Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:Gusiak wymyslilam ze lepiej kupic takie ktore posluzy, kolezanka polecila ta firme i znalazlam to, kolorem ideane do naszych mebli i mysle ze fajne proste a cena tez przystepna
Właśnie widziałam, ze jest na prawdę dość spory wybór kolorystyczny no i cena jak za takie łóżeczka też moim zadaniem calkiem niezła... i plus pewnie też taki, ze maluch będzie przyzwyczajony do swojego łóżeczka -
Gusiak wrote:Właśnie widziałam, ze jest na prawdę dość spory wybór kolorystyczny no i cena jak za takie łóżeczka też moim zadaniem calkiem niezła... i plus pewnie też taki, ze maluch będzie przyzwyczajony do swojego łóżeczka
-
sumie wszystko mam poplanowane co kupujemy co dostaniemy, teraz tylko ten wozekmusimy zadecydowac gdzie, jaki dokladnie i jaki kolor no i juz
a posciel zamowilam u znajomej, bedzie tego typu http://allegro.pl/sklep/34319109_makaszka-hand-made
komplet do lozeczka-podusia i kołderka, rozek i kocyk do wozka -
Dziewczyny tak sobie przypomniałam o tej grupie na fb. Myślicie, że jest sens zakładania go, czy lepiej nie robić zamieszania? Tyle dobrze, że tam wygodniej jest wrzucić szybko jakieś zdjęcie i możemy mieć grupę zamkniętą ale no sama nie wiem:) Szkoda by było też jak by tutaj wrześniówki ucichły:) Czekam na Wasze opinie:)
-
nick nieaktualnyWiekszość z Was juz wie jaka płeć a ja musze jeszcze poczekać do 27 kwietnia
Ale moje kolezanki po tetnie obstawiaja ze to dziewczynka własnie powiedzcie mi jak jest u was z tetnem dziecka a płcia ponoc ponizej 140 to chłopiec a powyzej dziewczynka sprawdza sie u Was????
-
Najczęściej się po prostu dzieli na grupy - część pisze na fejsie, część zostaje na forum.
Ja na fb muszę być również "firmowo" obecna na bieżąco, więc sobie nie wyobrażam ciągłego przelogowywania się na rożne konta.
wiaraczynicuda wrote:Wiekszość z Was juz wie jaka płeć a ja musze jeszcze poczekać do 27 kwietniaAle moje kolezanki po tetnie obstawiaja ze to dziewczynka własnie powiedzcie mi jak jest u was z tetnem dziecka a płcia ponoc ponizej 140 to chłopiec a powyzej dziewczynka sprawdza sie u Was????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:00
-
wiaraczynicuda wrote:Wiekszość z Was juz wie jaka płeć a ja musze jeszcze poczekać do 27 kwietnia
Ale moje kolezanki po tetnie obstawiaja ze to dziewczynka własnie powiedzcie mi jak jest u was z tetnem dziecka a płcia ponoc ponizej 140 to chłopiec a powyzej dziewczynka sprawdza sie u Was????
U mnie się nie sprawdziło. -
Ja tez bym wolała pozostać tutaj. Ja na fejsie udzielam sie rzadko a juz na pewno nie pokazuje za dużo swojego prywatnego życia
a wszystko co związane z dzidzia jest dla mnie mega prywatne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:04
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis tez ogladalam lozeczka i inne bajery na stronie Ikei
Ale narazie na oglądaniu sie konczy. W ogóle jak was czytam to zaczyna mnie ogarniać panikaja nie mam jeszcze ani jednego bodziaka nawet:( nie widzialam żadnych wózków, fotelików nic
Ale to chyba wszystko przez to, ze musze najpierw urządzić mieszkanie i mam tyle wyborów do dokonania, ze juz więcej nie ogarnie
Wlasnie wybrałam drzwi, zrobiłam projekt zabudowy do salonu i narazie mam dość
Chcialam dzis bardziej poczuć sie w ciąży i skoczyć jeszcze raz do h&m mama- tym razem innego z nadzieją na większe rozmiary spodni ale tez cos juz wymiękam. Jakos mnie brzuch kluje
-
nick nieaktualnyCo do ubrań to jak nie wiem jak moze Wam być wygodnie w tych specjalnych ciazowych spodniach ja nie lubie jak cos mi na brzuchu lezy gniecie...
Nie kupuje zadnych ubrań ciążowych tylko poprostu zwykle ubrania o 1 lub 2 rozmary wieksze zeby byl luz i nie cisło
Kupiłam sobie narazie 2 sukienki/tuniki o rozmiarze L lub XL nie pamietam gdzie nosze rozmiar S/M i mysle ze to mi starczy luzne sukienki na wiosna lato zwykle leginsy lub wieksze spodnie na gumce. Nie widze potrzeby kupowania sobie ubrań ciazowych