Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do płci to dlatego ja się nie nastawiam na 100% na synka bo są sytuacje , że całą ciąże było mówione , że chłopak a wyszła dziewczynka. I pierwsze ciuszki jakie będę kupowała to ciuszki neutralne i chłopiec będzie mógł je nosić i dziewczynka , a po porodzie zacznę szaleństwo. Tak samo z wózkiem kupimy w kolorze neutralnym , rożek do łóżeczka też no i będę chciała by dziecko spało w śpiworku takim specjalnym do spania, bo przynajmniej się nie rozkopie z tego a z kołdry wiadomo może :)No ale mam nadzieję, że u nas będzie to synek i nic się nie zmieni
co do żłobka, nie myślałam nad tym, ale będzie trzeba sobie na początek prace znaleźć no i myślę , że gdzieś ok 2 roku życia do żłobka jak coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 14:06
-
HEJka hehe żłobek jejciu dziewczyny przerażacie mnie ;p moje maleństwo dzisiaj miało czkawkę dostałam 4 pod rząd porządne kopniaki to na pewno po mnie, tak ma bo ja kicham 6-7 razy pod rząd hehe jutro mam wizytę juz doczekać sie nie mogę poznam płeć
-
Dżuls wrote:OMG
Czyli wszystko jeszcze jest możliwe
Kiedy Ci powiedziano, ze to córeczka, w którym tygodniu? Mi wczoraj, czyli właściwie na początku 19go tygodnia, i boję się, że jeszcze może jej coś urosnąć między nóżkami, a jużogłosiłam światu, że będzie córa
:P
-
Jestem po wizycie. Wszystko ok, synuś na dzień dobry pokazał siurka. Pani stwierdziła, że ładnie leży i zrobi mi dzisiaj połówkowe. Jesteśmy szczęśliwi, że wszystko ok:) Całe 374 gramy szczęścia:) Mamy płytkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 14:46
Lilla My, aldonaa, Lady Savage, Dżuls, karolcia87, kasig, Sigma, Carolline, adzia, Gusiak, Kasiarzynka, bento, sweety, skabarka, eM, wiaraczynicuda, kataryna, Wonderland, alutka, easymum lubią tę wiadomość
-
a ja na swojego dopiero popatrzę 29 kwietnia za 2 tygodnie
w środę
no i już się zarejestrowałam na maj, ponieważ w szpitalu na nfz trzeba wcześniej, bo kolejki i oblegany jest w maju 20 idę
inaczej się nie dało
i mam nadzieję , że będzie siurak dalej
apropo jeszcze nie miałam robionego tej glukozy do picia ale chyba w tym albo przyszłym miesiącu mi da już badanie na to i na hiv też nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny