WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Staraczka...widze :)...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?

Wczoraj jak lezalam na wznak to mąż tez mowil ze mi sie rozlal troche :D

A te +4 u ciebie to po świętach czy od początku? :D ja schudlam 6kg teraz przybyl kilogram tylko :D Ciekawe jak jutro bedzie na wadze u gin

Uciekam w miasto papa

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:)

W koncu słoneczko zawitalo. Hurra,mogę młodego na podwórko wyciągnąć

Sweet biedna jesteś z tymi ginami. Nie przejmuj się, będzie dobrze. Konowaly niepotrzebnie cię straszą

Kasiarzynka wiedzialam ze będzie dobrze: )zobaczysz, napisze jeszcze nadrobi

Staraczka mnie też się śni, że czuje, ba ja nawet widze w śnie jak to moje bobo obraca się do góry nogami .piękny brzusio, widzę linię

Anulka wspolczuje kiepskiego samopoczucia.. może to już koncowka meczarni?: )

Misia ja mam na plusie 7 kg więc się nie przejmuj. Latem będę się toczyć: ))

Czarna powodzenia na wizycie. I ja dziś wizytuje.

Skabarka aktywny dzień się szykuje u ciebie.

Więcej nie nadrobie bo idę się zbierac na wizyte. Trzymajcie kciuki żeby mojemu malenstwu siusia nie urosl bo już się nastawilam że będę mieć parke;)

Czarna_88, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry, masz strasznego pecha do tych lekarzy...
    Harmony daje 99,9% pewności, więc jest naprawdę bardzo wiarygodny. Przecież bada się cząsteczki DNA dziecka, które znajdują się we krwi matki. Nie przejmuj się tym konowałem - albo jest niedouczony i myśli że Harmony to coś w stylu PAPPA, albo chciał Cię naciągnąć żebyś amnio zrobiła u niego!
    Mocno trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który w końcu będzie się nadawał do dalszego prowadzenia ciąży &&&& :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :D

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:33

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:58

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka u mnie tez widac ciemna linie :)

Misi@ +4kg to nie duzo w normie :)

Dzis o po 9 dzidzia znowu mnie kopala:) wczoraj o tej porze tez pozniej po 11, 15, 21 ciekawe czy dzis tez w tych godzinach :)Jak przylozylam reke to czulam cos wiecej niz jakis kopniak tylko wieksza czesc ciala jakby sie obracala np pupcia z tej strony brzucha:)
    Uczucie mega dziwne śmieszne i cudowne jednoczesnie:)

bento lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59

sRUqp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położyłam się na chwilę i jeszcze mi się przysnelo, a taki ładny dzien ze szkoda go marnować =)
    U mnie też po swietach waga dobila do plus 7kg... no ale trudno, najwyżej we wrzesniu zostane wielorybkiem i pozniej będę się brala ostro po porodzie za zrzucanie zbednych pozostalosci =)

Staraczka moj lekarz jest raczej z tej szkoły, ze nie zaokragla, tylko pisze mi tydzien z dniami... =)
    ps. Ładny masz juz brzusio i faktycznie widać delikatnie linie =)

Jutro czeka nas wizyta... ciekawa jestem tez jak tam i moje łożysko, bo na ostatniej wizycie było nisko i mak wskazania do dalszej kontroli... do którego tyg. W ogóle łożysko się podnosi?

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweet chery , a ja mam pytanie na jakies podstawie twój lekarz stwierdził ze dzidzius jest chory ? skoro sama mówiłas ze cie nie badał , a wyniki harmony są bardzo wiarygodne

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:54

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:33

8pdp47e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Cieszę się, że po wizytach/szpitalach wszystko ok :).

A u mnie... po wczorajszej analizie moczu - i częstym sikaniu - wyszło, że mam 8-10 leukocytów wpw. Niby niewiele, ale szczerze powiem nigdy TYLE nie miałam (nawet w poprzedniej ciąży). No nic. Czekam na wynik posiewu, łykam żurawit i urosept i dużo (jak zawsze) piję... Za parę dni muszę badanie powtórzyć.
    A poza tym coś mi się... mogę powiedzieć? :P Wstydliwego na sromie zrobiło, chust wie, czy to żylak, czy co, jedna warga jakaś spuchnięta, obolała, nieprzyjemne to :(
    Muszę do gin się przejść, niech to zobaczy, bo się stresuję :(
    Nie przerabiałam takich cudów wcześniej.

Co do kg - u mnie +3 -> parę lat temu przytyłam 20, po roku zrzuciłam 27 bez większego wysiłku, więc te kg kompletnie mnie nie przerażają. To najmniej ważne w tym wszystkim.

Dobrego dnia i udanych wizyt!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podeszlam do lustra i u siebie też widzę (poki co) tak delikatnie ta kreske na brzuchu... wczesniej nawet nie zwracałam na to uwagi =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:54

.ona., Gusiak, Dżuls, Misi@, chabasse, Czarna_88, sweety, adzia, Lady Savage, Carolline lubią tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry - teraz dopiero zauważyłam, wybacz, że na jakiegoś głupiego lekarza trafiłaś. Albo miał zły dzień... choć wychodzę z założenia, że tacy ludzie pracują z ludźmi, dla ludzi i fochy mają (powinni) odstawić na bok.
    Jak piszą dziewczyny powyżej, nie zadręczaj się, poczekaj spokojnie na umówioną wizytę i będziesz wiedziała na czym stoisz. A tak... głowa do góry!

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Staraczka...widze :)...ale masz piekny kraglotki brzuszek..moj jest rozlany wyglada na ciazowy i dzis przy wazzeniu +4 kg...duzo?
    U mnie na razie 2 kg na plusie. Myślę, że 4 kg to normalny przyrost :-) Mój brzuszek zaczyna być lekko widoczny :-) taka fajny wzgórek mi się na brzuchu zrobił :-)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - ach ten róż :P ;)
    Ja zamówiłam kilka rzeczy w 5 10 15 - duże przeceny są. Takie niby nic, a jak cieszy :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jak jechałam na rowerku stacjonarnym w sportowym staniku to mąż nawet zrobi oczy i mówi, że na dole taka fajna piłeczka, a górą jeszcze mięśnie widać :-)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka bardzo fajne bodziaki =)
    Nie dziwie się, ze nie moglas się oprzeć... tez by już chciala kupować więcej ciuszków, ale wciąż czekamy na płeć tego mojego drugiego serduszka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ