Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula ciezko tak stwierdzić. Ja tez miewam takie rozciągające bole ale one nie są non stop tylko raz na jakis czas na chwile. Ogólnie bole rozciągające macice to standard ale ciezko stwierdzić czy u Ciebie ti wlasnie to...
Moze spróbuje no- spe jak nie pomoże to dopiero IPWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:18
-
anula to nic złego- bóle więzadeł- czasem po 1 stronie, czasem po obu stronach. Mam je od tygodnia nieregularnie- czasem kilka godzin dziennie boli. Lekarz odradził jakiekolwiek środki przeciwbólowe- trzeba przecierpieć. Po nich z reguły bardzo rozrasta się brzuch
u mnie tak było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:19
-
Anula wydaje mi się, ze to może być macica, która się rozciąga..no ginekologiem nie jestem ale czasami mam takie lekkie bóle. Ja miałam ostatnio ostry ból z boku i gin dzisiaj potwierdziła, że to mogła być kolka jelitowa (właśnie od przeforsowania się)
-
Anitka201 wrote:4me
czyli obie mamy szlaban na zakupy. Ja sobie ostatnio kupiłam 3 sukienki, sweterek i 3 pary spodni z wiskozy na gumce (będą idealne na wiosnę - lato)
Mój M mi nigdy nie zabrania żadnych zakupów ale wobec obecnych wydatkow- urządzanie mieszkania, wyprawka dla dzieci - boje się mu dzis przyznać o kolejnym wyskokuhehe
-
4me wrote:Oj tak
Mój M mi nigdy nie zabrania żadnych zakupów ale wobec obecnych wydatkow- urządzanie mieszkania, wyprawka dla dzieci - boje się mu dzis przyznać o kolejnym wyskokuhehe
wiesz przed moim małżem nic dosłownie nic się nie ukryje
on ma jakiś rentgen zakupowy w oczach i 6 zmysł
jak tylko sobie coś kupię to on po wejściu do domu pyta co znowu sobie zamówiłam/kupiłam
chyba banan na twarzy mnie zdradza
4me, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kochane przyszle mamusie
dopiero zalozyla tutaj konto, mam termin na 15 wrzesnia, i zaczelismy sie wlasnie zastanawiac nad kupnem jakiegos lozeczka
komplenie nie mam pojecia na co zwrocic szczegolna uwage.
Macie juz kupione lozeczka? mozecie cos polecic? -
nick nieaktualnyPatjestwciazy wrote:Czesc Kochane przyszle mamusie
dopiero zalozyla tutaj konto, mam termin na 15 wrzesnia, i zaczelismy sie wlasnie zastanawiac nad kupnem jakiegos lozeczka
komplenie nie mam pojecia na co zwrocic szczegolna uwage.
Macie juz kupione lozeczka? mozecie cos polecic?
Ja tak szybko nie kupuje łóżeczka, w sierpniu lub w lipcu pochodze po sklepach jakies upatrze poprosze o odlozenie i jak juz urodze to mąż pojedzie odebrac skręci i na powrocie bedzie czekalo na dziecko -
Mi sie wydaje, ze wazne jest aby lóżko miało podnoszone dno- regulowana wysokość oraz wyciągane kilka szczebelków. Tej opcji niestety nie ma w Ikei
Jak dziecko zaczyna samo chodzić to kombinuje jak by sie i z lozka wydostac- chwila nieuwagi i brzdąc wspina sie na ramę i spada. Tak moze sobie wyjść przez dziurkę.
W Ikei są cale boki ściągane ale to tez slabe dla mnie bo malec moze wypaść jak śpi
To takie dwie najwazniejsze cechy dla mnie akurat
-
4me,stuprocentowo się zgadzam, też o tym myślę. Ale jest jeszcze jedna kwestia, gdzie znowu dla mnie IKEA przoduje. Chodzi mi o bezpieczeństwo użytych materiałów i mediów. Nie do końca mam zaufanie, że mała firemka z Pcimia Dolnego rzeczywiście nie używa farb, klejów itp. które mogłyby być w jakimś stopniu toksyczne.
Ikea miewa różne rzeczy, o różnych poziomach solidności, miewa sporo fajnych rzeczy i sporo chłamu. Ale jakoś bardziej im ufam, że pilnują standardu. Ja się nadal waham co wybiorę. -
PannaB wrote:pokaz:)
Zdjęcia z internetu, bo łóżeczko ma do mnie lada dzień przyjść a wózek stoi u mojej mamy w salonie, bo odkupiłam go od przyjaciółki z podstawówki.
Kurczaki, nie mam linku do tego wózkaNapiszę zaraz mamie by mi zrobiła zdjęcie i wysłała
a łózeczko przyjdzie do mnie takie
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-kolyska-w-1-wercia-140x70-i5255064645.html
Paulinek lubi tę wiadomość