Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kucykowa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma taka wielką ochotę na piwko???
Matko i córko, ja już nawet śnie, że je pije...
Znalazłam fajną stronę : http://bezalkoholowe.com/6-piwo
Chyba zamówię
właśnie za mną też chodzi, chyba kupię warkę radler 0, jest napisane, że jest to bezalkoholowy mix piwa i lemoniady, 0% (nie tak jak w przypadku piw free, które mają 0,5%)
widziałam dziś w sklepie 0,5l 2.99
.ona. lubi tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:właśnie za mną też chodzi, chyba kupię warkę radler 0, jest napisane, że jest to bezalkoholowy mix piwa i lemoniady, 0% (nie tak jak w przypadku piw free, które mają 0,5%)
widziałam dziś w sklepie 0,5l 2.99
Dzięki za namiary
. Jutro sobie kupię
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
A ja nie mogłam się oprzeć i kazałam mojemu kupić Karmi. Właśnie je kończę, czuję się spełniona, tak chodziło za mną ☺Gusiak wrote:Heheh... widzę, ze dużą Nas tutaj tych co za nimi chodzi piwo

Aldona tez w życiu nie pomyślałam ze tak będę tęsknić za piwem ;p
Gusiak lubi tę wiadomość
-
A ja ostatnio na nic nie mam ochoty. Dzisiaj brzuszek twardszy, bo siedziałam cały dzień i pisałam pracę. Jutro jadę o 9 na uczelnię i wracam koło 22:( Jakoś wytrzymam, chyba...
Będę oglądać te piękne słońce zza okien. Marzy mi się dłuższy spacer z mężem, może w niedzielę będzie jeszcze pogoda.
-
Dopiero doczytalam.
Dzieki dziewczyny za dobre rady z dentysta. pierwszy krok w nadziei, ze to ten właściwy musialam wykonać. Po pierwsze to bakterie i średnio dobrze wpływają pewnie na malucha po drugie z takim bólem jeszcze 5 miesięcy chyba by mnie w kaftan musieli zapiac. Nie bolalo codziennie ale raz na tydzień cala noc z Glowy, do tego stres bo nie wiesz kiedy przejdzie i czy przejdzie tym razem
Dzieki za info z endometrem- sprawdzę to ale trzech dentystów mi powiedziało, ze tylko zdjęcie pomoże
bylam w dwóch drogich i wypasionych klinikach bo mialam nadzieje, ze jak aparaty lepsze to sie na zdjęcia zgodzą. Mysle wiec, ze i endometr mieli- ale spytam na następnej wizycie.
Idę spać. Dobranoc

-
Dzień dobry

zapowiada się piękny, ciepły dzień az miło się wstaje... właśnie zbieramy się z mężem do Jego rodziców na święta wielkanocne... i kolejne kilogramy pójdą w gór ;p
Ps. Powodzenia na dzisiejszych wizytach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Dzień dobry z rana

Podobno w Tesco są jakieś tanie piwa bezalkoholowe, takie naprawdę 0%.
Wczoraj w końcu poszłam z dzieckiem na spacer i wróciłam po 4h.... dziś od rana boli mnie dosłownie wszystko w pachwinach, chyba wszystkie możliwe więzadłą, chodzę jakbym miałą piłkę między nogami, jestem na maxa rozklekotana
Ogólnie to ostatnio czasem sobie myślę, że "takie objawy to ja miałam w połowie ciąży", a potem zapala mi się lampka w mózgu, że przecież ja właśnie pomału dobijam do półmetka. Strasznie szybko zleciało. Jak zadzowniłam do mamy, żeby jej powiedzieć, że właśnie zaczęłam 5ty miesiąc, mama zrobiła wielkie "JUUUUŻ???!?!"
A no już 
Hehe jak chodzę tez jak polamana ale przez kręgosłup- zgieta w pól jak staruszka a brzucha nie ma
co to będzie jak on w końcu wyjdzie. Mysle jednak, ze u mnie to przez te ograniczenia ruchowe. Pewnie ćwiczenia by pomogły ale narazie mam zakaz.

-
hej! witam słonecznie, ja ostatnio piłam radlera 0,0%. Na początku mi smakował, ale po kilku łykach czuć samą cytrynową chemię. Moja siostra jest barmanką i robi mi różne koktajle bezalkoholowe z rozmaitymi syropami, spritem i limonką - to jest o niebo lepsze
-
Dżuls wrote:Dzień dobry z rana

Podobno w Tesco są jakieś tanie piwa bezalkoholowe, takie naprawdę 0%.
Frumalt zero. Grapefruitowe. Ale o wiele lepsza jest Warka Radler 0,0 bo ma przynajmniej smak piwa. Tamten Frumalt to "napój słodowy o smaku grejfrutowym". Warka ma 40% piwa bezalkoholowego
-
nick nieaktualny

Ja piję Bavarię 0,0% - jest wiele smaków. Uwielbiam pszeniczną