Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Staraczka...widze :)...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?

Wczoraj jak lezalam na wznak to mąż tez mowil ze mi sie rozlal troche :D

A te +4 u ciebie to po świętach czy od początku? :D ja schudlam 6kg teraz przybyl kilogram tylko :D Ciekawe jak jutro bedzie na wadze u gin

Uciekam w miasto papa

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:)

W koncu słoneczko zawitalo. Hurra,mogę młodego na podwórko wyciągnąć

Sweet biedna jesteś z tymi ginami. Nie przejmuj się, będzie dobrze. Konowaly niepotrzebnie cię straszą

Kasiarzynka wiedzialam ze będzie dobrze: )zobaczysz, napisze jeszcze nadrobi

Staraczka mnie też się śni, że czuje, ba ja nawet widze w śnie jak to moje bobo obraca się do góry nogami .piękny brzusio, widzę linię

Anulka wspolczuje kiepskiego samopoczucia.. może to już koncowka meczarni?: )

Misia ja mam na plusie 7 kg więc się nie przejmuj. Latem będę się toczyć: ))

Czarna powodzenia na wizycie. I ja dziś wizytuje.

Skabarka aktywny dzień się szykuje u ciebie.

Więcej nie nadrobie bo idę się zbierac na wizyte. Trzymajcie kciuki żeby mojemu malenstwu siusia nie urosl bo już się nastawilam że będę mieć parke;)

Czarna_88, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry, masz strasznego pecha do tych lekarzy...
    Harmony daje 99,9% pewności, więc jest naprawdę bardzo wiarygodny. Przecież bada się cząsteczki DNA dziecka, które znajdują się we krwi matki. Nie przejmuj się tym konowałem - albo jest niedouczony i myśli że Harmony to coś w stylu PAPPA, albo chciał Cię naciągnąć żebyś amnio zrobiła u niego!
    Mocno trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który w końcu będzie się nadawał do dalszego prowadzenia ciąży &&&& :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :D

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:33

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:58

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka u mnie tez widac ciemna linie :)

Misi@ +4kg to nie duzo w normie :)

Dzis o po 9 dzidzia znowu mnie kopala:) wczoraj o tej porze tez pozniej po 11, 15, 21 ciekawe czy dzis tez w tych godzinach :)Jak przylozylam reke to czulam cos wiecej niz jakis kopniak tylko wieksza czesc ciala jakby sie obracala np pupcia z tej strony brzucha:)
    Uczucie mega dziwne śmieszne i cudowne jednoczesnie:)

bento lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59

sRUqp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położyłam się na chwilę i jeszcze mi się przysnelo, a taki ładny dzien ze szkoda go marnować =)
    U mnie też po swietach waga dobila do plus 7kg... no ale trudno, najwyżej we wrzesniu zostane wielorybkiem i pozniej będę się brala ostro po porodzie za zrzucanie zbednych pozostalosci =)

Staraczka moj lekarz jest raczej z tej szkoły, ze nie zaokragla, tylko pisze mi tydzien z dniami... =)
    ps. Ładny masz juz brzusio i faktycznie widać delikatnie linie =)

Jutro czeka nas wizyta... ciekawa jestem tez jak tam i moje łożysko, bo na ostatniej wizycie było nisko i mak wskazania do dalszej kontroli... do którego tyg. W ogóle łożysko się podnosi?

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweet chery , a ja mam pytanie na jakies podstawie twój lekarz stwierdził ze dzidzius jest chory ? skoro sama mówiłas ze cie nie badał , a wyniki harmony są bardzo wiarygodne

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:54

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:33

8pdp47e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Cieszę się, że po wizytach/szpitalach wszystko ok :).

A u mnie... po wczorajszej analizie moczu - i częstym sikaniu - wyszło, że mam 8-10 leukocytów wpw. Niby niewiele, ale szczerze powiem nigdy TYLE nie miałam (nawet w poprzedniej ciąży). No nic. Czekam na wynik posiewu, łykam żurawit i urosept i dużo (jak zawsze) piję... Za parę dni muszę badanie powtórzyć.
    A poza tym coś mi się... mogę powiedzieć? :P Wstydliwego na sromie zrobiło, chust wie, czy to żylak, czy co, jedna warga jakaś spuchnięta, obolała, nieprzyjemne to :(
    Muszę do gin się przejść, niech to zobaczy, bo się stresuję :(
    Nie przerabiałam takich cudów wcześniej.

Co do kg - u mnie +3 -> parę lat temu przytyłam 20, po roku zrzuciłam 27 bez większego wysiłku, więc te kg kompletnie mnie nie przerażają. To najmniej ważne w tym wszystkim.

Dobrego dnia i udanych wizyt!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podeszlam do lustra i u siebie też widzę (poki co) tak delikatnie ta kreske na brzuchu... wczesniej nawet nie zwracałam na to uwagi =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:54

.ona., Gusiak, Dżuls, nick nieaktualny, chabasse, Czarna_88, sweety, adzia, Lady Savage, Carolline lubią tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry - teraz dopiero zauważyłam, wybacz, że na jakiegoś głupiego lekarza trafiłaś. Albo miał zły dzień... choć wychodzę z założenia, że tacy ludzie pracują z ludźmi, dla ludzi i fochy mają (powinni) odstawić na bok.
    Jak piszą dziewczyny powyżej, nie zadręczaj się, poczekaj spokojnie na umówioną wizytę i będziesz wiedziała na czym stoisz. A tak... głowa do góry!

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Staraczka...widze :)...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?
    U mnie na razie 2 kg na plusie. Myślę, że 4 kg to normalny przyrost :-) Mój brzuszek zaczyna być lekko widoczny :-) taka fajny wzgórek mi się na brzuchu zrobił :-)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - ach ten róż :P ;)
    Ja zamówiłam kilka rzeczy w 5 10 15 - duże przeceny są. Takie niby nic, a jak cieszy :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jak jechałam na rowerku stacjonarnym w sportowym staniku to mąż nawet zrobi oczy i mówi, że na dole taka fajna piłeczka, a górą jeszcze mięśnie widać :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka bardzo fajne bodziaki =)
    Nie dziwie się, ze nie moglas się oprzeć... tez by już chciala kupować więcej ciuszków, ale wciąż czekamy na płeć tego mojego drugiego serduszka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ