Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:No to klops
nie wiem jak Ci pomóc:(
Ja dzis dostalam adapter do pasow- taki zapinany po bokach i jestem niezadowolona. Mialam wątpliwości czy on obniży bardziej niż poprawnie założenie pasa ale moja koleżanka powiedziala, tak, tak no i wzielam. A mam ten najbardziej znany i oryginalny a nie podróbkę z allegro. Zapomnialam nazwy
Teraz zaluje, ze nie wzięłam tego besafe co miedzy nogami obniza- tylko taki działa moim zdaniem
Chyba go sprzedam lub oddam i kupie sobie be safe. Najwyżej spodnice będą szły pod pas a nogi bede przykrywać chusta
Ja zakupiłam BeSafe i póki co jestem zadowolona. Może nie jest super wygodny, bo jednak coś gniecie między nogamiale na pewno dobrze trzyma pas pod brzuchem - wręcz u mnie to na udach.
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyDziewczyny, ale czy to nie jest tak, że adapter nie powinien obniżać pasa niżej niż poprawne zapięcie? Bo przecież tylko poprawne zapięcie gwarantuje bezpieczeństwo - pas idący po udach też nie jest dobrym rozwiązaniem...
Carolline lubi tę wiadomość
-
a ja zasypiam na plecach tylko i wyłącznie i w nocy też na plecach śpię czasami na boku też prawym ale zazwyczaj na plecach bo inaczej siku mi się chce co chwilę i nie zasnę :)co do adaptorów do pasów jeszcze nie mam ale chyba kupię i te co jest między nogami. no i ostatnimi czasy gorąco mi w nocy i źle sypiam jakoś się budzę w środku nocy i 2 h spać nie mogę
kurczę ale już bym chciała wrzesień
-
nick nieaktualnyCo do grup na FB - dziewczyny, widzę, że macie dużo obaw - profil na FB trzeba umiejętnie kontrolować. Nikt nie mówi, że macie podawać własne nazwisko czy udostępniać wszystkim (np. własnym uczniom) informacje o przebiegu ciąży
Na FB wszystko jest do ustawienia, tzn. same decydujecie które informacje kto widzi, a grupy kobiet z forum (większość ciężarówek i mamusiek z bbf ma swoje grupy na fb) są zamknięte i ukryte - to znaczy, że nie tylko nikt nie widzi co tam piszecie, ale też nikt spoza grupy nie jest w stanie jej znaleźć ani stwierdzić kto do niej należy.
Ja osobiście nie miałabym problemu w rozmowie z Wami na FB - nie podaję tam własnego nazwiska ani wrażliwych informacji
Zresztą niektóre osóbki stąd łatwo znaleźć na FB
(btw. większość z Was i tak już podała w wątku swoje imiona i nazwiska... przy okazji wklejania zdjęć z USGtam w górnym lewym rogu widnieją dane pacjentki
to tak przy okazji)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 18:51
-
4me wrote:No to klops
nie wiem jak Ci pomóc:(
Ja dzis dostalam adapter do pasow- taki zapinany po bokach i jestem niezadowolona. Mialam wątpliwości czy on obniży bardziej niż poprawnie założenie pasa ale moja koleżanka powiedziala, tak, tak no i wzielam. A mam ten najbardziej znany i oryginalny a nie podróbkę z allegro. Zapomnialam nazwy
Teraz zaluje, ze nie wzięłam tego besafe co miedzy nogami obniza- tylko taki działa moim zdaniem
Chyba go sprzedam lub oddam i kupie sobie be safe. Najwyżej spodnice będą szły pod pas a nogi bede przykrywać chusta -
Sigma wrote:Co do grup na FB - dziewczyny, widzę, że macie dużo obaw - profil na FB trzeba umiejętnie kontrolować. Nikt nie mówi, że macie podawać własne nazwisko czy udostępniać wszystkim (np. własnym uczniom) informacje o przebiegu ciąży
Na FB wszystko jest do ustawienia, tzn. same decydujecie które informacje kto widzi, a grupy kobiet z forum (większość ciężarówek i mamusiek z bbf ma swoje grupy na fb) są zamknięte i ukryte - to znaczy, że nie tylko nikt nie widzi co tam piszecie, ale też nikt spoza grupy nie jest w stanie jej znaleźć ani stwierdzić kto do niej należy.
Ja osobiście nie miałabym problemu w rozmowie z Wami na FB - nie podaję tam własnego nazwiska ani wrażliwych informacji
(btw. większość z Was i tak już podała w wątku swoje imiona i nazwiska... przy okazji wklejania zdjęć z USGtam w górnym lewym rogu widnieją dane pacjentki
to tak przy okazji)
.ona., easymum lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Co do grup na FB - dziewczyny, widzę, że macie dużo obaw - profil na FB trzeba umiejętnie kontrolować. Nikt nie mówi, że macie podawać własne nazwisko czy udostępniać wszystkim (np. własnym uczniom) informacje o przebiegu ciąży
to tak przy okazji)
-
aldonaa wrote:4me, a nie mozesz zwrocic sprzedawcy tego adaptera? W ciagu 14 dni, mozna zwrocic zakup bez podania przyczyny, jesli byl to zakup przez internet.
Bento spróbuj a moze to pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatka no0 to trzymam kciuki...
Maly wiruje mi w brzuszku...dziś na usg, mówie do lekarza o mały rusza nóżkami, na co lekarz z poważną mina. Nie proszę pani, on nie rusza nóżkami on panią kopie ;p No więc mam małego kopacza w brzuszku
Piękny jest płakałam jak bóbr patrząc na usg
Kolejna wizyta w czwartek za tydzień na połówkowe...a ten profesor zapisał mnie za trzy tygodnie na echo serca bo coś nie wyraźne było.
Uwielbiam patrzeć na mój maly cud.
A dziś jest aktywny cały czas daje kopniaki az kilka razy podskoczyłam
Ja właśnie musze poczytać o tych adapterach bo muszę tez kupić.
łóżeczko, w którym ja się wychowałam, moje siostry i siostrzency jest u moich rodziców i tam będzie, jak przyjadę z małym to będzie mógł sobie wygodnie pochrapać
I boli mnie szyjka, ale może mały wiruje i to jest przyczyna.
Skarbka ja dziś zjadłam tyle, że nie wiem gdzie to wszystko pomieściłam...a przed chwila jeszcze jedliśmy tort Pawłowa z owocami...musiałam wstawić go do lodówki bo pewnie bym zjadła więcejLady Savage, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLa_lenka - a tak serio, co by się stało, gdybyśmy się znały osobiście? Dla mnie nie byłby to koniec świata
ale dla mnie też zaparcie czy krwawienie nie jest wstydliwą sprawą, każdemu się zdarza mieć zaparcie, nawet papieżowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:13
aldonaa, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:La_lenka - a tak serio, co by się stało, gdybyśmy się znały osobiście? Dla mnie nie byłby to koniec świata
ale dla mnie też zaparcie czy krwawienie nie jest wstydliwą sprawą, każdemu się zdarza mieć zaparcie, nawet papieżowi.
Ale ja nie lubię się przymusowo uzewnętrzniać publicznie, a za to lubię mieć kontrolę nad tym komu mówię, że się nie mogę załatwić, a komu nie. Taką mam zachciankę.
Nawet o ciąży powiedziałam (poza najbliższymi) dosłownie 2 osobom - szefowej i znajomej (bo akurat się trafiła i nie miałam "wyjscia"). I to nie dlatego, że się boję czy nie chce zapeszyć - po prostu dla mnie jest to moja prywatna sprawa i nie nikomu nic do tego. Dodatkowo nikomu więcej nie zamierzam mówić - w pewnym momencie się samo zrobi widoczne.
Żeby nie było - np. na facebooku wstawiam swoje zdjęcia, opisuje zdarzenia z życia - ale przesiane przez moje prywatne sito - tylko ja mam kontrolę jak duży kawałek wystawię na widok publiczny i wszelkie działania, które mogłyby tą kontrolę osłabić mi nie pasują. Ot, ludzie są różni i u każdego gdzie indziej przebiega granica odsłaniania prywatności.4me, .ona., Sigma lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Agatka no0 to trzymam kciuki...
Maly wiruje mi w brzuszku...dziś na usg, mówie do lekarza o mały rusza nóżkami, na co lekarz z poważną mina. Nie proszę pani, on nie rusza nóżkami on panią kopie ;p No więc mam małego kopacza w brzuszku
Piękny jest płakałam jak bóbr patrząc na usg
Kolejna wizyta w czwartek za tydzień na połówkowe...a ten profesor zapisał mnie za trzy tygodnie na echo serca bo coś nie wyraźne było.
Uwielbiam patrzeć na mój maly cud.
A dziś jest aktywny cały czas daje kopniaki az kilka razy podskoczyłam
Mój dzidziul też aktywny dzisiaj, tak się kręci i kopie że jerunkua jutro zaczynamy 22 tydzień
Misi@ lubi tę wiadomość