Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Staraczka, nie wejdziecie w 4 tylko skonczycie 4. Pomysl sobie tak. Od grudnia do stycznia 1 miesiac od stycznia do lutego 2, od lutego do marca 3, od marca ko kwietnia 4. Wiec zaraz zaczynacie 5.
Nie zwracam uwagi tak na to, czyli za 2 dni wchodze w ten 5 jop? To juz z górki
Ide spac papa
-
SweetCherryPie wrote:Nikomu nie życzę takich przeżyć. Staram się być dobrej myśli. Stres się będzie ciągnął do 27 kwietnia, ale jakoś wytrzymam
Od tygodnia czuję mocne kopniaki od synka, mąż też jak przykłada rękę. To nie mogą być jelita
Ten, na którego dzis trafilas to pewnie jakis zacofany przeciwnik nowościDrugi Hazan, czy jak on tam mial
nie przejmuj sie naprawde!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 22:46
la_lenka, SweetCherryPie lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka ja za 20tabletek duphastonu place jakies 37-38 zl. Nie szukalam tańszych bo mam aptekę pod domem i nie chce mi sie dalej jezdzic- wiecej na benzynę wydam
Ale dziewczyny tu pisaly, ze duphaston potrafi sie mocno roznic cena w zależności od apteki wiec jesli jestes wytrwala w tych sprawachto możesz spróbować znaleźć taniej
Tylko uważaj bo często dupek pakowany jest tez po 10 sztuk.Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a nie macie kolo siebie zadnej aptek współpracujacej z DOZ.pl ?
patrzylam i tam duphaston kosztuje niecałe 32 zl... to zwesze 8 zl oszczędności, a u mnie jak zamawiam przez doz leki sa na drugi dzień, bądź za dwa dni, więc tragedii nie ma4me lubi tę wiadomość
-
Ale macie wokoło zasiane tymi Zabkami
U mnie chyba jest tylko jedna... no może jakbym dobrze poszukala to dwie, ale jeszcze nigdy tutaj w nich nie byłam... zdecydowanie wolę biedronke, tesco i lidla
I całe szczęście wszystko mam po lini prostej
Aaaaaa.... bym zapomniała
Koleżanka do mnie dzwoniła i mówiła, ze w Tesco sa przecenione bodziaki dla maluchów - 5 sztuk za 38 zl -
Kasiarzynka jak wejdziesz na stronę doz.pl to chyba jest tam rozpiska wszystkich współpracujących aptek i tylko trzeba poszukać swojej miejscowości... tak mi się wydaje, nie pamiętam jak tego szukałam, ale jet to tam gdzieś na pewnie napisane
A co do odpisu recepty nie mam pojęcia... -
Witam się z rana a ja mam dola idę zaraz na praktykę jak na złość męczą mnie mdłości
mam dość wszystkiego najchętniej zamlnelabym się w domu i siedziała przez 9 miesięcy jak ma to tak wyglądać bo juz psychika mi siada nie mam kompletnie siły na nic :'( ta ciąża mnie wykonczy i drugiego nie będę miała dziecka bo drugi raz nie będę się męczyć
-
Anulka nie załamuj się.... jeszcze troszkę i będzie już z górki
A synek po porodzie momentalnie Ci wynagrodzi wszystkie te męczarnie, które przechodzisz teraz...
Nie pamiętam, czy któraś dziś ma jakieś wizyty, wiec dla pewność ... Powodzenia! -
Gusiak wrote:Anulka nie załamuj się.... jeszcze troszkę i będzie już z górki
A synek po porodzie momentalnie Ci wynagrodzi wszystkie te męczarnie, które przechodzisz teraz...
Nie pamiętam, czy któraś dziś ma jakieś wizyty, wiec dla pewność ... Powodzenia!
Dziękuję za pocieszenie tylko ja chyba dopiero końca nie wytrwam. Również życzę powodzenia na wizytach.