X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Gusiak wymyslilam ze lepiej kupic takie ktore posluzy, kolezanka polecila ta firme i znalazlam to, kolorem ideane do naszych mebli i mysle ze fajne proste a cena tez przystepna :)

Właśnie widziałam, ze jest na prawdę dość spory wybór kolorystyczny no i cena jak za takie łóżeczka też moim zadaniem calkiem niezła... i plus pewnie też taki, ze maluch będzie przyzwyczajony do swojego łóżeczka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Właśnie widziałam, ze jest na prawdę dość spory wybór kolorystyczny no i cena jak za takie łóżeczka też moim zadaniem calkiem niezła... i plus pewnie też taki, ze maluch będzie przyzwyczajony do swojego łóżeczka =)
    kolezanka polecala tez wykonanie, jakosc-nie widzialam na zywo bo ona mieszka w innym miescie ale chwalila i my chyba je kupimy kolor sosny bo takie mamy meble:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sumie wszystko mam poplanowane co kupujemy co dostaniemy, teraz tylko ten wozekmusimy zadecydowac gdzie, jaki dokladnie i jaki kolor no i juz :)

a posciel zamowilam u znajomej, bedzie tego typu http://allegro.pl/sklep/34319109_makaszka-hand-made

komplet do lozeczka-podusia i kołderka, rozek i kocyk do wozka

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otulacza i spiworka narazie nie kupuje :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jestem w lesie, na razie nic nie wiem co kupuje. Nie wiem co potrzebne, ile czego :P Jedynie jakieś ciuszki kupuję jak mi się w SH coś fajnego trafi.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka ja w weekend spisalam co mam co potrzebuje zrobilam liste w excelu :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jeszcze poczekam, co najmniej do połówkowych. Niech mi jeszcze potwierdza, ze córcia jest córcią. ;) To już za tydzień.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sobie przypomniałam o tej grupie na fb. Myślicie, że jest sens zakładania go, czy lepiej nie robić zamieszania? Tyle dobrze, że tam wygodniej jest wrzucić szybko jakieś zdjęcie i możemy mieć grupę zamkniętą ale no sama nie wiem:) Szkoda by było też jak by tutaj wrześniówki ucichły:) Czekam na Wasze opinie:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie pisze na fejsa. Pod własnym nazwiskiem nie chcę, a z zakładaniem sztucznego konta facebook ostatnio robi problemy. Mi na forum dobrze. :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, a to nawet nie wiedziałam, że są problemy z lewymi kontami hehe. Mi to w sumie obojętne ale kiedyś był poruszany temat i tak ucichł. Zastanawiam się, jak dziewczyny z innych tematów ogarniają i fejsa i te forum hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakoś nie upieram się przy fejsie.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiekszość z Was juz wie jaka płeć a ja musze jeszcze poczekać do 27 kwietnia :) Ale moje kolezanki po tetnie obstawiaja ze to dziewczynka własnie powiedzcie mi jak jest u was z tetnem dziecka a płcia ponoc ponizej 140 to chłopiec a powyzej dziewczynka sprawdza sie u Was????

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najczęściej się po prostu dzieli na grupy - część pisze na fejsie, część zostaje na forum. :P
    Ja na fb muszę być również "firmowo" obecna na bieżąco, więc sobie nie wyobrażam ciągłego przelogowywania się na rożne konta.
    wiaraczynicuda wrote:
    Wiekszość z Was juz wie jaka płeć a ja musze jeszcze poczekać do 27 kwietnia :) Ale moje kolezanki po tetnie obstawiaja ze to dziewczynka własnie powiedzcie mi jak jest u was z tetnem dziecka a płcia ponoc ponizej 140 to chłopiec a powyzej dziewczynka sprawdza sie u Was????
    U mnie w sumie tak, ale mam pomiar z bardzo wczesnego usg, chyba 155 było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:00

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

U mnie się nie sprawdziło.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym wolała pozostać tutaj. Ja na fejsie udzielam sie rzadko a juz na pewno nie pokazuje za dużo swojego prywatnego życia ;) a wszystko co związane z dzidzia jest dla mnie mega prywatne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:04

karolcia87 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli nie zawsze sie sprawdza.. no nic musze byc cierpliwa :)

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez ogladalam lozeczka i inne bajery na stronie Ikei :)
    Ale narazie na oglądaniu sie konczy. W ogóle jak was czytam to zaczyna mnie ogarniać panika ;) ja nie mam jeszcze ani jednego bodziaka nawet:( nie widzialam żadnych wózków, fotelików nic :(
    Ale to chyba wszystko przez to, ze musze najpierw urządzić mieszkanie i mam tyle wyborów do dokonania, ze juz więcej nie ogarnie ;)
    Wlasnie wybrałam drzwi, zrobiłam projekt zabudowy do salonu i narazie mam dość :)
    Chcialam dzis bardziej poczuć sie w ciąży i skoczyć jeszcze raz do h&m mama- tym razem innego z nadzieją na większe rozmiary spodni ale tez cos juz wymiękam. Jakos mnie brzuch kluje :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech my to się mamy z tymi ciuchami ciążowymi. U mnie w mieście straszna nisza jest w tym temacie. Dzisiaj znowu kupiła sukienkę, przynajmniej nic mnie nie uciska.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja melduję, że dalej nic nie wiem.. dziecko piękne, wszystko w normie i po 10 min tyrpania mnie w brzuch, żeby się ruszyło i zmieniło pozę, lekarka stwoerdziła, że nie wie, jaką ma płeć..eh
    coż.. prenatalne w piątek...

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ubrań to jak nie wiem jak moze Wam być wygodnie w tych specjalnych ciazowych spodniach ja nie lubie jak cos mi na brzuchu lezy gniecie...
    Nie kupuje zadnych ubrań ciążowych tylko poprostu zwykle ubrania o 1 lub 2 rozmary wieksze zeby byl luz i nie cisło :)
    Kupiłam sobie narazie 2 sukienki/tuniki o rozmiarze L lub XL nie pamietam gdzie nosze rozmiar S/M i mysle ze to mi starczy luzne sukienki na wiosna lato zwykle leginsy lub wieksze spodnie na gumce. Nie widze potrzeby kupowania sobie ubrań ciazowych

‹‹ 749 750 751 752 753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ