Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z "rana"
Panna B,wizytę mam teraz w środę, może już coś ujrzĘ Wiem, że wcześnie, ale już miałam wizytę umówioną od początku grudnia i akurat skorzystam.
Sigma, ależ słodki brzusio ))
U mnie mdłości póki co jak na lekarstwo, ale pewnie niebawem i mnie dosięgną...
Tymczasem lecę, bo jadę do Mamy.
Trzymam kciuki za Dziewczyny, które informują szefów: nie stresujcie się ! Macie prawo godnie przeżyć ciążę i okres macierzyństwa !
Miłego dnia !
eM, adzia, Sigma lubią tę wiadomość
Córcia
-
poszperałam na belly i znalazłam kalkulator bHCG wpisałam dane i oto wynik:
HCG podwaja się co 0 dni 18 godzin (18 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 855 mlU/ml (510.7%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
troche mi lepiejMisi@ lubi tę wiadomość
-
A ja nie wytrzymałam... tak się denerwuję, że nie poszłam dzisiaj do pracy... i do tego pobiegłam zrobić czwartą betę. i teraz dziewczyny mam prośbę o interpretacje. Robiłam już 3 bety, lekarz na wizycie odesłał mnie i kazał przyjść za dwa tygodnie. Dłuży się to, nie wiem na czym stoję i poszłam dzisiaj zrobić kolejną betę, tydzień po poprzedniej. Jaki powinnam mieć wynik?
MOje bety do tej pory:
11dpo - 16,67;
13dpo - 47,76;
16dpo - 104
Miesiączkę miałam 3 grudnia ostatnią, owu w okolicach 20 grudnia, dzisiaj jest mój 23dpo.
Jakich wyników powinnam się dzisiaj spodziewać, aby potwierdzić, ze wszystko ok?[/url] -
nick nieaktualny
-
ceska wrote:Ja dzisiaj miałam wizyte u lekarza, Usg nie zrobila tylko zbadala i kazala przyjsc na USG w poniedzialek
Ceska, ja tez tak miałam, nie przejmuj się.
Koleżanka, które niedawno rodziła potwierdziła. Człowiek przychodzi na pierwszą wizytę do lekarza cały w skowronkach, że jest w ciaży a tu podcinają skrzydła i każą czekać. Trzymaj się![/url] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja czekam na wieści z waszych wizyt tak miło to się czyta że szok.
Ja już drugi dzień umieram na zgagę. Myślałam że znów mi się odnowił nieżyt żołądka ale mój mąż mnie uświadomił że moje objawy to typowa zgaga ( ja tego w życiu nie miałam to i nie znałam tego uczucia), jako że jestem bardzo bezmleczna to drugi dzień jade na mleku bo mi daje ulgę dla żołądka, ehh
Pare milimetrów kruszynki a potrafi od razu mamie w kość dać