X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:23

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    4me, i co z zebem? Zalatwilas cos?

A tak wogole to jak dzis Wasze dzieciatka? Moj babel dzis nadzwyczaj spokojnie. :)Moze z 4 razy zapukal ..
    Mój bąbel się brykał po lodach miętowych strasznie a tak to cisza :) może jak się będę kładła spać to się odezwie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My cały czas czekamy, az maleństwo da o sobie znać... chociaż może juz daje, a ja porostu nie wiem na co zwracać uwagę... chociaż chyba bym poczuła? ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje po podwójnej dawce lodów kilka razy mocno puknęło :) Tzn mocno jak na siebie ;)

.ona., Kasiarzynka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dziewczyny wlasnie dostalam wynik drugiego badania cewki nerwowej...i mam zalecana aminopunkcje, bo jest wydokie ryzyko wystapienia wady zespolu dawna...i ch iwady cewki nerwowej. A wiec jednak cos podejrzewal ten lekarz a nie chcial mi powiedziec tylko zlecil dodatkowe badania :/

Będzie dobrze kochana , apropo kupiłam gazetę Mamo to ja jest tam historia opisana kobiety która miała podobne wyniki warto przeczytać ją :) poza tym jest wiele innych ciekawych artykułów i można się dowiedzieć ciekawych rzeczy.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wierci sie, za kazdym razem jak usiade ;) wlasnie wrocilam z mezem ze spacerku bylismy od 18:00 na swiezym powietrzu :) duzo rozmawialismy..super pogoda a jutro ma byc ladniej wiec namawia mnie bysmy jechali na dzialke, bo chce synkowi przygotowac pokoik ;)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam pokażę mój brzuszek przepraszam , że w majteczkach jak kogoś uraziłam ale już w piżamie a przez piżamę tak go nie widać mój pasibrzuch :P
    z przodu tak wygląda: 2iibg3a.jpg
    z boku tak wygląda: e80jev.jpg

la_lenka, Gusiak, sweety, Lilla My, nick nieaktualny, Lady Savage, Czarna_88, kasig, adzia, nick nieaktualny, chabasse, Kasiarzynka, karolcia87, Wonderland, bento lubią tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ładnie Ci się zaokrągla brzuszek... widać, ze jest tam w środku maleństwo =))

Aldona mam nadzieje, ze juz niedługo poczuje coś dzięki temu będę pewna, ze to moje małe =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Anulka ładnie Ci się zaokrągla brzuszek... widać, ze jest tam w środku maleństwo =))

Aldona mam nadzieje, ze juz niedługo poczuje coś dzięki temu będę pewna, ze to moje małe =)

A dziękuję kochana , ja niestety tego nie widzę ale ciesze się , że widzą już inne osoby :) ja powiem wam , że jak tyłam to od przepony i do przodu tak jak w ciazy wyglądałam a teraz nie wiem czy już widać czy jeszcze mój brzuch bo wcale nie byłam szczuplutka ważyłam w granicach 75-79kg na wzrost 162 ale i tak nie byłam taka puszysta jak inne choć kiedyś w tydzień schudłam 10kg :/ wiem że nie dobrze i dlatego wróciłam do wagi znowu swojej sprzed schudnięcia :).

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    4me, i co z zebem? Zalatwilas cos?

A tak wogole to jak dzis Wasze dzieciatka? Moj babel dzis nadzwyczaj spokojnie. :)Moze z 4 razy zapukal ..
    Dzis w końcu udalo się trafić do dentysty, który rozwiercil tego zęba...
    Niestety dzialamy na ślepo bo mogę zapomnieć o zdjęciu- nikt nie chce zrobić.
    Jak dentystka rozwiercila zęba to powiedziala, ze naprawde nic w nim nie widzi i on nie powinien bolec. Mialam dwie możliwości albo założyć opatrunek z nadzieja, ze to wystarczy i po ciąży RTG i odpowiednie leczenie albo trucie na ślepo - zdaniem lekarza z dużym prawdopodobieństwem jednak zdrwoego zęba :( wiec wybrałam pierwsza opcję. Niestety teraz jak schodzi znieczulenie znow czuje ten ból ale mam nadzieje, ze to przez to, ze po prostu dlubalismy w tym zebie.
    Teraz pozostaje mi sie modlic, ze opatrunek zadziała, jak nie, to mogę przyjść na trucie ale jest ryzyko bo moze to inny zab boli i oszukuje, ze to ten :/

Taka historia i nauczka na przyszłość ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:12

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me mnie pamiętam bolał ząb 2miesiące przed ślubem szukałam na szybko wtedy do swojej dentystki nie mogłam trafić , bo nie ma przyjęć a ją to nie obchodzi , że kogoś ząb boli, trafiłam do kobiety która niedaleko mnie przyjmuje z trzęsącymi rękoma ale uratowała mi zęba, zatruła go, i kanały zrobiła i bolał dalej w końcu dała jakiś lek , że przestał boleć i odpukać w niemalowane by już nie bolały , bo do dentysty chodzę tylko jak ząb boli :/ i wtedy wyleczę wszystkie zęby i później znowu i tak co parę lat :) ale po porodzie zamierzam iść do dentysty wyleczyć ząbki :) zobaczyć czy ok wszystko jest :)

4me lubi tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

4me lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja też od paru dni czuje maleństwo jak leże na wznak :D

Kasiarzynka, nick nieaktualny, bento lubią tę wiadomość

rrgu83a.png
  • Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me mnie boli ząb na dole a promieniuje na górny :(

rrgu83a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby czesto bola od zatok...takze zab moze byc zdrowy a to po prostu zapchane zatoki...

4me lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Gusiak, jesli niedlugo poczujesz to co czujesz teraz tylko intensywniej to bedziesz juz pewna. Ja 28 marca napisalam tu " Wiec albo sie zaczyna albo polepszylo mi sie trawienie" a dzis jestem pewna ze to co wtedy czulam to jest to co czuje teraz :) czyli bobo :)

Lady, kusisz tymi mietowymi lodami. Powiedz mi jaka to firma i gdzie moge je znalezc? Nigdzie nie widzialam ich jeszcze a uwielbiam takie polaczenie lody i mieta :)

Zielona budka ma lody miętowe z kawałkami czekolady, ja kupiłam je wczoraj w realu.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dzis w końcu udalo się trafić do dentysty, który rozwiercil tego zęba...
    Niestety dzialamy na ślepo bo mogę zapomnieć o zdjęciu- nikt nie chce zrobić.
    Jak dentystka rozwiercila zęba to powiedziala, ze naprawde nic w nim nie widzi i on nie powinien bolec. Mialam dwie możliwości albo założyć opatrunek z nadzieja, ze to wystarczy i po ciąży RTG i odpowiednie leczenie albo trucie na ślepo - zdaniem lekarza z dużym prawdopodobieństwem jednak zdrwoego zęba :( wiec wybrałam pierwsza opcję. Niestety teraz jak schodzi znieczulenie znow czuje ten ból ale mam nadzieje, ze to przez to, ze po prostu dlubalismy w tym zebie.
    Teraz pozostaje mi sie modlic, ze opatrunek zadziała, jak nie, to mogę przyjść na trucie ale jest ryzyko bo moze to inny zab boli i oszukuje, ze to ten :/

Taka historia i nauczka na przyszłość ;)

poszukaj dentysty, który ma endometr, on może tym urządzeniem zmierzyć kanały bez robienia zdjęcia, ale nie wiem czy to coś da, w sensie czy zobaczy czy jest chory... ale zapytać mozna, na pewno to bedzie platne, ale lepsze to niz ciagly bol

4me lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4481747/23-najgorsze-zdjecia-ciazowe-jakie-mogliscie-sobie-wyobrazic#obrazek-1

coś na poprawę humoru :D

aldonaa, Gusiak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ