Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wiaraczynicuda wrote:Co do ubrań to jak nie wiem jak moze Wam być wygodnie w tych specjalnych ciazowych spodniach ja nie lubie jak cos mi na brzuchu lezy gniecie...
Nie kupuje zadnych ubrań ciążowych tylko poprostu zwykle ubrania o 1 lub 2 rozmary wieksze zeby byl luz i nie cisło
Kupiłam sobie narazie 2 sukienki/tuniki o rozmiarze L lub XL nie pamietam gdzie nosze rozmiar S/M i mysle ze to mi starczy luzne sukienki na wiosna lato zwykle leginsy lub wieksze spodnie na gumce. Nie widze potrzeby kupowania sobie ubrań ciazowych
Ja mam teraz tylko jedne spodnie ciążowe ale jak je ubrałam to już nie chciałam ściągaćByło tak wygodnie, nic nie cisnęło a ta gumka na brzuch też jest delikatna i nie ściska brzucha. Jak noszę leginsy w domu to co jakiś czas przesuwam je, bo wrzynają mi się w brzuch, tak samo było z rajstopami.
-
Ja widzę potrzebe w spodniach. Mam jedne jeansy i sa mega wygodne. Mam tez takie zwykle swoje ciut większe ale niestety juz w brzuch cisną i gniote to dziecko niepotrzebnie
Jeansy rozmiar czy dwa wieksze- próbowałam w sklepie jakos to nie zdaje egzaminy. Nogawki wielkie a w brzuch ciasno- choc mam jeszcze tak maly brzuch, ze nikt nie wierzy, ze to 5 miesiac!)
Co do innych części garderoby i nie jeansów zgodzę siezwykle sklepy dają rade lepiej niż tez ciążowe z zawyzonymi cenami
-
4me wrote:Ja widzę potrzebe w spodniach. Mam jedne jeansy i sa mega wygodne. Mam tez takie zwykle swoje ciut większe ale niestety juz w brzuch cisną i gniote to dziecko niepotrzebnie
Jeansy rozmiar czy dwa wieksze- próbowałam w sklepie jakos to nie zdaje egzaminy. Nogawki wielkie a w brzuch ciasno- choc mam jeszcze tak maly brzuch, ze nikt nie wierzy, ze to 5 miesiac!)
Co do innych części garderoby i nie jeansów zgodzę siezwykle sklepy dają rade lepiej niż tez ciążowe z zawyzonymi cenami
O to, to, to:) Tak samo mam z większymi ubraniami:) Jednak te spodnie zatrzymują się na brzuszku i chcąc nie chcąc ciśniemy brzuch np. przy siedzeniu.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pomimo, że się zarzekałam, już kupiłam 2 pary spodni ciążowych (i jeszcze jedne dostałam, choć trochę za duże, może do nich dorosnę
). I jeszcze chcę kupić.
Ja mam relatywnie mały tyłek jak na swoją tuszę, nie mam typowej "kobiecej" tkanki tłuszczowej na zewnętrznej stronie uda. Spodnie w większym rozmiarze, które są dobre w pasie sprawiają, że wyglądam jakbym utyła, a nie była w ciąży - za to w pupie i udach nieestetycznie wiszą. Dodaje mi to optycznie plus 20kg.Ale inne ciuchy poza spodniami to już wyciągam z własnych zapasów.
Dżuls wrote:Co do bluzek, to noszę obcisłe z pełną premedytacjąNie ma nic bardziej aseksualnego niż te koszmarne ciążowe bluzki odcinane pod biustem, z dekoltem w kopertę, bleh
W żadnych innych mój biust nie wygląda równie dobrze i seksi
Mam takich w szafie kilkanaście, z czasów sprzed ciąży, bo genialnie na mnie pasują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:05
-
aldonaa wrote:A co do lozeczka, to wyobrazcie sobie, ze nasza córeczka bedzie lezala w lozeczku w ktorym ja spalam.
jest to stare drewniane lozeczko, z delikatnie rzezbionymi szczebelkami i dwiema szufladami. Lozeczko w naturalnym kolorze drewna . Jak juz bedzie w domu to zrobie zdjecie i potem Wam pokaze. Narazie jest u tescia, ktory mi je odnawia. Swoja droga ma juz prawie 24 lata, ale ma swoj urok i bardzo mi sie podoba
Moje dziecię też będzie spało początkowo w kołysce którą zrobił mój prapradziadekwszystkie dzieci się w niej chowały
moja babcia i jej rodzeństwo, moja mama i jej rodzeństwo
ja na razie kołyskę oddałam mojej kumepli która jest rekonstruktorem ładnie mi kołyskę odświeża
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nancy
ja z chęcią się wymienie facebookiem
i tak nie jestem na nim pod swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem bo się ukrywam prze kilkoma osobami
Jak chcesz
to poszukaj rudej dzieweczki
Weronika Eliza Wiktoria Savage i napisz że to ty
żebym wiedziała kogo dodaje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Nic nie mowcie o spodniach ... ja mam tylko 1 dzinsy , ale ich nie moge nosic caly czas. Do tego jedne leginsy, ktore ladnie na brzuszek nachodza. Cala reszta sie nie nadaje, bo brzuch uciska... nie dlugo recznikiem bede sie okrywac i tyle
Ja mam już 3 pary spodni ciążowych, eleganckie na obronę i egzaminy, struksowe, i czarne takie same jak Nancy pokazywała ostatnio na zdjęciach z allegro
plus 2 pary spodni ciążowych dresowych