Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wytrwasz, wytrwasz... wiesz, ze masz dla kogo
Jak będziesz u swojego lekarza poproś o coś na mdłości... moja koleżanka w ciąży tez niestety męczyła się z takimi objawami do 6 miesiąca, ale miala jakieś tabletki, które pozwalały jej normalnie funkcjonować... -
Anulka - będzie dobrze. To na pewno przez hormony masz teraz taki dołek. Ja się czuję często jak na kolejce górskiej - jednego dnia uważam, że jest wszystko ok z dzieckiem, itd. A kolejnego - panikuję, że na pewno coś jest nie tak i dlaczego dziecko się nie rusza, dlaczego piersi mnie mniej bolą, a dlaczego mnie dzisiaj mdli bardziej niż zwykle. Trzymam kciuki, żeby było lepiej!Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wczoraj zaszalałam z mamą na zakupach - chyba 4 godziny chodziłyśmy po Porcie Łódź, ale w końcu kupiłam kilka ciuszków ciążowych. Spodnie, sukienkę i chyba 4 bluzki. A do tego w końcu rajstopy ze wstawką na brzuch, bo normalne już mi uciskająSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
dzień dobry dziewczyny!
u mnie duphaston 38zł w jedynej aptece w okolicy. Też się cieszę z 5 m-ca, dziś wstałam bez bóli i od razu życie jest lepsze, do tego piękne słońce za oknem. Muszę ecieć po bułki do sklepu bo mały daje znać w brzuchu, że głodny:D -
Witajcie dziewczyny:)
Anulka dasz radę, nie masz innego wyjścia:p Ja na początku ciąży dwa razy ratowałam się dipherganem ale jest na receptę. A próbowałaś herbaty z imbirem?
Ja też zaraz biorę się za śniadanie, bo tak mnie ssie, jak bym pół dnia nie jadła.
Miłego dnia:) -
Gusiak wrote:Wytrwasz, wytrwasz... wiesz, ze masz dla kogo
Jak będziesz u swojego lekarza poproś o coś na mdłości... moja koleżanka w ciąży tez niestety męczyła się z takimi objawami do 6 miesiąca, ale miala jakieś tabletki, które pozwalały jej normalnie funkcjonować...
Poproszę tym razem nie będę zwracać uwagi czy przed wizytą jest ok czy nie bo ostatnio tydzień przerwy miałam przed wizytą i dlatego nie poprosiłam tez mam koleżankę która męczyła się do 6 Miesiąca -
Nancy87 wrote:Witajcie dziewczyny:)
Anulka dasz radę, nie masz innego wyjścia:p Ja na początku ciąży dwa razy ratowałam się dipherganem ale jest na receptę. A próbowałaś herbaty z imbirem?
Ja też zaraz biorę się za śniadanie, bo tak mnie ssie, jak bym pół dnia nie jadła.
Miłego dnia:)
Nancy próbowałem herbaty z imbirem, sam imbir ssać, tabletki na mdłości prevomit, i coś zjeść w łóżku i mleko i dużo wody jedynie co dla mnie ratunek to coca cola prawdziwa ale nie zawsze pomaga i cukierki ale też nie zawsze pomagają owocowe cukierki. -
nick nieaktualnyAnulka na fb to samo pisalas
przed chwila widziala,, wspolczuje.
Gusiak lekarz u ciebie tez zaokragla tc? Ja sprzed 3tyg mam wpisany 16tc to teraz 19 wpisze
I dzien dobry wszystkim, mam piekne sloneczko za oknem, popije kawke zjem cos i do miasta konto zamknąć w banku i zakupy w rossmannie
Druga noc mialam sen ze dziecko kopie i czuje ruchyale gdyby nie byl to sen a ja bym nje byla pewna to w dzien tak samo bym czula prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny witamy sie w kolejnym nowym tygodniu a do tego pieknie slonce swieci i jest cieplo
Dzisiaj mamy wizyte na 15 u naszego doktorka to trzymajcie za nas kciuki mocno
Mi na mdlosci pomaga albo cos slodkiego albo mietowego
agatka196, skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Witam sie w ten piękny dzień.
Agatka a propos Twojego niskiego lozyska przy ujściu szyjki- ja mam dokladnie to samo. Lekarz mowil, żeby sie jeszcze nie martwic bo ono sie powinno podnieść. Powiedzial jednak tez, żeby nie przeginać z wysilkiem wiec moze lepiej ty tylko koordynuj te sprzatanie.
Ja mam szlaban nawet na galerie handlowe od gina a to na pewno przyjemniejsze niż sprzatanie
Na przekonanie Cie, żebyś sie nie przemeczala powiem Ci, ze jesli sie nam nie podniesie to zapewne czeka nas cesarka bo najpierw trzeba urodzić dziecko a dopiero pozniej lozysko. U nas lozysko jest niżej niż dziecko i zaslania drogi rodne. No i ja to sie panicznie boje, ze jak sie nie podniesie to kaze mi znow lezec te ostatnie miesiące
No dobra tyle wiemabsolutnie nie straszę po prostu nie szalej
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny