Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry z rana o ja mam też ochotę na słodycze i to nie dobrze bo codziennie musi coś słodkiego być. Mi nie przeszkadza chrapanie męża bo juz się przyzwyczaiłam oj mój też do mnie mówi że on musi być wyspany, że ciężko pracuje i że cały dzień zmęczony po pracy i nie może nic w domu zrobić bo ja siedzę w domu to mogę sprzatac gotować prac itp takie gadanie też mnie wkurza a teściowa mówi ze rzeczywiście ja mam robić wszystko
to na początku były kłótnie o to ale teraz się nauczył ze tez może pomóc nie wymagam tego codziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:08
-
nick nieaktualnyU mnie mimo szyldu kloca sie ze kolejka to kolejka, jak bede sie dobrze czuła to ok moge siedziec ale jak z glodu bede umierac to sie wykloce i wejdę na chama
Lenka ja sie nie dziwie tej kobiecie ze sądzi iz wymyslamy rozne badania bo rzeczywiście kiedys tego nie bylo, jak wracam od lekarza ze skierowaniem i mowie mamie to tez oczy robi a jakas stara to ona nie jest bo ma 43 lata, mowila ze kiedys to kobiety w ciazy naeet do lekarza nie chodzily
Niestety ta chemia w produktach powoduje ze trzeba sie badac, siostra 8lat temu tylko z moczem chodzila zadnych badan tokso czy innych takich -
nick nieaktualnyWitajcie.. nos mam zawalony glowa mnie troche boli, ale dzidzia zrobila mi dzis niespodzianke:)
Kladlam sie akurat na kanape i mnie mocno kopnela tak jak nigdy az delikatnie krzyknelam bo sie wystraszylam hehe i tak 2 razy z rzedu dala mi kopniaczki mocne... super uczucieMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj nigdy by tak nie powiedzial, ze on ciezko pracuje i ja mam dac mu sie wyspac. Czesto go w nocy budze bo mam koszmary! Dzis kilka razy...
Pozmaga mi w domu, czasem mowi, ze mam odpoczac on po przyjsciu z pracy posprzata, choc ja nie umiem siedzac w domu nic nie robic, robie powoli swoim tempie i o 16:00 laczniez obiasdem jest zrobione. Oprocz lazienki, moj maz sie tym zajmuje -
Staraczka23 wrote:
Lenka ja sie nie dziwie tej kobiecie ze sądzi iz wymyslamy rozne badania bo rzeczywiście kiedys tego nie bylo, jak wracam od lekarza ze skierowaniem i mowie mamie to tez oczy robi a jakas stara to ona nie jest bo ma 43 lata, mowila ze kiedys to kobiety w ciazy naeet do lekarza nie chodzily
Niestety ta chemia w produktach powoduje ze trzeba sie badac, siostra 8lat temu tylko z moczem chodzila zadnych badan tokso czy innych takich
Rozumiem różnice miedzy pokoleniami (np. to jak moja mama była w ciąży - bo moja ma już prawie 60 lat), ale nie kilka-kilkanaście lat... Z nowości to teraz robi się HIV, choć nadal nie jest to obowiązkowe badanie. -
nick nieaktualny
-
Mój mąż też nigdy nie próbował mi powiedzieć, ze On ciezmk pracuje a ja siedzę w domu i Jego w
szczęście, bo bylaby awantura
W końcu nie siedzę w dkmu dla własnego widzi mi się, tylko jestem w ciążyi tutaj dodajmy dzieki Jego zasludze, a poza tyk przed ciążą tez ciężko pracowałam i żyłam
Dlatego też jak mój małżonek w nocy chrapie jest zawsze grzecznie budzony z prosba o przekrecenie się, bo nie ma szans żebym zasnęła... ale co zauważyłam... przed ciążą jakoś chyba nie zwracalam na to uwagi, albo mniej czujnie spałam, bo wtedy mnie nie budził ani chrapanie nie przeszkadzało ;p -
U mnie badanie HIV bylo zlecone przez lekarza jako jedno z pierwszych... ogólnie moj lekarza bardzo pilnuje badań i uważam, ze to dobrze.... wole zrobić nawet więcej, jeśli to ma w jakiś sposób pomóc niż nie iść, bo kiedyś tego nie było... skoro lekarz mi coś zleca to widocznie jest to potrzebne - tak sobie tłumacze
-
Też się dzisiaj czujecie tak do kitu? Ja mam straszną niemoc, coś mnie brzuch ciągnie i mi słabo. Myślałam, że do domu ze sklepu nie wrócę. A w ogóle to dzisiaj mija tydzień, odkąd jestem na zwolnieniu i nie wiem, jak wytrwam do końca, bo już mi się nudziSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLenka właściwie moze i miala te badania bo lezala w szpitalu w 5msc moze jej robili ale nie slyszala o tym a prowadzil ja gin ze sSzpitala spojrze w jej karte bo zostala na pamiątkę
Na hiv tez dostalam jednak lekarz mowil ze moge to zrobic nawet w 30tyg bo moze byc tak ze szpital bedzie wymagal tego wyniku na porodowce wspominalam tu o tym, wiem maja obowiązek przyjąć ale co szpital to inna zasada tak jak wyprawka w niektorych dadza w innych nke a ja wole wszystko miec zrobione wedlug zaleceń
Co do męża czy faceta czula bym sie jak by wyrzygiwal ze siedze w domu njc nie robie a samo sie nie posprzata obiad tez sie nie ugotuje sam, a jak lady juz mowi ze te slowa tak na nia dzialaja to przypuszczam ze nie pierwszy raz to uslyszala, dziwna sprawa bo po porodzie rowniez bedzie siedziala z maluchem w domu jakis czas, ciekawe czy wtedy tez bedzie takie cos sluchala, nie wtrac sie bo nie znam ich relacji.
Milego dnia uciekam do rodzicow i moze odbiore dzisiaj tsh bo w czwartek robilam -
Hejo dziewczynki jak tam po świetach sie czujecie ja dzisja stanełam na wage i po świetach +2 kg haha nie moge uwierzyć bo sie nie objadałam
Ajj nie moge sie doczekac pierwszych ruchów...kalendarz Belly pokazuje mi ze od dzisiaj moge juz czuć wiec wypatruje,wyczekuje .
-
Ja jeszcze się nie ważyłam po świętach, więc boję się stanąć na wadze:)
Dostałam badanie na HIV też jako jedno z pierwszych, przy czym lekarz przed zazneczeniem go na skierowaniu zapytał, czy nie mam nic przeciwko. Oczywiście nie miałam i dobrze było skonstrolować, że wszystko jest w porządku- przecież nigdy wcześniej takiego badania nie robiłam.anula1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mnie jeszcze choróbsko trzyma, a nawet żadnych leków nie biorę...Mam nadzieje, że ta grypa nie szkodzi mojemu dzidziusiowi,bo tym się martwię najbardziej..
Ja też od wielu lat używam podkładu revlona z douglasa jest super!
Lady a przed zajściem w ciąże pracowałaś?Jesteś na L4 teraz?
Ja nigdy takiego tekstu od mojego Męża nie usłyszałam chociaż już przed zajściem w ciążę nie pracowałam.I sama się dziwię, że mi aż tyle pomaga, aż czasami głupio się czuję, ze on pracuję ja siędzę w domu i jeszcze tyle mi pomaga, a ja tak mało robię
Ale 1 trymestr miałam ciężki, w 4 msc w końcu było chwilę lepiej to teraz dopadło mnie wstrętne choróbsko
A co do kalendarza chińskiego mi się zgadza póki coChociaż jak czytam, że dziewczynom tu tak zmieniają raz dziewczynka raz chłopak- to aż sie boję że synek okaże się córcią
chociaż ewidentnie widzielliśmy siusiaczka
-
Ja na początku 19 tygodnia poczułam ruchy, a teraz znowu cisza. No może coś tam czasem smyra, ale znowu tak delikatnie, że właściwie nie wiem czy to maluch czy mi burczy w brzuchu.
Tez myślę, że koło 22 tygodnia powinno się coś wyklarować konkretnie.