Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Staraczka...widze
...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?
Wczoraj jak lezalam na wznak to mąż tez mowil ze mi sie rozlal troche
A te +4 u ciebie to po świętach czy od początku?ja schudlam 6kg teraz przybyl kilogram tylko
Ciekawe jak jutro bedzie na wadze u gin
Uciekam w miasto papa -
Dobry:)
W koncu słoneczko zawitalo. Hurra,mogę młodego na podwórko wyciągnąć
Sweet biedna jesteś z tymi ginami. Nie przejmuj się, będzie dobrze. Konowaly niepotrzebnie cię straszą
Kasiarzynka wiedzialam ze będzie dobrze: )zobaczysz, napisze jeszcze nadrobi
Staraczka mnie też się śni, że czuje, ba ja nawet widze w śnie jak to moje bobo obraca się do góry nogami .piękny brzusio, widzę linię
Anulka wspolczuje kiepskiego samopoczucia.. może to już koncowka meczarni?: )
Misia ja mam na plusie 7 kg więc się nie przejmuj. Latem będę się toczyć: ))
Czarna powodzenia na wizycie. I ja dziś wizytuje.
Skabarka aktywny dzień się szykuje u ciebie.
Więcej nie nadrobie bo idę się zbierac na wizyte. Trzymajcie kciuki żeby mojemu malenstwu siusia nie urosl bo już się nastawilam że będę mieć parke;)Czarna_88, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
SweetCherry, masz strasznego pecha do tych lekarzy...
Harmony daje 99,9% pewności, więc jest naprawdę bardzo wiarygodny. Przecież bada się cząsteczki DNA dziecka, które znajdują się we krwi matki. Nie przejmuj się tym konowałem - albo jest niedouczony i myśli że Harmony to coś w stylu PAPPA, albo chciał Cię naciągnąć żebyś amnio zrobiła u niego!
Mocno trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który w końcu będzie się nadawał do dalszego prowadzenia ciąży &&&&
Powodzenia na dzisiejszych wizytach -
nick nieaktualnyStaraczka u mnie tez widac ciemna linie
Misi@ +4kg to nie duzo w normie
Dzis o po 9 dzidzia znowu mnie kopala:) wczoraj o tej porze tez pozniej po 11, 15, 21 ciekawe czy dzis tez w tych godzinach :)Jak przylozylam reke to czulam cos wiecej niz jakis kopniak tylko wieksza czesc ciala jakby sie obracala np pupcia z tej strony brzucha:)
Uczucie mega dziwne śmieszne i cudowne jednoczesnie:)bento lubi tę wiadomość
-
Położyłam się na chwilę i jeszcze mi się przysnelo, a taki ładny dzien ze szkoda go marnować
U mnie też po swietach waga dobila do plus 7kg... no ale trudno, najwyżej we wrzesniu zostane wielorybkiem i pozniej będę się brala ostro po porodzie za zrzucanie zbednych pozostalosci
Staraczka moj lekarz jest raczej z tej szkoły, ze nie zaokragla, tylko pisze mi tydzien z dniami...
ps. Ładny masz juz brzusio i faktycznie widać delikatnie linie
Jutro czeka nas wizyta... ciekawa jestem tez jak tam i moje łożysko, bo na ostatniej wizycie było nisko i mak wskazania do dalszej kontroli... do którego tyg. W ogóle łożysko się podnosi?
-
nick nieaktualny
-
Witam
Cieszę się, że po wizytach/szpitalach wszystko ok.
A u mnie... po wczorajszej analizie moczu - i częstym sikaniu - wyszło, że mam 8-10 leukocytów wpw. Niby niewiele, ale szczerze powiem nigdy TYLE nie miałam (nawet w poprzedniej ciąży). No nic. Czekam na wynik posiewu, łykam żurawit i urosept i dużo (jak zawsze) piję... Za parę dni muszę badanie powtórzyć.
A poza tym coś mi się... mogę powiedzieć?Wstydliwego na sromie zrobiło, chust wie, czy to żylak, czy co, jedna warga jakaś spuchnięta, obolała, nieprzyjemne to
Muszę do gin się przejść, niech to zobaczy, bo się stresuję
Nie przerabiałam takich cudów wcześniej.
Co do kg - u mnie +3 -> parę lat temu przytyłam 20, po roku zrzuciłam 27 bez większego wysiłku, więc te kg kompletnie mnie nie przerażają. To najmniej ważne w tym wszystkim.
Dobrego dnia i udanych wizyt!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
SweetCherry - teraz dopiero zauważyłam, wybacz, że na jakiegoś głupiego lekarza trafiłaś. Albo miał zły dzień... choć wychodzę z założenia, że tacy ludzie pracują z ludźmi, dla ludzi i fochy mają (powinni) odstawić na bok.
Jak piszą dziewczyny powyżej, nie zadręczaj się, poczekaj spokojnie na umówioną wizytę i będziesz wiedziała na czym stoisz. A tak... głowa do góry!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Misi@ wrote:Staraczka...widze
...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?
Mój brzuszek zaczyna być lekko widoczny
taka fajny wzgórek mi się na brzuchu zrobił