Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wytrwasz, wytrwasz... wiesz, ze masz dla kogo

Jak będziesz u swojego lekarza poproś o coś na mdłości... moja koleżanka w ciąży tez niestety męczyła się z takimi objawami do 6 miesiąca, ale miala jakieś tabletki, które pozwalały jej normalnie funkcjonować... -
Anulka - będzie dobrze. To na pewno przez hormony masz teraz taki dołek. Ja się czuję często jak na kolejce górskiej - jednego dnia uważam, że jest wszystko ok z dzieckiem, itd. A kolejnego - panikuję, że na pewno coś jest nie tak i dlaczego dziecko się nie rusza, dlaczego piersi mnie mniej bolą, a dlaczego mnie dzisiaj mdli bardziej niż zwykle. Trzymam kciuki, żeby było lepiej!Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
Wczoraj zaszalałam z mamą na zakupach - chyba 4 godziny chodziłyśmy po Porcie Łódź, ale w końcu kupiłam kilka ciuszków ciążowych. Spodnie, sukienkę i chyba 4 bluzki. A do tego w końcu rajstopy ze wstawką na brzuch, bo normalne już mi uciskają
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
dzień dobry dziewczyny!
u mnie duphaston 38zł w jedynej aptece w okolicy. Też się cieszę z 5 m-ca, dziś wstałam bez bóli i od razu życie jest lepsze, do tego piękne słońce za oknem. Muszę ecieć po bułki do sklepu bo mały daje znać w brzuchu, że głodny:D -
Witajcie dziewczyny:)
Anulka dasz radę, nie masz innego wyjścia:p Ja na początku ciąży dwa razy ratowałam się dipherganem ale jest na receptę. A próbowałaś herbaty z imbirem?
Ja też zaraz biorę się za śniadanie, bo tak mnie ssie, jak bym pół dnia nie jadła.
Miłego dnia:) -
Gusiak wrote:Wytrwasz, wytrwasz... wiesz, ze masz dla kogo

Jak będziesz u swojego lekarza poproś o coś na mdłości... moja koleżanka w ciąży tez niestety męczyła się z takimi objawami do 6 miesiąca, ale miala jakieś tabletki, które pozwalały jej normalnie funkcjonować...
Poproszę tym razem nie będę zwracać uwagi czy przed wizytą jest ok czy nie bo ostatnio tydzień przerwy miałam przed wizytą i dlatego nie poprosiłam tez mam koleżankę która męczyła się do 6 Miesiąca -
Nancy87 wrote:Witajcie dziewczyny:)
Anulka dasz radę, nie masz innego wyjścia:p Ja na początku ciąży dwa razy ratowałam się dipherganem ale jest na receptę. A próbowałaś herbaty z imbirem?
Ja też zaraz biorę się za śniadanie, bo tak mnie ssie, jak bym pół dnia nie jadła.
Miłego dnia:)
Nancy próbowałem herbaty z imbirem, sam imbir ssać, tabletki na mdłości prevomit, i coś zjeść w łóżku i mleko i dużo wody jedynie co dla mnie ratunek to coca cola prawdziwa ale nie zawsze pomaga i cukierki ale też nie zawsze pomagają owocowe cukierki. -
nick nieaktualnyAnulka na fb to samo pisalas
przed chwila widziala,, wspolczuje.
Gusiak lekarz u ciebie tez zaokragla tc? Ja sprzed 3tyg mam wpisany 16tc to teraz 19 wpisze
I dzien dobry wszystkim, mam piekne sloneczko za oknem, popije kawke zjem cos i do miasta konto zamknąć w banku i zakupy w rossmannie
Druga noc mialam sen ze dziecko kopie i czuje ruchy
ale gdyby nie byl to sen a ja bym nje byla pewna to w dzien tak samo bym czula prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny witamy sie w kolejnym nowym tygodniu a do tego pieknie slonce swieci i jest cieplo

Dzisiaj mamy wizyte na 15 u naszego doktorka to trzymajcie za nas kciuki mocno
Mi na mdlosci pomaga albo cos slodkiego albo mietowego
agatka196, skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Witam sie w ten piękny dzień.
Agatka a propos Twojego niskiego lozyska przy ujściu szyjki- ja mam dokladnie to samo. Lekarz mowil, żeby sie jeszcze nie martwic bo ono sie powinno podnieść. Powiedzial jednak tez, żeby nie przeginać z wysilkiem wiec moze lepiej ty tylko koordynuj te sprzatanie.
Ja mam szlaban nawet na galerie handlowe od gina a to na pewno przyjemniejsze niż sprzatanie
Na przekonanie Cie, żebyś sie nie przemeczala powiem Ci, ze jesli sie nam nie podniesie to zapewne czeka nas cesarka bo najpierw trzeba urodzić dziecko a dopiero pozniej lozysko. U nas lozysko jest niżej niż dziecko i zaslania drogi rodne. No i ja to sie panicznie boje, ze jak sie nie podniesie to kaze mi znow lezec te ostatnie miesiące
No dobra tyle wiem
absolutnie nie straszę po prostu nie szalej
agatka196 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny