale ostatnio już drugi lekarz potwierdził stuprocentowego chłopaka,stwierdził że ma tak wyraźne i duże klejnoty że nic mu już nie odpadnie, tak więc już oswoiłam się z myślą że to jednak synuś
Ważne żeby zdrowy był, druga będzie dziewczynka
-
Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?
-
Nancy ja najbardziej lubię podkład z loreala true match, może i nie jest najtańszy ale starcza mi na bardzo długo i super matuje, a ja mam niestety skłonność do błyszczenia, no i nie robi mi efektu maski, tak więc ja polecam ten. Czasem kupuję też z Manhattana perfect cover make up, też ładnie matuje i świetnie kryje,jest o połowę tańszy niż loreal, ale jest dość ciężki, więc wolę go na zimę.
-
Dżuls i Kasig miałam te podkłady ale dziękuję
Faktycznie ten loreal true match jest bardzo lekki i fajnie kryje i ma mnóstwo odcieni do wyboru:) Dżuls jak lubisz kremy BB, to możesz spróbować sobie krem CC z Bourjois, osobiście nie miałam ale koleżanka mi mówiła, że bardzo fajny i chyba ma dobre opinie na internecie.
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a ja tak zmienię temat:) Jaki polecacie podkład? Ja już przerobiłam bardzo wiele podkładów z różnych półek cenowych, ale żaden mnie jakoś nie zachwycił. Macie w ogóle jakieś swoje must have kosmetyczne bez którego było by Wam ciężko:)?
Nawet jak wychodzę i się nie maluję, to chociaż korektor staram się nałożyć. Obecnie mam jakiś z tani z Bell, daje rade, ale też szału nie ma - głównie problem, że się jednak trochę zbiera w zmarszczkach.
Ja się dziś ogólnie kiepsko czuję, przespałam pół dnia, boli mnie w pachwinie i mam okropne wzdęcia i niestrawność. Jednak w święta pozwoliłam sobie na ciut za dużo i teraz za to płace. Mała przekręciła się jakoś i jest gdzieś głęboko. Tak jak pierwszego dnia świąt już ją super czułam, tak teraz prawie wcale.
I jeszcze mi anulowali zamówienie w C&A, bo towar jednak wykupiony. Ech, znowu zostałam bez spodni, teraz już zupełnie nie wiem co kupić.
Mam dziś nastrój na marudzenie.Jedno dobre, że pogoda ma być super do końca tygodnia - muszę codziennie pospacerować, to może mi się od słońca trochę humor poprawi.
-
A ja wzięłam właśnie nospe bo znowu mnie kluje tak po prawej stronie i po tej stronie twardy brzuch mi się zrobił położyłam się do łóżka i zaraz spać a mi z kalendarza chińskiego wyszła dziewczynka a będzie chłopczyk
czy mam się tym martwić czy póki co obserwować? Czy ktoś tak miał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:19
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tez z BB uzywam ale rzadko kiedy, na wulkany mam sypki
Gusiak o ktorej twoja wizyta bo tez mam 10.04 na godzine 11.40
Ha! Jestem pierwsza... 11.30
musiałam sprawdzić na kartce, bo ciąża rzuca mi się na mózg i jak czegoś nie zapisze to mam pamiętać złotej rybki... trzy sekundy i nie pamiętam -
La_lenka mnie colorstay bardzo zapchał. Długo doprowadzałam twarz po nim do porządku. Zastanawiałam się nawet nad nim na ślub, bo bardzo fajnie kryje i się trzyma:)
Ja w ogóle lubię bardzo urodowe tematy. Oglądam filmiki na youtubie, interesuję się nowinkami kosmetycznymi:)
Co do makijażu to ja jak siedzę w domu to się nie maluję, ale jak wychodzę to używam podkładu, bronzera, różu, eyelinera, tuszu, podkreślam brwi, używam rozjaśniacza:P Od razu inna kobieta hehe. -
nick nieaktualny