Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:La_lenka mnie colorstay bardzo zapchał. Długo doprowadzałam twarz po nim do porządku. Zastanawiałam się nawet nad nim na ślub, bo bardzo fajnie kryje i się trzyma:)
Ja się maluję na konkretniejsze wyjścia - teraz to wyjazd do Warszawy do lekarza, święta, imprezy. Na wyjścia "miejscowe" to różnie - czasem tylko korektor, czasem plus krem DD (obecnie Ladycode z Biedronki, fajny choć średnio trwały). Do tego róż, lekki cień na powieki, tusz i pomadka. Brwi mam ciemne, kresek nie lubię, bronzer czasem się zaplącze, ale nie umiem ładnie nałożyć, wyglądam jakoś dziwnie, więc najczęściej daje se spokój. Preferuję bardzo neutralny makijaż, taki tylko poprawiający urodę, a którego w sumie nie widać, że jest. W domu nie maluję się wcale. Ale filmiki urodowe na youtube też oglądam
A ja jutro idę na pobranie krwi do konfliktu płytkowego. Trzymajcie kciuki, bo w tym laboratorium to jakieś ciemniaki, nic nie wiedzą. Wydrukowałam sobie ulotkę, deklarację i liczę, że mi pobiorą. Nie będę przecież specjalnie jechać do Warszawy, skoro mogę to załatwić tuż pod domem. Ale już czuję, że będzie wesoło
-
Oglądam głównie zagraniczne kanały, z polskich to bez sprawdzenia listy subskrypcji kojarzę digitalgirl (świetne testy kosmetyków), Boogiesilver i nieesie25. Mniej oglądam takich typowo makijazowych, wole ogólnie o kosmetykach, pielęgnacji itp.
-
A ja mam drugą nieprzespaną noc ;/ mój znowu chrapie, mimo specyfiku, kilka dni był spokój a teraz mimo tego ze psika, chrapie, działało kilka dni. Wiecie co wstałam i włączyłam komputer ;/ na to mój facet powiedział, że on nie ma problemu z chrapaniem po od godziny nie moze zasnąć i na pewno przez tą godzinę nie chrapał ;/ (gówno prawda ;/ chrapał jak smok) i stwierdził że to nie on ma problem tylko ja ;/, poczekałam aż znowu zacznie chrapać i poszłam na 1.30 min spacer, i doszłam do wniosku, że może on ma rację. Może faktycznie problem nie leży u niego a u mnie.
Znacie jakieś bezpieczne środki na twardy sen w ciąży, tabletki, syropki nasenne? -
MadziaRatMed wrote:Rowniez uzywam revlona, ale na co dzien uwielbiam lirene city matt, nawilza i matuje i ladnie kryje, polecam, uzywam go juz chyba 8lat!!
Dzień dobry
Zdecydowanie się zgadzam, tez juz od kilku lat używam lirene city matt i uważam go za bardzo dobry, oczywiście jesli chodzi o taki typowy fluid 'na codzień'
Ogólnie u mnie prawie każdy dzień rozpoczynany jest od makijażu... fluid, puder, eliner i ewentualnie bronzer... jak nigdzie nie wychodzę staram się nie męczyć swoich rzęs tuszem, na wyjścia dokładam tusz i czasem jakieś cienie i korektor
ps. Powodzenia na dzisiejszych wizytach
ps.2. Nie pamiętam która to dziewczyna pisala ze mna o botwince - chyba kasiq, ale nie jestem pewna...w każdym razie wczoraj widzialam juz botwinke do kupienia w biedronce)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie oglądam "Fakty" i materiał o in vitro. Naprawdę szokujące, że w cywilizowanym kraju, w XXI wieku, którakolwiek partia chce KARAĆ za wykonywanie in vitro i twierdzi, że jest to metoda niegodziwa... Ręce opadają...Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Wiecie co mnie jeszcze wkurza ;/
Jak facet na problem odpowiada, że on ciężko pracuje i się musi wysypiać, jak mi przeszkadza to mogę sobie iść grać na kompie itd.
On ciężko pracuje i zarabia pieniądze -> normalnie to zdanie działa na mnie jak płachta czerwona na byka -
Lady Savage wrote:Serio nie można? Żadnych środków na sen. No to już się nie wyśpię aż do skończenia przez małą albo małego 5 lat
A może spróbuj kupić stopery do uszu, żeby nie słyszeć chrapania?
http://www.doz.pl/apteka/k1039-Zatyczki_do_uszu_stopperySynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Wiecie co mnie jeszcze wkurza ;/
Jak facet na problem odpowiada, że on ciężko pracuje i się musi wysypiać, jak mi przeszkadza to mogę sobie iść grać na kompie itd.
On ciężko pracuje i zarabia pieniądze -> normalnie to zdanie działa na mnie jak płachta czerwona na byka
Ale ty przecież sie uczysz i nosisz jego dziecko, nie pozwol sobie na t,, gdybym uslyszala taki tekst czula bym sie upodlona i jak taka utrzymanka -
a ja się nie mogę doczekać dzisiejszej wizyty.. od razu po pracy pędzę do lekarza na usg podglądać moją kruszynkę
ciekawe czy dalej zostanie dziewczynką
Misi@, chabasse, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Lady co za facet...tez bym sie wkurzyla..ciekawe jak by on sie czul jakby on nosil bejbika w brzuchu! Zreszta Ty tez zarabiasz. To, ze teraz jestes na l4 to nie znaczy, ze nic nie robisz...masakra!
Ja rano wlaczylam w tel piosenki dla dzieci i przylozylam do brzuszka..maly zaczal tancowac
Co do wczorajszym spotkaniu nikt nie zauwazyl mojego brzuszkawiec w koncu im powiedzielismy
To widze, ze sporo osob ma w poniedzialek wizyte. Ciekawe co mi lekarz powie o moim wyniku cytologi, mam III ;/
Milego dnia!
Edit.
Karolcia trzymam kciuki za dzisiejsza wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 08:54
-
Staraczka23 wrote:Ale ty przecież sie uczysz i nosisz jego dziecko, nie pozwol sobie na t,, gdybym uslyszala taki tekst czula bym sie upodlona i jak taka utrzymanka
ale przecież on jej nie robi tego na złość z tym chrapaniem, przecież nawet specyfiki z apteki bierze żeby się uporać.. może rzeczywiście jest potrzebna wizyta u lekarza jednak skoro nic się nie sprawdza.