Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też chce kupować ciuszki!
a tak wogóle to cześćmoże już jutro na prenatalnych wkońcu poznam płeć, bo jak nie to się wścieknę!
eh a mnie się super dziś spało, a to raczej ewenement .. może sex dobrze podziałaładzia, Dżuls, bento lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:ja też chce kupować ciuszki!
a tak wogóle to cześćmoże już jutro na prenatalnych wkońcu poznam płeć, bo jak nie to się wścieknę!
eh a mnie się super dziś spało, a to raczej ewenement .. może sex dobrze podziałał
Nancy powodzenia -
nick nieaktualnyLilla My wrote:I co z moją botwinką?? Ma ktoś przepis?
-
nick nieaktualny
-
Dobra śmigam na uczelnie dziś mam zaliczenie już z jednego przedmiotu, trzymajcie kciuki
i dziś wrócę szybciej nie chce mi się ślęczeć na uczelni do 17 gdy takie piękne słoneczko
skabarka, Sigma lubią tę wiadomość
-
pralinek2 wrote:Cześć dziewczyny, Wy też tak macie że chodzicie jak chmury gradowe? Mi mojego męża już szkoda... Czy to możliwe, że hormony tak w ciąży szaleją?
Nie cały czas, ale zdarza się, że szybciej się denerwujęSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyWitam.
Pralinek ja nie bylam swiadoma swoich nastrojow w pierwszej ciaz. Dopiero po maz sie przyznal ze czasami mial dosc. Dlatego tym razem jak czuje, ze mi sie zbiera chmura gradowa nad glowa to mowie mezawi, ze mnie nosi i wtedy sie do mnie nie zbliza.
Mala dzis po raz pierwszy fikala z rana
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja czekam do 29 kwietnia. -
Hejka z rana.
Ja od wczoraj jestem taka happy, że już nic mnie nie denerwujeNa dodatek wczoraj cały wieczór czułam lekkie kopanie, więc młodej chyba podobały się sukienki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:54
.ona., adzia, Lady Savage lubią tę wiadomość